Arkadaşlar önümüzdeki yaz bir konsol alma planım var, şuan Xbox 360 daha ağır basıyor ancak bir problem var. Normalde PC'de orjinal oyun kullanmaya çalışırım. PC için oyun aldığım yerlerde dikkat ediyorum ama hiç birinde Xbox 360 oyunlarını göremiyorum. Birinci el olup(spotçu haricinde yani) Electro World gibi büyük teknoloji marketlerinden hangilerinde bulabilirim Xbox 360 oyunlarını?
Bütün büyük mağazalarda bulabilirsiniz. Ama fiyatı biraz tuzlu olur
quote:
Orijinalden alıntı: Carcharot
Diyorum ya işte.. Vatan, D&R gibi mağazalardan alırım PC oyunlarını ancak hiç birinde yoktu. Aklıma esti Electro World'ün internet sitesine bakayım dedim orada da yoktu. Ayrıca kaç TL civarında oluyor fiyatlar?
www.gold.com.tr
quote:
Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid
quote:
Orijinalden alıntı: Carcharot
Diyorum ya işte.. Vatan, D&R gibi mağazalardan alırım PC oyunlarını ancak hiç birinde yoktu. Aklıma esti Electro World'ün internet sitesine bakayım dedim orada da yoktu. Ayrıca kaç TL civarında oluyor fiyatlar?
Geçen gün Bakırkoy Electroworld'deydim orada vardı ama fiyatlar ciddi olarak yüksekti, en ucuz oyun yanlıs hatırlamıyorsam 100 TL fiyatıyla Lost Odyssey idi.
En iyisi yurtdışından falan almak.
valla hocam bi tane sanal kart çıkart 300-500 lira bi limit belirle yurtdışından temin et ben öyle yapıyorum buralarda bulmazn biraz zor bulsanda çok yüksek rakamlar istiyorlar...
Hocam mümkünse shopto gibi sitelerden temin edebilirsin.
Ben öncelikle shopto yu öneririm.
Daha sonra gameseek.co.uk
en son ise overgame
overgame Türkiye de bu işi en profesyoel yapan firmalardan. Tabi PS3 ağırlıklı çalışıyorlar fakat xbox oyunlarında da bir hayli çeşit var ve geldiğinde genelde limited edition sürümleri getiriyorlar. Daha keyifli oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Toorop
en son ise overgame
overgame Türkiye de bu işi en profesyoel yapan firmalardan. Tabi PS3 ağırlıklı çalışıyorlar fakat xbox oyunlarında da bir hayli çeşit var ve geldiğinde genelde limited edition sürümleri getiriyorlar. Daha keyifli oluyor.
Bak bu süper oldu, bana da tam böyle bir site lazımdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Toorop
en son ise overgame