Şimdi Ara

Xbox 360 Dashboard Themes

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu arka plan temalarını nasıl indirebiliriz çeşit olarak, yada nerden illaki live'mi bağlanmak gerekiyor bende live yok olmadı zaten , cd ile falan filan kopyalanmazmı ; Aynı temalardan sıkılıyor insan yaaa;

• xbox sky da themes pack gormustum ben sanırım onu indiripte yapabilirsin.
  • bakalım hemen.saol kevinsert

ben denedikten snr burda paylaşırım sizlerle,yapabilirsem tabi..

yok yaw bulamadım.theme pack die arattırdım ama çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 18 Şubat 2008; 23:46:19 >
  • kusura bakmayin ozur dilerim tam olarak belirtmem lazımdı XBMC Skin diye aratirsan gameman apps bolumunde bulabilirsin.ben indirdim ama denemedim hic.

vb skin ler var.
    eger dedigim siteden bi haberseniz yada seedte adam yok diyorsaniz burdanda indirebilirsiniz
    http://blackbolt.x-scene.com/index.php?p=skins&app=xbmc&cat=mc360

Pardon bu skin ler xbox icin yapilmis 360özentisi seylermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 18 Şubat 2008; 23:56:52 >

• Telefon temaları gibi olsa ne iyi olurdu yeniden yazılabilir cd ile alete kopyaladıktan sonra süper olurdu ama yok galiba böyle bişiii;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 19 Şubat 2008; 0:00:55 >
  • senin dediğin gibi arattırdım.2 tane apps ve 1 tane other çıktı.MC360 die olanlar media center için sanırım.açıklamalarında da herhangi bi şi yazmamışlar nasıl yapılacağına dair..indirip denemek lazım ama nasıl :))
  • Ben de bunları görünce bir heyecanla topic açmıştım nasıl yapılır diye sorayım diyerekten ama xbox 1 içinmiş bunlar :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE Gamepad Tasarlama
    12 yıl önce açıldı
    Xbox 360 NETFLİX
    5 yıl önce açıldı
    xbox 360
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla ben puanla indiriyorum arkadaşlar, bence değer, çok şekil oluyor nitekim :)))

(bkz. xbox sistemlerimiz konusundaki koyduğum resimler)
  • Gta IV teması var bende de.

Gayet güzel duruyor
  • bende halo3 var konsolla beraber gelmisti

guzel o
  • Ben bir sürü indirmiştim beleşe live'dan :p
  • Beleş gelenler paralı olanların yanında direk yalan arkadaşlar (Gerçi Halo Edition'ın üstünde gelen farklı - o ayrı ama)

İmkanınız varsa satın alın ve görün derim... Beleş olanlar ucuz etin yahnisi gibi bir durumda bence...
  • Beleş içerikten zaten hayır yok hep uyduruk şeyleri koymuşlar beleş içeriğe...
  • Genellikle filmlerin THEME'leri onlar.Fakat çok büyük bir hata yapıyorlar.PREVİEW seçeneği yok ki, görelim imrenip satın alalım
  • Bazı tema ve theme'leri xbox.com üzerinden görebiliyorsunuz - ama olanların yarısına falan denk geliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.