Bildirim
XBOX 360 arcade e64 hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dvd rom üzerinde hiç oynadın mı? evde FW filan atmaya çalıştıysan belki. Orayı aç temizle, kontrol et kablolarda çıkık kesik vs var mı diye. Eğer düzeltemediysen bi yerde yaptırman lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: PureMusic
Dvd rom üzerinde hiç oynadın mı? evde FW filan atmaya çalıştıysan belki. Orayı aç temizle, kontrol et kablolarda çıkık kesik vs var mı diye. Eğer düzeltemediysen bi yerde yaptırman lazım.
FW atmaya çalışırken bozdum tamirciye götürüp para yedirmeye gerek yok yeni DVD sürücü takınca düzelecekse 30 liraya bir tane buldum onu alıp takayım ? -
Her DVD-ROM takılamıyor ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: darker2010
Her DVD-ROM takılamıyor ama.
Aynı marka arcade makinadan sökülme DVD-rom takılır mı peki ? -
DVD-ROM değiştirmeye bile gerek yok, FW atarken yazılımsal bir problem oluşmuş, o kadar. Yazılımı orijinal bir FW ile tekrar eski haline getirebilirsiniz diye düşünüyorum. -
quote:
DVD-ROM değiştirmeye bile gerek yok, FW atarken yazılımsal bir problem oluşmuş, o kadar. Yazılımı orijinal bir FW ile tekrar eski haline getirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum pek Türkçe kaynakta yok acaba youtube'de yapımını anlatan bir video var mıdır ? -
Uzun süredir Jungleflasher kullanmıyorum ama elinizde orijinal DVD Key'inizin olması lazım. Yani DVD-ROM'unuz brick olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker2010 -- 23 Nisan 2014; 20:43:46 > -
quote:
Uzun süredir Jungleflasher kullanmıyorum ama elinizde orijinal DVD Key'inizin olması lazım. Yani DVD-ROM'unuz brick olmuş.
Bu DVD key cihazın içindeki sürücünün üzerinde mi yazıyor ? -
Hayır, JungleFlasher ile çıkarılan bir dosya, hatırladığım kadarıyla JungleFlasher FW ile oynama yaparken yedeğini alın gibi bir seçenek sunuyordu. -
quote:
Hayır, JungleFlasher ile çıkarılan bir dosya, hatırladığım kadarıyla JungleFlasher FW ile oynama yaparken yedeğini alın gibi bir seçenek sunuyordu.
En iyisi ben şu DVD rom'u sökeyim ve bilgisayara bağlayım programla keye bakarız sonrada tekrar eski fw'ye döneriz... -
quote:
Hayır, JungleFlasher ile çıkarılan bir dosya, hatırladığım kadarıyla JungleFlasher FW ile oynama yaparken yedeğini alın gibi bir seçenek sunuyordu.
Kardeş rahatsız ediyorum hakkını helal et, şimdi bir forumda okudum benim makinanın anakartında bir key varmış aynı keyden DVD-rom un içindede varmış bunların birbirine uyuşması gerekiyormuş. Ben DVD-rom içerisindeki keyi kaybettim yeni aldığım DVD-rom içerisindeki key başka oluyormuş ve benim anakartıma uymazmış yeni alınan DVD-romu eski key ile tekrardan flaşlamak gerekiyormuş eski keyide kaybettiğim için bunu yapmam mümkün değil.
Acaba bu söylediklerim doğrumu kardeş açıklayabilir misin ? -
Yeni DVD-ROM almanıza gerek yok dediğim gibi, FW atarken içindeki tüm yazılım silinmiş, o kadar. Tabii tüm yazılım silindiğinden sizin DVD Key güme gitti ve o DVD Key'i tekrar elde etmenin tek yolu RGH yapıp, anakartın içinden almak. Yani Xbox'unuzun DVD-ROM'unu kurtarmak için yapmanız gereken şey, RGH atıp, içindeki DVD Key'i almak ve LT FW dosyası ile tekrar FW atmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker2010 -- 24 Nisan 2014; 12:47:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X