Şimdi Ara

Xbox 360 'a Playstaion kolu bağlanır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu sağlıyan bir convertor çevirici parça var mı bildiğiniz?

Bu arada nedne playstation kolu takmak istediğime gleince mortal kombat oyununda comboları yaparken ileri geri konbinasyonlarını yaparken xbox 360 ın yön tuşları yuvarlak olduğu için tam oalrak yapılmıyor ps kumandasında daha iyi algılıyor bu yüzden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 12 Ağustos 2009; 11:02:56 >

• XFPS 3.0 Sniper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Ağustos 2009; 14:53:39 >
  • ferrariye kar lastiği takıp napacaksın? salla yaw. mis gibi xbox gamepad varken dual shock un kahrı çekilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

ferrariye kar lastiği takıp napacaksın? salla yaw. mis gibi xbox gamepad varken dual shock un kahrı çekilirmi?

katılıyorum Xbox360'ın Gamepad'i çok güzeldir. Ps3 kolu takma isteğiniz , özel değilse , paylaşır mısınız neden ?
  • büyük ihtimal futbol oyunlarını rahat oynayabilmek içindir. pes'e playstation ile başlayan insanlar olarak analog ile futbol oyunu oynamaya alışamadık genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remzicigim

büyük ihtimal futbol oyunlarını rahat oynayabilmek içindir. pes'e playstation ile başlayan insanlar olarak analog ile futbol oyunu oynamaya alışamadık genelde.

vallahi analog ile çok rahat oluyor aslında..
    Benim de arkadaşlarım analogla oynarlar ama benim çözümüm ; oynataibilirseniz nba 2k9 oynatın ( ki oynarlarsa severler çok güzel oun ) analog ile oynamak zorunda kalınca alışırlar ardından pes'te fifa da ısrar edin biraz analoga alışırlar
  • haklısın diğer oyunlar çok rahat geliyor. analog harici oynamayı düşünemiyorsun bile. fakat pes ve fifa'nın durumu farklı bana göre. mesela ben ps1 zamanlarından beri pes, winning, iss oynuyorum. xbox 360 alana kadar analoğun yüzüne bile bakmamış biri olarak biraz zorlanıyorum haliyle.

eğitim bilimlerinde biz bu duruma ileriye ket vurma diyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

XFPS 3.0 Sniper

Dediğin cihaz sadece klavye mouse bağlamaya yarıyor.

Bu arada nedne playstation kolu takmak istediğime gleince mortal kombat oyununda comboları yaparken ileri geri konbinasyonlarını yaparken xbox 360 ın yön tuşları yuvarlak olduğu için tam oalrak yapılmıyor ps kumandasında daha iyi algılıyor bu yüzden...
  • Bi ara XBOX bölümünde bu istemiş olduğun ürünü bir arkadaş tanıtmıştı (yukarıda adı geçen ürün değil kesinlikle) O konuyu bulman lazım senin ama ben de bilmiyorum açıkcası konunun ismini ki arama yapabileyim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helion

Bu olabilir mi ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_30457805/mpage_1/key_ps3%2Ckontrol/tm.htm

Tam isabet. :)

Dediğim konu buydu.
  • Teşekkürler ürün anladığım kadarıyla daha çıkmamış...
  • Öyle bir çıktıki 2 dakikaya gg linki ekliyorum bulamassam ebay :)
  • + Kargo Ücreti
    http://cgi.ebay.com/XBOX-360-MAX-SHOOTER-XFPS-KEYBOARD-MOUSE-PS2-ADAPTER_W0QQitemZ260461507607QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item3ca4b73417&_trksid=p3286.c0.m14

+ Bedava kargo
    http://cgi.ebay.com/XCM-XFPS-Rate-Up-Adapter-for-PS3-Converter-NEW_W0QQitemZ250449652131QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item3a4ff669a3&_trksid=p3286.c0.m14
  • Arkadaşım tam senin aradığın gibi bir alet var hemde 35 milyon istersen 5-7 gün içinde adresinde olur
  • işte resimleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.