Şimdi Ara

XBOX 360 UPDATA ACİLL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar XBOX 360 a güncelleme yapabilmek için XBOX lıve gold almamız gerekiyomu gerekiyosa lıve goldu nereden alabilirim acill yardım

• Dashboard güncellemesinden mi bahsediyorsan eğer oysa gold üyeliğe gerek yok offline olarakda yapabilirsin eğer orjinal kullanıyorsan aşağıda verdiğim linkten usb olanının indir ve fat32 ile biçimlendirilmiş usb'nin içine at xbox'a tak güncellemeye evet de bu kadar

http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-360/system/system-updates-info#09487e07042744f0b4cea3f3216c3ae7
  • Saol ama ben herzaman bölemi yapmam gerekecek

Bİrde şu XBOX LIVE GOLD U nerden alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastshadow123 -- 28 Haziran 2014; 15:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastshadow123

Saol ama ben herzaman bölemi yapmam gerekecek

Bİrde şu XBOX LIVE GOLD U nerden alabilirim

dediğim gibi eğer orjinal kullanıyorsan sorun yok online olarakda yapabilirsin yoksa benim söylediğimi yapacaksın :)

ben rgh'li kullandığım için gold üyelik almadım ama burada bir rehber var ona bakabilirsin veya başka arkadaşlar sana yardımcı olacaktır :)

http://forum.donanimhaber.com/m_51453645/tm.htm

http://www.xbox.com/tr-TR/Live/Join

• dashboard için xbox.com dan usb için olan dosyayı indir ve zip içindekileri flasha kopyala, sonra xbox a tak flashı. otomatik bildirim gelecek, evet deyip yüklersin. 5 dk lık iş.
    gold lazım değil, internete bağlarsan direkt güncelleme yapmanı ister zaten.
  • peki bu XBOX LIVE GOLDU illa internetdenmi almamız lazım VATAN COMPUTER,TEKNOSA,D&R vs. yerlerden alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastshadow123 -- 1 Temmuz 2014; 3:37:10 >
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu XBOX LIVE GOLD satın almadan internete girebiliyormuyuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lastshadow123 L kullanıcısına yanıt
    Internete girersiniz explorer youtube gibi uygulamarı kullanırsınız oyun demosu indirsiniz gold üyelik oyunları online oynamak için gereklidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarda06 kullanıcısına yanıt
    XBOX LIVE BAĞLANTISINI TEST ET dediğim zaman ev ağına bağlanıyo bazen internete bağlanamıyo XBOX LIVE hiç bağlanamıyo acaba XBOX LIVE GOLD olmadığı içinmi düşündüm.Bide GTA 5 güncelleme istiyor GÜNCELLEME için LIVE GOLD a ihtiyacım varmı acill yardım edin
    ve bu LIVE GOLD u internetten değildi VATAN COMPUTER,D&R,TEKNOSA vs. yerlerden alabilirmiyim ACİL YARDIM
  • Lastshadow123 L kullanıcısına yanıt
    Guncellemeler sorun cıkarmaz zaten cihaz bir sey istedigi ve siz yap dediginiz zaman yaparsa gold istemiyor demektir gold isterse zaten yapmaz gold uyelik vatan vb yerlerden aliniyormu bende bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.