Şimdi Ara

XBOX 360 için usb bellek tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni update sonrası halihazırda ki 20gb hardiskimin yanına bir tanede 16gblık usb bellek eklemek istiyorum ancak evde ki 4gblık kingston marka belleği xboxa taktığımda yetersiz performans uyarısı verdi şimdi ben şu linkte;
    http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/SanDisk/SanDisk-16GB-Cruzer-Blade-USB-Flash-Drive
    oldukça uygun fiyata 16gblık bellek buldum ancak bunun xboxın istedigi performans özelliklerini karşıladığını nasıl bileceğim çünkü amacım içine 2 ya da sığarsa belki 3 tane oyun yüklemek bu ürünün fiyatıda oldukça iyi gibi arkadaşlar siz ne dersiniz

• XBOX360'da maximum performans aldım aşağıdaki USB Stick ile. (8GB'lık modeli bendeki) Tavsiye ederim.

XBOX 360 için usb bellek tavsiyesi
  • SanDisk zaten bu için uzmanı.
  • Edit: Zaten arkadaş vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 15 Nisan 2010; 12:32:38 >
  • bunun tam bir model adı var mı arkadaşlar resim üzerinden bulamadım bir türlü benim linteki de sandisk ama modelleri farklı galiba
  • zannedersem 16gblık versiyonu bu lakin şansıma stokta kalmamış peki arkadaşlar bu iki ürünün tam olarark farkı ne yani markaları aynı ama ikisde xbox360ta aynı performansı verir mi sizce ;
    http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/SanDisk/SanDisk-16GB-Cruzer-Micro-U3-USB-Flash-Drive
    http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/SanDisk/SanDisk-16GB-Cruzer-Blade-USB-Flash-Drive

• önemli olan okuma - yazma değerleri. mymemory de bu değerler ne yazık ki yazmıyor başka sitelerden araştırmak lazım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAOSCU123

bunun tam bir model adı var mı arkadaşlar resim üzerinden bulamadım bir türlü benim linteki de sandisk ama modelleri farklı galiba

Ben buradan almadım ama şurada satıyorlar dediğim modeli: TIKLA

Gerçi ben daha ucuza almıştım. Araştır derim nette bu modeli. Bulduğun yerden sipariş et veya gidip kendin al çünkü netten almadan daha ucuza bile gelebilir elden alırsan.

• internette bir karşılaştıramsını buldum dediğiniz model gerçekten cok hızlı ;
    http://gadgetcat.wordpress.com/2010/03/12/flash-review-sandisk-cruzer-blade/
    o yüzden ne yapıp ne edip micro modelinden bulmaya çalışacağım yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Rica ederim.
  • gösterdiğin flash belleği kullandım iyi fena değil ama just cause 2'de nesnelerin geç gelme durumu bu flash bellektede devam etti en güzel taşınabilir hard disk takmak dvd'den kaynaklanan sorunlar ortadan kalkıyor en azından fiyat olrakda 90-100tl'ye 250-320gb hard disk bulunabiliyor
  • İyide, 16 Gb' ını görebiliyorken neden 90-100 lira verilsin ki?
  • USB bellek ile olacaksa en önemlisi çok hızlı okuma hızı olan bir usb bellek lazım yoksa yukarda arkadaşın yazdığı gibi nesnelerin ekrana geç gelme olasılıkları çok fazla olacaktır.Çünkü usb bellekler hddlere göre çok yavaşlar.
  • tavsiye edilen flash bellekin okuma ve yazma hızları şunlar;
    Cruzer Micro 28.8 mb/sec read and 8.7 mb/sec write.
    peki just cause 2 dışında ki oyunlarda böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba
  • disk ntfs mi yoksa fat 32 mi oluyor birde oyun nasıl yükleniyor bu diske, yazan olursa deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 15 Nisan 2010; 16:34:35 >
  • diskin fat 32 olması gerekiyor diski xbox360a taktıktan sonra ( son update'iN yapılmış olması lazım) xbox 360 önce flash belleke format atıyor daha sonrada klasik hddye nasıl oyun yüklüyor iseniz aynı şekilde cd takılıyken Y tuşu idi yanılmıyorsam basıılı tutuyorsunuz install to hdd menüsündende yeni belleki seçiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAOSCU123

diskin fat 32 olması gerekiyor diski xbox360a taktıktan sonra ( son update'iN yapılmış olması lazım) xbox 360 önce flash belleke format atıyor daha sonrada klasik hddye nasıl oyun yüklüyor iseniz aynı şekilde cd takılıyken Y tuşu idi yanılmıyorsam basıılı tutuyorsunuz install to hdd menüsündende yeni belleki seçiyorsunuz

sağolasın update i yükledim flash disk ntfs onu fat yapmam gerekicek
  • NTFS formatında taktım ben XBOX360'a yukarıda kullandığım belleği herhangi bir sorun yaşamadım.

XBOX360 kendi formatına çeviriyor zaten.
  • Arkadaşlar Ben de Cruzer Blade Kullanıyorum...
    Kendi Deneyimim, Çok Hızlı + Tırnak Kadar Küçük + SanDisk Kalitesi...

Ayrıca Satışım da Var...
    Adana İçi Elden (Dükkana Gelene %10 İndirim - DH Diyin Yeter )
    Adana Dışına Kargo Benden Ya da Mektup Zarfıyla Mı Göndersem? (Çok Küçük Meret...)
    Ayrıca X360 İle Kullanacak Olan Arkadaşlar, İsterlerse Avatarlı "System Update" Dosyasını da İçinde Gönderirim...
    Tak Çalıştır Olur...

Fiyatları :
    8GB 35.58 TL
    4GB 19.67 TL
    2GB 15.49 TL

MSN Adresim Aşağıda....
  • sakin cruzer blade alma. forumlarda biraz arastir herkesin yavasligindan sikayet ettigini goreceksin. ama cruzer micro piyasadaki belki de en iyi flash drive.

ikisini de sandisk'in uretmesi de ayri bi ilginclik...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.