Şimdi Ara

XBOX 360 SSD Disk Takmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merak ettiğim bir konu var bu konuda yardımıc olursanız sevinirim ,

XBOX360 Slim 4 gb almayı düşünüyorum içersinede SSD disk takmak istiyorum xbox360 takılıcak olan ssd diski görürmü , extradan ne gibi şeyler yapılması gerekiyor yada daha önce ssd diki takıp performansını deneyen varmıdır.

şimdiden teşekkürler

• ŞU anda ssd takılma olayı olduğunu sanmıyorum. Ben bu akşam kendim 500 gb wd black (BEKT serisi) takacağım. Tabii 250 gb görülecek xbox da.
    SAdece WD marka bazı hdd ler oluyor xbox a.
  • zaten o kadar vereceğin paraya uymama riskini geçtim, alacağın performansa verdiğin para günah. zaten WD hddler performans artışı sağlıyor.
  • parasında değilim

hedef : performans ve sağlamlaık , ssd hd de herhangi bir ısınma olmayacağından ötürü cihazın hem çalışma performansına hemde oyun yüklemelerinde ki loadinglerde fark oluşturacağını zannediyorum ama tabikide benimki sadece teori
  • Ssd gerçekten parasına değiyor bence. Özellikle laptoplarda mucizeler yaratıyor diyebilirm. Xbox dada mantıklı ama sanırım ms kullanmaya başlarsa mümkün olacak bu.
  • baska bir yerde de bashsetmistim. ssd cok fazla bir ise yaramiyacaktir.

http://www.eurogamer.net/articles/xbox-360-storage-update-the-flash-factor-article?page=1

burada usb sticklerle arasinda ki farki gorebilirsiniz
  • Gönderdiğin linkte ssd usb ile takılmış dahili olarak değil.
  • performans konusunda tahminimce konsolun yazılım kısmında da bazı değişikliklere gidilmesi lazım ssd uyarlaması için ,Zaten hız olarak bir değişim olmasa dahi, demiş olduğum gibi sistemin daha stabil çalışmasına olanak tanıyacağı , normal 2.5 disklerin ısınmaya katkı sağladığını düşünürsek en azından performans olmasa dahi diskin ısınma problemini ortadan kaldırmasını artı olarak uzun ömürlü ve bozulma riskinin diğer disklere oranla çok zor olması gibi durumlar ssd disklerin önümüzdeki zaman diliminde belkide yeni çıkartılıcak olan konsol teknolojilerinde kullanılması kaçınılmaz bir gerçektir. bu da daha çok performans ,az ısınan daha az enerji ile yüksek verimlilik anlamına gelmekte
  • Isınma problemi artık çözüldüğü için dert değil. Performans açısındanda bi ekstrası olmaz

Konsol dediğin cihaz uygun fiyatlarla iyi iş çıkarır. Siz bi konsol parasına hdd alınca madalya fln takılmayacak. Bu alışkanlıklar pc alışkanlıkları sanırım
  • şuan dahi xbox360 slim makinalarında aşırı ısındığını savunuyorum , benim beklentim tabikide şuan fiyat olarak el yakan rakkamlar ile satılan ssd lerin tamamiyle bir marketing olayına istinaden mevcut sabit disklerin fiyatlarının daha da diplere vurup bir çok sabit disk üreticisi elindeki bu ürünleri stok eritmeye gidip geleceğin ve şimdiki teknoloji olan ssd üretimine ağırlık vermeleri arz talep meselesi , eninde sonunda ssd lerin fiyatları konsol ve pclerde ucuzlayacak ve sonuç olarak benim gibi konsolunu sadece bir hammal olarak görmeyen kullanıcıların isteği daha sessiz daha az ısınan ve iç compenentlerin daha randımanlı çalışağı konsolların üretimine istek ve önerilerle destekte bulunmaktır.
  • dostum sen hddhackr yeniden yazıp ssd desteği getir flashlayıp kulanırsın.
  • Umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.