Şimdi Ara

Xbox 360 gamepad pc kablosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim xbox 360 kablosuz gamepad var ve pc de kullanmak istiyorum ve sanırım bunun için ayriyetten bi aparat gerekiyormuş bilgisayara ayriyetten takılan wireless aparatından haberim var ama gamepad,in şaj,ıyla uğraşmak istemiyorum o yüzden direk kablolu bi şekilde pc ye bağlayabileceğim bi aparat varmı varsa hangi bilindik mağazalarda var ve google,ye ne yazarsam çıkar ve bunlar ortalama nekadardır ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablolu XBOX360 gamepad'i al rahat et.
  • böyle bi aparat var. ben pcde kullanıyorum. ama nedede satılır kaç paradır bilmiyorum. xbox ile beraber geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Kablolu XBOX360 gamepad'i al rahat et.

10-15 tl,lik bi kablo almak varken neden salak gibi 60 tl,lik yeni bi kol aliyimki genede cok tesekkurler tavsiyen icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

böyle bi aparat var. ben pcde kullanıyorum. ama nedede satılır kaç paradır bilmiyorum. xbox ile beraber geldi

O aparat altta verdigim linkteki aparat olabilirmi?
    http://www.sanalpazar.com/Gamepad-Xbox-360-Kol-Baglanti-Kablosu-Zor-Bulunan-Urun__isp9767656

• quote:

Orijinalden alıntı: brk1901

quote:

Orijinalden alıntı: woop

böyle bi aparat var. ben pcde kullanıyorum. ama nedede satılır kaç paradır bilmiyorum. xbox ile beraber geldi

O aparat altta verdigim linkteki aparat olabilirmi?
    http://www.sanalpazar.com/Gamepad-Xbox-360-Kol-Baglanti-Kablosu-Zor-Bulunan-Urun__isp9767656

evet bu

• bendede aynı aparat var ve pcde
    nasıl kullanabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger play and charge kitinden bahsediyorsaniz. Onla pc de oynayamassiniz. Sadece sarj etmeye yarar o. Ya direk kablolu sekilde satilan kollardan ya da wireless aparati alacaksiniz. Cunku kolun senkronizayson olmasi lazim. Sarj kitleriyle oynanmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.