Bildirim
xbox 360 Hdmı Sinyal yok hatası.. YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konsol çalışmaya başladığında, kumandada sağ tetiğe basarken Y düğmesini basılı tutun. Ekran ayarları varsayılan ayarlara sıfırlanır ve konsol otomatik olarak yeniden başlatılır. -
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Konsol çalışmaya başladığında, kumandada sağ tetiğe basarken Y düğmesini basılı tutun. Ekran ayarları varsayılan ayarlara sıfırlanır ve konsol otomatik olarak yeniden başlatılır.
dediğinizi uyguladım. Yanlız hiç bir şey olmadı. Cihaz fw li nedeni bu olabilir mi ? -
hayır alakası yok görüntü ayarlarını sıfırlaman lazım normal sd bağlantı yapıp daha sonra hdmı gectıgınız zaman görüntü ayarlarını sıfırlamanız lazım -
quote:
hayır alakası yok görüntü ayarlarını sıfırlaman lazım normal sd bağlantı yapıp daha sonra hdmı gectıgınız zaman görüntü ayarlarını sıfırlamanız lazım
Anladım hocam ama o dediğiniz yöntem işe yaramıyor. yaklaşık 5 dk basılı kaldım hiç bir şey olmadı. Başka bir yolu yokmu bunun? -
3 kabloyla bağlayıp sistem settingsden görüntüyü sıfırlayabılırsın -
Aynısı bende de oluyor ama kapatıp tekrar acınca düzeliyor.Ben de merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
3 kabloyla bağlayıp sistem settingsden görüntüyü sıfırlayabılırsın
Hocam aşamalı olarak anlatabilirmisiniz. System settinge girince ondan sonra ne yapmam lazım bir türlü bulamadım. Ayrıca bir önceki söylediğinizi bir den fazla kez denedim yine sonuç alamadım. -
hdmi tvdeki başka 1 yere takmayı denedin mi? sıstem ayarlarında görüntü ayarlarına girip reset yapıcaksın -
quote:
hdmi tvdeki başka 1 yere takmayı denedin mi? sıstem ayarlarında görüntü ayarlarına girip reset yapıcaksın
Tv de sadece 1 tane hdmı girişi var. onun dışında 3lu giriş var sarı-beyaz-kırmızı olan. o 3lü ile sorunsuz çalışıyor ama hdmı yi ne yaptıysam çalıştıramadım. Sistem ayarlarına giriyorum yanlız reset yapabileceğim bir secenek oradan gözükmüyor. -
HDMI kablonu değiştir -
Hocam bu problemin aynisini yasiyorum nasıl çözdün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum kabloyu değiştirdim sorun çözüldü.
quote:
Orijinalden alıntı: musab63
Hocam bu problemin aynisini yasiyorum nasıl çözdün.
beyler ben aynı sorunu ps3 te yaşıyorum
yeni samsung smart tv aldım, taktım ps3 sinyal yok diyo
yeni hdmı kablosuna mı ihtiyacım var yoksa ayarlarla ilgili olabilir mi -
2 yıllık konuyu güncellenmiş sin :) kardesim ben kabloyu değiştirmistim olmustu. Sende başka bir kablo ile dene
.
Yeni kablo cozemezse eger hdmi entegresi gitmiştir x360 ın bıraktıgı tecrube ile sabittir.Ps3 hdmı entegre degişimi inanılmaz kolay 360 a göre ve daha ucuz korklck bısey yok @he_man
quote:
Orijinalden alıntı: murad35
Yeni kablo cozemezse eger hdmi entegresi gitmiştir x360 ın bıraktıgı tecrube ile sabittir.Ps3 hdmı entegre degişimi inanılmaz kolay 360 a göre ve daha ucuz korklck bısey yok @he_man
şimdi bazı hdmı kablolar playstationu smart tvlerde çalıştırmıyo gibi bi durum varsa
mevcut altın uçlu kablo niye çalıştırmıyo bilsem, yeni alacağım kabloda ona dikkat eder, ona göre alırım. yeni alacağım kablonun da çalıştırmama ihtimali var yani
mevcut kablo ile eski tvde çalışıyo, yeni smart tv de çalışmıyo
yinede saolun ps kafeleri bi geziyim nası kablo kullanıyolar bi bakıyım -
Beyler lütfen banada yardım
Edin ayni problemi yasıyorum sabah sorunsuz çalışıyordu şimdi söylediklerinizin hepsini yaptım ama
Olmuyor 😔😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X