Şimdi Ara

xbox 360 konusunda bi sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bendeki 360 24/11/2005 üretimli ntsc-j 110 volt ve cihazı 5 aydır yoğum bi şekilde kullanmaktayım yeri geldi 20 saat hiç susmadı ve bu süre zarfı içerisinde herhangibir kırmızı ışık hatası vermedi acaba bundan sonra bi sorun çıkartırmı bide cihaza firimwer attığım zaman pal kopya oyunları oynaya bilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko2001 -- 21 Aralık 2006; 1:00:50 >

• Senin alet çok dayanmış. Şimdiye kadar 100 kere 3 kırmızı vermesi gerekirdi. :)

Neyse ciddileşirsek. Şimdiye kadar bir sorun çıkmaması çıkmayacağını garanti edemez ama çıkacağını da edemez. Arada bi kontrol et kullanırken çok ısınırsa dinlendir sorun çıkmaz sanıyorum.

Pal oyunlarını ise şu anda oynamanın bir yolu yok. Firmware hack yapsanda yinede alet NTSC-J kalacağı için yine NTSC-J oyunları oynayacaksın. Yakında chip falan çıkarsa belki bir ihtimal oynarsın ama bence gerek yok. Hangi oyunu istiyorsun ki?
  • gears of war ı oynamak istiyorum
  • gears of war region free zaten pal ntsc farketmez..
  • Arkadasım valla cihazın mükemmelin otesinde bir performans sergilemis ve bu saate kadar cıkmadıyda bu saatten sonrada cıkmaz gibime geliyor ama belli olmaz bu kırmızı ısıgın sagı solu cok sonralar bile bu sorunla karsılasanlar olabiliyor.
  • walla 16 saat sonra bile ısınma normal değerlerdeydi inşallah sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko2001 -- 21 Aralık 2006; 14:03:15 >
  • Isınma sonucu oluşan arızalar hemen kendini belli etmez. Isınma sonucunda makinedeki hasarlar yavaş yavaş oluşur. Mesela makinenin işlemcisinin çevresindeki lehimlerin eriyip dağılması 3- 4 ay gibi bir zamanda olabileceği gibi ,kullanıma bağlı olarak 1 ay gibi kısa bir sürede de olabilir. Mesela ben makinemi Ağustos ayında almıştım. 3 ay boyunca ( hiç aşırıya kaçmadan) kullandım. Evdekiler bile makinenin çok fazla ısındığını söylüyorlardı. 3. ayın sonlarında arıza verdi. Forumda konu olarak açmıştım. Makine, kırmızı ışık hatası vermiyordu. PGR3 oyununda grafikler birbirine girmeye başladı , daha sonra GOW oyununda kilitlenmeler meydana geldi. Endem makinemi tamir etti. Buna rağmen hala çok fazla ısınıyor ve yeniden arızalabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden süper oyunlar çıkmasına rağmen, ağız tadıyla oynayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Aralık 2006; 18:28:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse en azından gittiği yere kadar kullanırın sonuçta makina garantili bişi olursa japonyaya gönderirim bu konuda tanıdığım var 5 aydır kullanıyorum inşallah daha bişi çıkarmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.