Şimdi Ara

Xbox 360'a kaç sene oyun çıkar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler,yakın zamanda xbox 360 alacagım e kasım geldi sayılır yeni konsollar çıkıyor. kafamdaki sıkıntı şu xbox 360'a kaç sene daha oyun çıkar? xbox one çıkan oyunlar xbox 360a çıkar mı veya kaç sene çıkar birileri ps3 al diyo ona daha en az 3-4 yıl oyun çıkar ama xbox yapmıcak bunu diyor siz ne diyorsun xbox 360 alsam elimde kalır mı?

Daha önce konsol kullanmadıysan, şimdiye kadar çıkan oyunlar da uzun süre götürür zaten, merak etme.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

2015'e kadar çıkacağını bir yerde okumuştum.

Hocam benim bildiğim sony 2015 e kadar ps3 oyunu çıkaracağıydı. Ama xbox ta aynı oranda gider bence o da 2015 civarı keser oyunları.
  • Şöyle düşünürsek ps2nin oyunları 12 sene sürde hala şimdi fifa 14 bile çıktı ps2de yani.Ayrıcı bu microsoftun ilk ve çok sattığı xbox 360 baya bir devam eder ve xbox one çıkacağı için xbox one ve xbox 360 live üzerinden destek verdiği için bu xbox 360 kolay kolay bitiremezler.Sen al kafaya takma baya yıl xbox 360ın oyunları devam eder.O zamana kadar da zaten xbox onenin fiyatları düşer ona geçersin xbox 360 bıkarsın bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruh06 -- 31 Ekim 2013; 23:21:25 >
    şahsen ben 1 sene daha xbox 360 kullanıcam daha sonra fiyatlara ve duruma göre yeni nesil alırım

Orijinalden alıntı: asiruh06

Şöyle düşünürsek ps2nin oyunları 12 sene sürde hala şimdi fifa 14 bile çıktı ps2de yani.Ayrıcı bu microsoftun ilk ve çok sattığı xbox 360 baya bir devam eder ve xbox one çıkacağı için xbox one ve xbox 360 live üzerinden destek verdiği için bu xbox 360 kolay kolay bitiremezler.Sen al kafaya takma baya yıl xbox 360ın oyunları devam eder.O zamana kadar da zaten xbox onenin fiyatları düşer ona geçersin xbox 360 bıkarsın bile.

kafam rahatladı xbox 360 sorunum kalmadı çok ii anlattın panpa saol

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

3 sene daha bütün oyunlar (hemen hemen) çıkar ama tabi bu konsol beni 3 sene götürümü diyorsan yok artık ne derim çünkü bu grafiklerle maksimum 2 sene diyorum
    şahsen ben 1 sene daha xbox 360 kullanıcam daha sonra fiyatlara ve duruma göre yeni nesil alırım

memnun musn peki gta 5 aldıysan felan kasıyor mu xbox? bide ısınma varmış o oluyor mu memnun musn konsoldan kardeş?
  • Kardeş xbox 360 slim modellerde ısınma sorunu yanı kırmızı ışık sorunu giderilmiştir nerdeyse.Adamlar xbox 360 slim kasayı kapalı bir şekilde baya bir saat hatta gün açık tutuyolar ve makina ısınıyor makina şu hatayı veriyor. '' Xbox 360 havalandırma yetersizliğinden korunmak için kapatılıyor. Güç ışığının yanıp sönmesi bitince tekrar açınız '' onunla ilgili düşünceleriniz olmasın tabi slim modelinden bahsediyorum diyerlerini belemem.

Orijinalden alıntı: mhmtakusca

quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

3 sene daha bütün oyunlar (hemen hemen) çıkar ama tabi bu konsol beni 3 sene götürümü diyorsan yok artık ne derim çünkü bu grafiklerle maksimum 2 sene diyorum

memnun musn peki gta 5 aldıysan felan kasıyor mu xbox? bide ısınma varmış o oluyor mu memnun musn konsoldan kardeş?

ilk olarak xbox 360 a yapılmış 2tane açık dünya oyunu tanıyorum.
    1-Rdr
    2-GTA5
    oyun muazzam derecede güzel yapılmış ve xbox 360 ın grafik sınırlaının dibini ekmek ile sıyırıyor resmen.ayrıca oyunda bazı anlarda şuana dek başıma 2 kez faalan geldi fps 1 ms lik düşüyor ama çok nadir genelde akıcı.multiplayer de hiç olmadı mesela.
    memnunum zaten memnumn olmasam çoktan satmıştım ve xbox 360 slim modeli xbox um var ısınmıyor sanırım 3 senedir sorun yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruh06

Kardeş xbox 360 slim modellerde ısınma sorunu yanı kırmızı ışık sorunu giderilmiştir nerdeyse.Adamlar xbox 360 slim kasayı kapalı bir şekilde baya bir saat hatta gün açık tutuyolar ve makina ısınıyor makina şu hatayı veriyor. '' Xbox 360 havalandırma yetersizliğinden korunmak için kapatılıyor. Güç ışığının yanıp sönmesi bitince tekrar açınız '' onunla ilgili düşünceleriniz olmasın tabi slim modelinden bahsediyorum diyerlerini belemem.

bi sorun çıkarmaz değil mi günde 5-6 saat başında olurum bi sorun çıkmaz değil mi?
  • Konsol slim kasaysa istersen 24 saat oyna bişey olmaz
    eski kasalardansa 5-6 saat de bir dinlendir öyle oyna.belli olmaz.
  • Çok rahat 2 sene daha yeni oyun gelir, tabi bu 2 senenin sonlarına doğru yeni çıkan next-gen oyunlarını 360ta oynarken grafik farkı çok daha göze batmaya başlayacaktır. BF4 oynuyorum şu an, grafikler gerçekten çok kötü. kısaca 2 sene snora çıkacak mesela bi yen cod oyunu için (illaki çıkacak) grafikler o bi xbox one a göre çok bayık kalıcaktır.

Ama şu an kesinlikle konsol almanı öneririm, hatta öyle ki şu saatten sonra yeni oyun çıkmıyor xboxa diye bi açıklama yapsalar bile alınır bu konsol. Piyasada oynayacak çok oyun var, Gta 5den tut, RDR ye kadar. hatta sırf bi Halo evrenine başlarsın o bile 3-4 ay götürür seni bütün oyunları ile.

Kısaca xbox 360 alınır.

• arkadaşlar 2-3 sene oyun çıkar demiş. kafam da soru işaretleri vardı. ozaman şuan xbox 360 almak hala gayet mantıklı
  • Çıkacak ama grafiksel anlamda birşey bekleme artık bu nesil konsollardan. Ama her türlü oynanır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.