Şimdi Ara

Xbox 360 s with kinetic bundle hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler xbox 360s 250 gb + kinetic 299.99 pound yani 701.57 türk lirasına buldum gelirken arkadaşımın getirme ihtimali var. Sizce uygunmu pahalımı?

• fikri olan yokmu beyler?
  • Bence gayet uygun
  • uygun fiyat
    ayrıca kinect
  • bende o fiyata alıyorum yanında birde dönerken 100lira verigiyi geri alırsın sana 600liraya gelir
  • 350 avroya almanya berlin saturn den aldırdım. Aleti alırken taxfree formunuda alıp gümrükte teslim ettiler. 25 avro taxfree iadesi oldu. 650 lira ya geldi alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackintosh

350 avroya almanya berlin saturn den aldırdım. Aleti alırken taxfree formunuda alıp gümrükte teslim ettiler. 25 avro taxfree iadesi oldu. 650 lira ya geldi alet.

hocam vergi %19 değilmi neden bu kadar düşük aldınız vergiyi?yaklaşık 55€geri almanız gerekmiyormuydu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler arkadaşım alıp gelicek aleti. game.co.uk yada amazondan alır bilmiyorum mağazaları varmı? Kdv işini bilmiyordum. Onu nasıl yapabilirim hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayblack -- 1 Aralık 2010; 14:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayblack

bey arkadaşım alıp gelicek aleti. game.co.uk yada amazondan alır bilmiyorum mağazaları varmı? Kdv işini bilmiyordum. Onu nasıl yapabilirim hocam?

@hackintosh nickli arkadaşın dediği gibi taxfree formu almalı onunla taxı geri alabilirsiniz
  • verginin tamamını geri vermiyorlarmış bizde hep vergiyi geri alırız diye düşünyorduk. %10 civarındaymış geri iade.
  • Uygun tabi aldır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackintosh

verginin tamamını geri vermiyorlarmış bizde hep vergiyi geri alırız diye düşünyorduk. %10 civarındaymış geri iade.

hmm ozaman bizde 35 € geri alabileceğiz oldun 300€ fiyata gelecek bana xbox
  • peki xbox 360 s 4 gb mı yoksa 250 gb mi alıyım arada 116 lira fark var. 116 lira vermek yerine kendim hard disk takabilirmiyim daha sonra alete?
  • orjinal harddisk alman gerektiğinden pek karlı olmayacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.