Şimdi Ara

xbox 360 lite-on firmware ve yeni oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün fw li xbox ıma nfs hot pursuit aldım ama oyun çalışmadı aldığım yer sordum yeni oyunları oynamak için yeni
    fw updatesi yaptırmak gerekiyormuş şu an bende olan fw yi 4 ay önce yaptırmıştım yenisini yaptırsam ne kadar idare eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26onurhan -- 16 Ocak 2011; 16:44:35 >

• bi daha ki fw ne zaman çıkarsa o zamana kadar idare eder yani sanırım bi kaç ay idare edersin ama fazla sürmez öyle aşırı
  • yok be yeni fw ye ait 2 oyun çıktı başka hiçbir oyun çıkmadı sadece nfs ve ac başka yok nedense
  • yani yaza doğru dirt 3 crisis 2 nfs shift 2 vs oyunlar çıkacakya onlara ayrı fw çıkar mı yoksa
    nfs hot pursuite için yaptıracağım fw ile onları oynaya bilir miyim
  • şuan hiçbir şey belli değil yeni fwyi yaptırdığında oyunları patchlemen gerekiyor ama sadece 2 oyun başka yok başka çıkmadı yeni fw ye ait oyunlar
  • Microsoft AP25i uzun süre kullanır gibime geliyor.
  • Bu isi firmwaresiz halletmenin bir yolu yok mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds ve 4 orijinal oyun.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer ki korsan oynamak istiyosan başka yolu yok fw'siz
  • yani her yeni oyun çıktığında fw ye para vereceğiz.
  • her oyun değil fw yılda bir olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26onurhan

yani her yeni oyun çıktığında fw ye para vereceğiz.

25TL parayamı acıyorsun ben ne diyeyim kıbrısta kopya oyun 30 tl fw ise fiyat olarak 150-250 tl arası değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertleo

quote:

Orijinalden alıntı: 26onurhan

yani her yeni oyun çıktığında fw ye para vereceğiz.

25TL parayamı acıyorsun ben ne diyeyim kıbrısta kopya oyun 30 tl fw ise fiyat olarak 150-250 tl arası değişiyor

eğer doğruysa kıbrısa yerleşiyorum köşeyi dönerim valla piyasa dediğin gibiyse

• Kıbrıs'ta bu işten değil, yaptığın her işten iyi para kazanırsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 17 Ocak 2011; 13:45:59 >
  • Beyler ankarada xbox arcade fwli satan bir yer varmı?
  • Ben yazin fw attirmistim zaten, simdi bir patch yardimiyla falan olmuyor mu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.