Daha önce hiç konsol konusuna girmemiş birisiyim. Biraz para toplayınca ani bir şekilde kendimi konsollara yönlendirdim ve daha önce hiç bu konuya girmediğim için çok cahil kaldım konsollar konusunda bazı sorularım oluştu. Cevaplarsanız sevinirim. Xbox 360 Slim 250 GB almak istiyorum ve bu konsolla GTA IV, Minecraft ve CoD tarzı oyunlar oynamak istiyorum.
Kısaca genel konularda aydınlatır mısınız? Pal oyunlar açısından daha uygunmuş. Pal olan konsolun versiyonu mu? Eğer Pal konsolsa nasıl anlarım. Yoksa oyunun versiyonu mu? JTAG nedir? En ucuza ve güvenilir düzgün bi Xbox 360 Slim 250 GB' yi nerde bulabilirim? Kesinlikle kırılmamış kutusu hiç açılmamış ve fabrikadan direkt geldiği gibi arıyorum. Yani en yasalı. Kısa ve öz bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim.
Pal konsolun versiyonu değil , bölge kodu tarzı bir şey.Avrupa için üretilmiş olan cihazlara deniyor.Pal konsol aldıysan pal uyumlu oyunlar almak zorundasın. Jtag , basit olarak crackli oyun çalıştırması olayı.Yani kırılmış istemediğine göre bu konuya hiç girmene gerek yok. Ben kahraman elektronikten aldım.Bir sorun yaşamadım.
(Xbox alalı 1-2 ay falan oldu , o yüzden yanıldığım yerler olabilir ama genel olarak doğrudur.)
Teşekkürler. Kahraman elektironik bana uyuyorsa link atar mısın?
Numaraları bu , Arayıp söylersen xbox 250 Gb slim pal almak istiyorum.FW ve JTAG istemiyorum dersen yardımcı olurlar sanırım.
PAL Ares_48 adlı arkadaşımın belirtiği üzere bölge kodu bu bölge kodu şöyle ben amerikadan alınmış bir oyunu(eğer tabii pal deilse) pal makinemde oynatamam jtag ise kopya oyun çalıştırmaya arayan riskli zahmetliama kolay bir ama artık jtag yerine kopya oyun oynamak isteyenler fw atıyorlar ayrıca makineye jtag aptınmı fw güncellemesini indirmemelisin arıca xbox live da bağlanamıyorsun oyüzden fw ve jtag yaptırmadan direk alın başka bir sorun olursa alabilirim teknosa da 799 tl idi +50 lira hediye eki var diğer yerlerde ne kadar bilmiyorum ama araştırıp bulabilirsin
O zaman teknosadaki paldır. Tamam pal istiyorum ona oyun bulmak kolaymış.