Şimdi Ara

XBox 360 250 Gb HDMI Görüntü Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Xbox 360 250 gb slim cihaz var. 1 gün önce görüntüde skıntı yokken 1 gün sonra hiç bir görüntü gelmemeye başladı. Cihazın ışığı sürekli yeşil. Başka hiç bir renk ve yanıp sönme yok. Farklı HDMI kablo ve Tv lerde denedim ama bir türlü görüntü alamadım. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlardan yorum bekliyorum. Saygılar...

• Öncelikle görüntü ayarlarını bir resetleyin(cihazı açarken Y ve RT tuşlarına basili tutun)
    Benim eski Xbox'da benzer bir sorun olmuştu,Hdmi girişi bozulmuş olabilir.Ancak tamire vermeden önce Component HD ile bağlayın (kablo kutudan çıkar)
    Oradan aldığınız görüntü sizi tatmin ederse ki -Hdmi ile aynı kalitededir-o sekilde kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Öncelikle görüntü ayarlarını bir resetleyin(cihazı açarken Y ve RT tuşlarına basili tutun)
    Benim eski Xbox'da benzer bir sorun olmuştu,Hdmi girişi bozulmuş olabilir.Ancak tamire vermeden önce Component HD ile bağlayın (kablo kutudan çıkar)
    Oradan aldığınız görüntü sizi tatmin ederse ki -Hdmi ile aynı kalitededir-o sekilde kullanabilirsiniz.

Kutudan çıkan kablo component değil composite'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Öncelikle görüntü ayarlarını bir resetleyin(cihazı açarken Y ve RT tuşlarına basili tutun)

Kutudan HDMI kablo çıkmaz, çıkan kablo kompozittir. Arkadaşa HD Component kablo gerekli. Eğer cihazın HDMI girişinde sorun çıkarsa hiç yaptırmanıza gerek yok, HD Component kabloyla da aynı kalitede görüntü alabilirsiniz.
  • Evet Slimlerde Component çıkmıyormuş ilginç,benim eski jasper makinadan çıkmıştı.
    O zaman arkadasım öncelikle sorunu çözmeye uğraş hatta bir tamirciye Hdmi girişinin bozulup bozulmadiğini kontrol ettir.Bozuksa Component ile devam

• Sorun çözüldü arkadaşlar görüntü ayarlarını sıfırladım PlayerX arkadaşın dediği sorun çözüldü. İlgili herkese teşekkür ederim.
  • Rica ederim sorunun kolay çözülmesine sevindim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.