2010 yılında alındı. FW vesaire işlerine hiç girmedim. Orjinal ıyun kullandım. Garantisi bitmiş durumda. 1 adet gamepad ayrıca sıfır ayarında çok az kullanılmış live kulaklığını da veriyorum. Kutusu bir yerlerde duracaktı. Kutusuyla teslim edebilirim. 750 TL fiyata 32 adet orjinal oyunda dahildir. Oyunların hepsi sorunsuz ve temizdir. Fiyat son. Yanında verdiğim kutulu oyunların ikinci el değeri toplamda en az 550 TL eder. Konsolu ayrı oyunları ayrı satmak istemiyorum. Almayı düşünen varsa aldıktan sonra ilgilenmediği oyunları kendi istediği fiyattan satabilir. Oyunların fotoğrafı ekte. Online pass isteyen tüm oyunların pass'leri kullanıldı.
Kutulu oyunların listesi:
GTA 5 HALO Reach Collecter's edition Left For Dead 2 Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Legacy Edition Dead Rising 2 Off The Record Warhammer 40.000 Space Marine Fallout New Vegas Ultimate Edition Halo 3 Call Of Duty Modern Warfare 2 Call Of Duty Modern Warfare 3 Battlefield Bad Company Battlefield Bad Company 2 Mass Effect 3 Ghost recon Future Soldier Splinter Cell Conviction Alan Wake Battlefield 3 Borderlands Red Dead Redemption Fallout 3 Splinter Cell Blacklist Splinter Cell Double Agent (Blacklist'in önsiparişiyle birlikte hediye geldi. Download kodu olarak verilecek)
Live hesabında varolan ve konsolda ikinci bir hesap açtığınızda kendi hesabınızla kullanabileceğiniz oyunların listesi: Sleeping Dogs Lara Croft: Gol Far Cry® 3 Blood Dragon State of Decay A World of Keflings Might & Magic Clash of Heroesâ„¢ Magic 2013 Dead Rising 2 Crackdown Assassin's Creed II Worms 2: Armageddon
Kargo bedeli alıcıya aittir. İstanbul içi Şişli, Şişhane civarından elden teslim edebilirim. Not: Referans ve güvenilirlikle ilgili sıkıntınız olmasın. Yıllardır DH ve ikinci el kısmı kullanıcısıyım. Referans sistemini kullanmasam da buradan defalarca konsol, oyun alışverişim oldu. Bir sorun yaşamazsınız. Dileyen olursa sanalpazar üzerinden site komisyonunu ekleyerek ilan açılır satış yapılır.