Bildirim
xbox 360 usb den hdd sorusu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben de denedim olmuyor sadece 1ini görüyor. 16gb yani -
Gizli Klasor olan Xbox 360 klasorunun Yanında Xbox 360_2 Klasoru açıp 2 klasorun isimlerini değiştirerek kullanmak biraz zahmetli olsada güzel bir çözüm Çıkacak bir update ilede 16gb olayıda çözülecektir
-
ben o şekilde kullanıyorum mesela araba yarışlarını şöyle yaptım
nfs shift, forza 3 aynı bölümde
gears of war 1, halo 3 aynı bölümde
red demp, alan wake aynı yerde
mw2, dirt 2 aynı yerde
toplamda 60 gb gibi kullanıyorum tek sıkıntım fat32 ye çevirmesinden kaynaklı dosya boyutu 2,5 gbdan fazla şeyleri hdd atamıyorum malum fat32 sınırlı onada yakın zamanda şöyle bir çözüm bulacam :) disk 320 gb 100 gb oyunlarımı koyacağım bi bölüm geri kalanı ayrı bir ntfs yapıcam ama şuan 1 tb lık diskim full dolu olduğundan elim kolum bağlı :) -
Caca güzel taktik bende inşallah p.tesi Jasper Arcade Konsoluma kavuşcam
Bu şekilde kullanmayı düşünüyorum
-
arada sırada oyun oynuyorum zaten , birkaç günde bir açıyorum onun için hdd e para vermeye bence değmez. zaten kolay bi işlem. bu arada oyun klasör isimlerini bi txt ye kopyalıyorum herseferinde elle yazmıyorum. böyle bir kolaylıkda keşfettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: caca40
mw2, dirt 2 aynı yerde
toplamda 60 gb gibi kullanıyorum tek sıkıntım fat32 ye çevirmesinden kaynaklı dosya boyutu 2,5 gbdan fazla şeyleri hdd atamıyorum malum fat32 sınırlı onada yakın zamanda şöyle bir çözüm bulacam :) disk 320 gb 100 gb oyunlarımı koyacağım bi bölüm geri kalanı ayrı bir ntfs yapıcam ama şuan 1 tb lık diskim full dolu olduğundan elim kolum bağlı :)
Dostum birşeyi anlamadım; bu bölümler fat32 değil mi? O zaman bu oyunları nasıl attın? -
Ya bu harici HDD den oyun nasıl oynanıyor, oyun o HDD ye yüklenebiliyor mu?
Bununla alakalı yazı varsa link verir misiniz, veya burada anlatan olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: adnn
quote:
Orijinalden alıntı: caca40
mw2, dirt 2 aynı yerde
toplamda 60 gb gibi kullanıyorum tek sıkıntım fat32 ye çevirmesinden kaynaklı dosya boyutu 2,5 gbdan fazla şeyleri hdd atamıyorum malum fat32 sınırlı onada yakın zamanda şöyle bir çözüm bulacam :) disk 320 gb 100 gb oyunlarımı koyacağım bi bölüm geri kalanı ayrı bir ntfs yapıcam ama şuan 1 tb lık diskim full dolu olduğundan elim kolum bağlı :)
Dostum birşeyi anlamadım; bu bölümler fat32 değil mi? O zaman bu oyunları nasıl attın?
Xboxda oyunu hdde kurunca partlar halinde atıyor. Boyutu da 112 mi 120'şer mb mı neydi...
-
Eee soruma cevap verebilen yok mu ? -
demo oyunları harici hdd ye atıp çalıştırabilirmiym xbox da?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X