Şimdi Ara

Xbox 360 hakkında birkaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • polonya'dan ayrılmadan önce xbox 360 almayı düşünüyorum.

1) 250 gb + kinect + kinect adventures + kinect sports 660 liraya geliyor. bu fiyata uygun mu?
    2) Konsolu Türkiye'ye gelince kırdırmayı düşünüyorum. Hangi kırdırma yöntemleri var. Kırdırdıktan sonra online oynayabilme imkanım var mı?
    3) Ve son olarak bu konsol beni bir iki yıl idare eder mi? grafiklere önem vermeyen birisiyim.

şimdiden teşekkürler.

• 1-) Sıfır için gayet iyi bir fiyat.
    2-) Var fakat online için pek tavsiye etmem kırdırmanızı.
    3-) Oldukça idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırdırmamı neden tavsiye etmiyorsunuz?
  • Sakuragi Hanamichi kullanıcısına yanıt
    Online oynayamazsınız.( Ban dalgası gelir mi bilmiyorum) Bir de çok zahmetli işler yani uğraşmak istemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakuragi Hanamichi

kırdırmamı neden tavsiye etmiyorsunuz?

Yani 2-3 yıldır ban dalgası yok fakat ban dalgası olursa sıkıntı yaratır. Yaratmasa bile online oynayacağınız oyun sayısı 3-4 ü kolay kolay geçmez. Online oynamak için 2 seçeneğiniz var, birincisi x3key denen bir alet. (250 lira cüvarlarında ) ikincisi ise fw dediğimiz dvd yi kopya oyun okur hale getirme.

1.sini aldığınızda, yanında gold üyelik almanız kaydıyla oyunları indirip oynayabiliyorsunuz. Ama 250 lira vereceğinize 4 oyunu zaten alırsınız bana soracak olursanız. Paralı dlc lere para vermeniz gerekiyor tabiki.

2.si yani fw dediğim olayda, oyunları indirip dvd ye çekip dvd den oynuyorsunuz, dvd sesi biraz rahatsız edebilir, kişiden kişiye değişir. Ve yine gold üyelik gerekiyor. Oyun dlc leri için para ödemeye devam ediyorsunuz bunda da, size kalmış bir durum.

Eğer online oynamak çokta önemli değil diyorsanız o zaman kırdırmanızı tavsiye ederdim. Jtag/Rgh denilen sistemle her türlü oyunu sorunsuz oynarsınız. Dlc ler bedavaya geliyor bu durumda.

• aslında online'ı sadece nba ve fifa serisi için istiyorum. xbox'ı kırdırıp bu oyunları orjinal alsam yine de ban yer miyim? ve ekstra tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı konsol hakkında?
  • Kırdırdıktan sonra orjinal oyun oynasanız dahi ban yersiniz. Bunlar için istiyorsanız bence yeni nesil konsollara da bakabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    FW veya Xk3y yaptırın, ban vs. uzun süredir yok, olacağını da sanmıyorum zaten. Ban riskinin olmamasının tek çaresi konsolun kırdırılmamış olması, yoksa orijinal almanız birşey ifade etmeyecektir.
  • peki hangisini yaptırmamı önerirsiniz. fw ve xk3y nin avantajı ya da dezavantajı nedir? açıkçası başım ağırmadan oyunları harddisk'e atıp sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorum. bunların konsolun, oyunların yavaş açılmasına, çalışmasına neden olurlar mı?
  • X3key daha iyidir.

O zaman Xk3y yaptırın, FW'de oyunları DVD'ye yazdırmak gerekiyor ama Xk3y'de harici bir harddiske oyunlarınızı atıp, rahatça oynayabilirsiniz. 7200 RPM bir harddisk alın, yeter diye düşünüyorum. Bu arada, oyunlarınızı harddiske atmadan önce abgx360 ile "stealth patch" denilen naneyi yapın, iyice sağlama alırsınız.
  • ayrı bir hard disk almam gerekiyorsa xbox'ın 4 gblık modelinden alsam herhangi bir sıkıntı olur mu?
    Alabilirsiniz ama dahili harddiski olan bir X360 almanızı öneririm çünkü BF4'ü sadece dahili harddiski olan bir konsolda oynayabilirsiniz, BF3'te HD Content Pack'i yükleyemezsiniz ve grafikler çamur gibi görünür, Halo 3'te Co-Op modu vs. dahili harddiski olan oyunlarda oynanabilir, Halo 4'te "service share" gibi özellikler kapalı olur falan. Oyundan oyuna değişir bu kısıtlamalar ama almışken dahili harddiskli olanlardan alın derim.
  • peki son bir soru. bu jtag/rgh de de harici hard disk almam gerekir mi? diyelimki online oynamayı kafamdan sildim jtag/rgh yeterli olacak mıdır?
    X360'ınızın dahili harddiski varsa (mesela 250 GB'lık konsol) içinden söküp, PC'den atabilirsiniz, korsan olarak DVD'ye yazdırılmış oyunları oynayabilirsiniz, tabii harici harddiskten oynama seçeneğiniz de var. Ama Xk3y'de harici harddisk gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker2010 -- 28 Nisan 2014; 0:23:49 >
  • peki. büyük ihtimalle rgh yaptıracağım türkiye'ye dönünce. teşekkürler.
  • eğer online oynamak istiyorsan ve oyuna çok para harcamak istemiyorum diyorsan fw attırt.2-3 senedir banlanan falan yok bu saatten sonrada olmaz.yaptırt fw ni çek dvd ni oyna .
    ama parasal durumum iyi orjinal oyun beni bozmaz diyorsan gerekyok fw ye falan.ama rgh tavsiye etmiyorum çünkü rgh yaparsan birdaha online a giremezsin.
  • dvd ile kesinlikle uğraşmak istemiyorum. zaten bir konsol almak istememin nedeni kullanım rahatlığı. maddi durum bi öğrenci olduğum için rahat değil malesef. rgh yaptırıp oyunları hard diske atıp oynamayı düşünüyorum.
  • Rgh nin öbürlerinden yararı da var tabiki, mesela bazı Türkçe yamaları yükleyebiliyorsun, DLC lerin hepsi bedavaya geliyor, xbla oyunları da bedava oluyor, homebrew uygulamalar çalıştırılabiliyor, oyunlar harddiskte daha az yer kaplıyor gibi.

Ama dediğim gibi online eksiği var. Banlanmalar konusunda arkadaşlara katılmıyorum, yani 2-3 sene olmadı diye hiç olmayacak diye bir durum yok. Tabi bu sadece benim fikrim, zaten bence boşuna macera oluyor. Gold üyelik aldıktan sonra her ay zaten bedava oyunlar gelecek. 1-2 oyunda sen alırsın multi için, yeterli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.