Şimdi Ara

Xbox 360 için Orjinal Oyun satılan mağazalar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzdeki yaz bir konsol alma planım var, şuan Xbox 360 daha ağır basıyor ancak bir problem var. Normalde PC'de orjinal oyun kullanmaya çalışırım. PC için oyun aldığım yerlerde dikkat ediyorum ama hiç birinde Xbox 360 oyunlarını göremiyorum.
    Birinci el olup(spotçu haricinde yani) Electro World gibi büyük teknoloji marketlerinden hangilerinde bulabilirim Xbox 360 oyunlarını?

• Bütün büyük mağazalarda bulabilirsiniz. Ama fiyatı biraz tuzlu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Bütün büyük mağazalarda bulabilirsiniz. Ama fiyatı biraz tuzlu olur

Diyorum ya işte..
    Vatan, D&R gibi mağazalardan alırım PC oyunlarını ancak hiç birinde yoktu. Aklıma esti Electro World'ün internet sitesine bakayım dedim orada da yoktu.
    Ayrıca kaç TL civarında oluyor fiyatlar?
  • www.gold.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Bütün büyük mağazalarda bulabilirsiniz. Ama fiyatı biraz tuzlu olur

Diyorum ya işte..
    Vatan, D&R gibi mağazalardan alırım PC oyunlarını ancak hiç birinde yoktu. Aklıma esti Electro World'ün internet sitesine bakayım dedim orada da yoktu.
    Ayrıca kaç TL civarında oluyor fiyatlar?

Mediamarktta var. Ama fiyatlar malum 140 150 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkasbeyi

www.gold.com.tr

http://www.gold.com.tr/SEARCH.asp?search=xbox&Ara=Ara&sec=urun

yok burada da.
  • evet baktım tek final fantasy kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün Bakırkoy Electroworld'deydim orada vardı ama fiyatlar ciddi olarak yüksekti, en ucuz oyun yanlıs hatırlamıyorsam 100 TL fiyatıyla Lost Odyssey idi.

En iyisi yurtdışından falan almak.
  • valla hocam bi tane sanal kart çıkart 300-500 lira bi limit belirle yurtdışından temin et ben öyle yapıyorum buralarda bulmazn biraz zor bulsanda çok yüksek rakamlar istiyorlar...
  • Hocam mümkünse shopto gibi sitelerden temin edebilirsin.
  • Ben öncelikle shopto yu öneririm.

Daha sonra gameseek.co.uk

en son ise overgame

overgame Türkiye de bu işi en profesyoel yapan firmalardan. Tabi PS3 ağırlıklı çalışıyorlar fakat xbox oyunlarında da bir hayli çeşit var ve geldiğinde genelde limited edition sürümleri getiriyorlar. Daha keyifli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Ben öncelikle shopto yu öneririm.

en son ise overgame

overgame Türkiye de bu işi en profesyoel yapan firmalardan. Tabi PS3 ağırlıklı çalışıyorlar fakat xbox oyunlarında da bir hayli çeşit var ve geldiğinde genelde limited edition sürümleri getiriyorlar. Daha keyifli oluyor.

Bak bu süper oldu, bana da tam böyle bir site lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Ben öncelikle shopto yu öneririm.

en son ise overgame

Overgame dediğiniz siteye girdim fiyatlar fazlasıyla yüksek mesela Kane& Lynch 2'nin fiyatı 171 TL.
  • Yok ben kazık yemeyi severim dersen aşşağıdaki KAZIK yazısına tıkla

KAZIK
  • Forum istanbuldaki saturnde var baya çeşit fakat fiyatlar belli 150-180 fifa 09 bile 80 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.