Şimdi Ara

Xbox 360 alıcam birkaç tane sorum var (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istediğin konsol satan insana sor, pal cihazlarının lehimlerinin kalitesiz olduğunu sana söyleyecektir, istediğin forumda arama yaptırt, hep en çok sorun çıkartan cihazların pal olduğunu görüceksin, çok uzağa gitme bu forumda kısa bir araştırma yaparak 3 kırmızı yaz, bakalım en çok hangi cihazda sorun çıkmış.

Istanbul'da konuştuğum burada ismini vermeyecegim ancak herkes tarafından bilinen bikaç firmayla görüşmüştüm cihazı almadan, PAL makineleri kesinlikle tavsiye etmediğini, elinde PAL makinede olduğunu dilersem onu alabileceğimi ancak kendisinin uyardığını söyledi.

Her neyse insanların kullandığı cihazların kötülenmesi durumunda takındığı koruma içgüdüsü son derece doğal ancak gerçekler bunlar.

quote:

Orjinalden alıntı: rizayesilmen

Buradan baya uzak kaldık ve yine başlamış NTSC-J yandaşları PAL leri kötülemeye.PAL lerin daha fazla 3 kırmızı ışık verdiğine nasıl kanaat getirdiniz birde farklı region kodlu aynı konsolu birbiriyle kıyaslayan bu zihniyetin tam olarak amacı nedir?Birde malum kişiler yüzlerce mesajlda malum yerin reklamını yapıp duruyor?Diyeceklerki memnuyitten yapıyoruz da memnunsunuz anladık ama aynı lafları defalarca tekrarlamanın karşılığında ne elde ediyorsunuz?Bu reklamlar neyin karşılığında yapılıyor acaba? Merak ettiğimden yazdımYani ben bile konsolu aldığım yerden çok memnun olduğum halde burada aynı mesajı defalarca yazmaktan erinirim vede amaç paylaşımken reklamın dozajını kaçırmak çok çirkin kaçıyor artık.
    Makinayı almak isteyen Bulut bey kardeşimiz; aldığınız makinayla internetten indirdiğiniz oyunları oynamak istiyorsanız PAL veya NTSC-U konsol tercihlerini ilk planda tutun.Artı PAL sistem olarak TV lerinmize en uygun konsoldur.Bunun yanında bazı arkadaşların söylediği gibi PAL konsollar fazla arıza yapmaz PAL konsola garanti
    veren ve bu işten iyi anlayan arkadaşlarımızın bu sitede hatta bu sayfada reklamı var.Yani Özkan Elektronikten

• peki her oyun ntsc j de varmı ? ntscj neden daha ucuz ? oyunların dilleri ingilizcemi ?
  • mesela pal da pes var, ntsc-j de wining, pes ingilizce, wining japonca. Ben bu 2 oyun harici NTSC-J ve PAL oyunlarında dil olarak hiç bi farklılık görmedim, mesela region free oyunlar oluyor, onları pal da alsan ntsc de kullanabiliyorsun, NTSC-J nin kendi bölgesi için olan oyunlardada şu ana kadar aldıklarımın hiçbiri Japonca degildi.

Oyun sıkıntın olmaz, bulabilecegin yerleri söylerim
  • NTSC-J makina sahibiyim şu güne kadar piyasaya çıkmış olan tüm oyunları ingilizce ve sorunsuz bi şekilde oynadım ve oynuyorum kesinlikle tavsiyeederim ayrıca bilmiyorum ne kadar doğrudur ama şu güne kadar söylenenler doğru galiba dedirtecek şekilde hiç 3 kırmızı ışık hatası yaşamadım. Ve XBOX almayı düşünen herkese tavsiyem bildiğim kadarıyla fiyatları da gayet makul düzeylere düştü şiddetle tavsiye ediyorum. nede olsa arkasında microsoft var. Yani PS3 e göre bir artısı da Windowsla beraber her geçen gün yeni programlar da Xbox da sorunsuz ve gayet güzel bi şekilde kullanıla biliyor. Ayrıca Pekçok oyun firması oyun yapımını XBOX ta PS3 E göre daha kolay olması nedeniyle daha güzel grafiklere sahip pek çok oyunda bu konsola çıkmaya devam edecek gibi görülüyor , Zaman ne gösterir bilmiyorum ama PS3 ün gelecek vadeten teknolojik altyapısına rağmen bence XBOX şu an için çok daha iyi bir konsol

• Bende ABD'den istemiştim , bavulların ağırlık kotalarına takılacakmış ... O kadarda heves etmiştim , hayallerim yattı
  • şuan ntsc j fw si atılmış kaç para makinalar ? atik vs diye fiyatları bi söylermisiniz bide garantili garantisiz hallerini.
  • bide bu fan stand ıda almak istiyom yanında onu nerden bulabilirim benim oda dediğim gibi hamam normalde patlamasın alet sıcakdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©Bulut® -- 22 Mayıs 2007; 22:38:23 >
  • İMZAMA BAK YETER!
  • fake, yine banlanıcaksın merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

fake, yine banlanıcaksın merak etme

Sorma, çok merak ediyordum Aklımdan hiç çıkmıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecmişsolsunANKARA -- 22 Mayıs 2007; 23:30:47 >
  • ya yürü git be kardeşim sana inat alıcam lan aleti yemin ediyorum bu insanlar yüzünden dahada hırslanıyorum almak için

kedi uzanamadıgı ciğere mındar dermiş çünkü ;)
  • Arkadaslar oda sıcaklığı bile bu kadar etkiliyorsa.
    Yanına Ufak bir vantilatör koysak nasıl olur? Dalga geçmiyorum ve de gülmeyin
  • arkadaşlar 2006 6. ay ve sonrası üretimli NTSC-U yada NTSC-J + fan stand alın
  • cevap veren olmadı yaw soruma
    şu xbox 360 fiyatları neler atik ve diğer dükkanlar için ? garantili halleri garantisiz halleri ? fw ile birlikte falan ?

bide dual bios olayı çıktımı ? almışken öyle alalım ban yemiyelim ?

bide alsak yanında oyun verirlermi, vermezlerse orada satıyolar mı :D

ve sky walker senin dediğin versiyon j olanı ve o tarihten sonra olanları istanbulda bu dükkanlarda bulabilirmiyiz ?

bide fan standlar nekadar ve bu dükkanlarda bunlarda satılıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©Bulut® -- 23 Mayıs 2007; 1:27:39 >
  • Konuştuğun esnaf arkadaşların PAL makinaları kötülüyorsa elbet bir bit yeniği vardır.Öte yandan PAL makina getirmenin zorluğundan kaynaklanmasın bu kötülemenin sebebi?Çünkü Avrupa üzerinden ithalat yapıldığında vergilerin tamamını ödemek zorundasınız diğer yandan asya üzerinden güneydoğu vasıtasıyla konsol getirildiğinde ise neredeyse hiç vergi ödenmiyor.Bunun yanında en az 20 tanıdığım kişide PAL konsol var ve hiç birinde 3 kırmızı problem yok.Aynı konsolun farklı region kodlusuna mantık kurallarına aykırı şekilde bozuk yaftasını yapıştırıp iftira atmanın ardında saklı olan şey nedir acaba? Daha fazla para kazanma kazandırma arzusu insana bu kadar yalan söyletebiliyorsa bize susmak düşmez...J olsun U olsun yada PAL olsun RoHS standartına göre üretimi yapılan her ürün risk altındadır.Doğru olan budur.Geleceği olmayan bir sürü Japonca çince oyunu olan J konsola bütün oyunlar ingilizce demek bunun yanında az oyunlu J konsola dair yalan-yanlış bilgi vermek doğru değildir.3 kırmızı veren J konsolların sayısada az değil ve bu sayı gün geçtikçe yükselecek.(Ama gönül isterki hiç bir konsol arızalanmasın )

• quote:

Orjinalden alıntı: ©Bulut®

cevap veren olmadı yaw soruma
    şu xbox 360 fiyatları neler atik ve diğer dükkanlar için ? garantili halleri garantisiz halleri ? fw ile birlikte falan ?

ve sky walker senin dediğin versiyon j olanı ve o tarihten sonra olanları istanbulda bu dükkanlarda bulabilirmiyiz ?

Bulut,
    Fiyatlar 800-1100 aralığında FW li konsol almanı tavsiye etmem en azından şimdilik LIVE ı düşünmüyorsan FW ye hiç bulaşma çünkü şimdilerde başlayan BAN rüzgarıyla birlikte Microsoft FW yapılmış olan bütün konsolları ek bir update(Oyunların içine yerleştirilecek bir UPDATE ten bahsediyorum) ile çökertebilecek kadar kuvvetli ve acımasız.Bu durumda Dual BIOS un değil şimdilik; hiç bir FW nin yararı olmayabilir bu yüzden beklemek en iyi şey...
    Birde ek olarak makinaya ek fan takmanın bir faydası olacağını sanmıyorum çünkü ek fansız ve neredeyse her gün durmadan çalışan 2006-10 tarihli PAL makina kullanan bir çok tanıdığım var bu konsol kolay kolay bozulamaz burada yazılanlara aldanıp makinan her an bozulacakmış gibi düşünme.En azından Özkan elektronik ile bu konu hakkında konuşsan sana gerçek anlamda bilimsel cevaplar verip içini ferahlatabileceklerinden eminim.
    Amaç konsol almak ve eğlenmek ama burada bazı satıcılar değişik niklerle yada yandaşlarıyla kendi kurdukları bu sahnede insanları yanlış yönlendirip ellerindeki konsolları pazarlamaya çalışıyor.Aynı firmanın (Microsoft) ürettiği tek konsolun farklı region kodlusuna kötü diyorlar asya için üretilen çoğu asyalı yani japonca-korece-çince dil ve oyun destekli konsolları burada satmaya çalışarak beyinleri bulandırmak istiyorlar ama bilmiyorlar bir tek gerçek var ve gerçekler acıdır...

Saygılar

• Dostum Ntsc-j desteklediğimden değil ama Asia oyunlar ingilizce oluor japon oyunlar japonca oluor vede bende j almayı düünüorum şu 1 yıl garanti verenlerin dediği doğruysa 1 yıl garantili en azınadn seneye ps3 kırılıp oturuana kdr xbox360 oynamayı düşünüüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: rizayesilmen

quote:

Orjinalden alıntı: ©Bulut®

cevap veren olmadı yaw soruma

Bulut,
    Fiyatlar 800-1100 aralığında FW li konsol almanı tavsiye etmem en azından şimdilik LIVE ı düşünmüyorsan FW ye hiç bulaşma çünkü şimdilerde başlayan BAN rüzgarıyla birlikte Microsoft FW yapılmış olan bütün konsolları ek bir update(Oyunların içine yerleştirilecek bir UPDATE ten bahsediyorum) ile çökertebilecek kadar kuvvetli ve acımasız.Bu durumda Dual BIOS un değil şimdilik; hiç bir FW nin yararı olmayabilir bu yüzden beklemek en iyi şey...
    Birde ek olarak makinaya ek fan takmanın bir faydası olacağını sanmıyorum çünkü ek fansız ve neredeyse her gün durmadan çalışan 2006-10 tarihli PAL makina kullanan bir çok tanıdığım var bu konsol kolay kolay bozulamaz burada yazılanlara aldanıp makinan her an bozulacakmış gibi düşünme.En azından Özkan elektronik ile bu konu hakkında konuşsan sana gerçek anlamda bilimsel cevaplar verip içini ferahlatabileceklerinden eminim.
    Amaç konsol almak ve eğlenmek ama burada bazı satıcılar değişik niklerle yada yandaşlarıyla kendi kurdukları bu sahnede insanları yanlış yönlendirip ellerindeki konsolları pazarlamaya çalışıyor.Aynı firmanın (Microsoft) ürettiği tek konsolun farklı region kodlusuna kötü diyorlar asya için üretilen çoğu asyalı yani japonca-korece-çince dil ve oyun destekli konsolları burada satmaya çalışarak beyinleri bulandırmak istiyorlar ama bilmiyorlar bir tek gerçek var ve gerçekler acıdır...

Saygılar

• @rizayesilmen

microsoft single player oynayanlara dokunmaz herhalde..

xbox alıpta evinde interneti olmayanlar yeni çıkan oyunları nasıl update edebilirki?
    MS yasal olarak bunu yapamaz bence..parasını verdiğin oyunu oynayamıyorsun olur o zaman.
  • bide bişi anlamadım live ı düşünümüyorsan fw ye hiç bulaşma demişssinde sonuçda orjinal oyun almıcagım için single için fw lazım değilmi yinede her türlü ? live a baglanmasamda olur ?

bide 800-1000 falan çok ya ben 650-700 arası düşünüyorum öyle fiyatlar yokmu ?
  • Xbox alıpta evinde interneti olmayanların DASHBOARD ı yeni çıkacak DARK-HALO3 gibi oyun disklerinin içindeki UPDATE ler ile güncelenecek.Risk noktası ise bu güncellemeler ile BAN lanmış konsolların tamamen "brick"lenebileceği söylentiler arasında ayriyeten bu açıklama C4E kendi açıklaması yani şimdilik özellikle banlanmış konsollarda yeni çıkacak oyunların BACKUP larının OFFLINE dahi kullanılmamasını rica ediyor.
    Dileyen MIRC ile EFNET netten #FW kanalına girip başlıkları inceleyebilir.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.