Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 xBox 360 + 250 GB HDD + 2 Gamepad Satın Al 10 Şubat 2015 15:46 1 1 xBox 360 + 250 GB HDD + 2 Gamepad xBox 360 oyun konsolu ile birlikte 250 gb hdd veriyorum. Cihazda hiçbir sorun yoktur, bu tarz sorular sormazsanız sevinirim. Benim severek oynadığım ve bence playstationdan daha kaliteli olan, zaten kullananların bildiği, oyun konsolu için sorularınız olursa mesaj olarak da telefonla da bilgi veririm. Cihaz sadece çevrimdışı kullanılmıştır. Live üyeliği hiç açmadım. * Cihaz fwli olup en son fw yüklüdür, bunun anlamı 2015 ve sonrasında çıkacak tüm oyunları oynayabilirsiniz. * Joystickler sorunsuzdur, yaninda da 2 adet analog kolu yedek parça olarak vereceğim. Kollar aşınırsa yedekleriyle değiştirebileceksiniz ki bu parçaları bulmak zordur. * Harddiske oyunları kopyalayıp oyun içindeki loading ekranlarında fazla beklemeden oyunu oynayabileceksiniz. * 1 adet joystick klavyesini ayrı olarak satışa çıkarmıştım onu da hediye edeceğim. https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/428342/663e797f-c17d-4f88-9949-733407b787df.jpgSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 540 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Elden Ring + DLC Fifa 23 PS Hesabı NBA 2K17 Logitech Extreme 3D PRO Joystick
Fiyat indirilmiştir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Elden Ring + DLC Fifa 23 PS Hesabı NBA 2K17 Logitech Extreme 3D PRO Joystick