Şimdi Ara

xbox 360 oyunları için hileler var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox 360 oyunlarının hile kodları oluyo mu? (özellikle assassins creed,oblivion ve daha çıkmayan ama çıkacak olan dark sector,prototype,star wars the force unleashed gibi TPS türü oyunların) ve eğer varsa bunları bulabileceğim bir site söyler misiniz?ama unlock şeyleri değil ''god mode'',''unlimited ......'' türü hile kodları arıyorum.FPS fln hileli olmuyo ama bana göre bu tip TPS oyunlar hileli zevkli oluyor.evet yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarcan -- 15 Mart 2008; 14:05:09 >

• Maalesef oyunların büyük bölümünde hile olmuyor. Ben de arada sırada bakıyorum ama büyük oyun sitelerinde sadece oyunların achievements'larıyla ilgili bilgi veriliyor hile kısımlarında. Yazdığın oyunların hiç birinde hile kodu yok. En son Bully: Scholarship Edition için hile kodlarına baktım. İkinci gamepad ile yapılan hile kodları var. Gereksiz gerçi ama hızlı oyun için bazen gerekebiliyor.

Aslında bir süre sonra skiyen oyunların hile kodları yayınlanır diye düşünüyordum ama eski oyunların da neredeyse tümünün hile kodları yok. Olanların sayısı da en fazla 10'dur herhalde. Sen en iyisi hilesiz oynamaya alış. En kolay zorluk seviyelerinde genelde oyunlar hiç zorlamıyor ve kolayca bitirebiliyorsun.
  • yok hocam zorluktan değil.ben özel güç kullanmaya çok meraklıım ve bunlar oyunda sınırlı oluca sıkılıyorum.ya bare yeni çıkıcak prototype,dark sector ve benim için en önemlisi star wars:the force unleashed in hileleri olsa.diğer ikisini bilmem de büyük ihtimalle sw:tfu da hile olur çünkü lucas arts ın oyunlarının büyük bölümünde hile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarcan -- 15 Mart 2008; 16:24:44 >
  • ps2'de bolca hile oluyordu aynı şekilde xbox'da da oluyordu;
    ama şimdi level vb. dergilerde tek tük hile görüyorum onlarda bi halta yaramaz.
  • örnek bi archiviments sitesi verirmisiniz?
  • gameshark var cd sini bulursan 360 için istediğin oynamayı yapabilirsin üstünde oyunların...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.