Arkadaşlar Amerika'da babannem var yaz geldi bana bişeyler yollucak bende Xbox 360 istedim kendisi New York'da hiç bi bilgimiz yok bu Xbox 360 'la ilgili ama ben biraz araştırdım internetten oyun indirip dvd'ye çekip oynayabiliyoruz galiba bide kaç paradır bu ve türkiyeye getirdiğimizde sorun çıkarırmı duyduğuma göre bi hata veriyomuş ve türkiyedede servis olmadığı için güme gidiyomuş paralar bana açıklayabilecek birileri varmı bunu yani nasıl sorunlar olabilir kaç paradır vs. getirtme konusunda bi akrabamız oraya gidicek dönerken getiricek orda sorun yok önemli olan boşa para vermememiz aydınlatın beni lütfen
Üst konularda tüm aradıklarınız mevcut.Lütfen üst konuları kullanalım.
internetten oyun indirip oyanaman için dvd roma bir yazılım attırman gerekiyor 50 tlye ama korsana karşıyız orjinal oyun alırsan daha iyi olur ama Türkiyede çoğu kullanıcı orjinal oyuna para vermıyor ve yazılım attırıp korsan kullanıyor ben amerıkada bu konsolların fıyatını 150 200 tl arası bılıyorum Türkiyeye getirdiğinde bir sorun olmaz tabi satmak için 10 15 tane alırsan olabılır :D evet doğru cıhaz 3k hatası verebılır yani 3 kırmızı ışık hatası bu bıraz şans işi bence cıhaz arzalanırsa 100 tlye falan burda yaparlar tabi arzasına bağlı saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: chetaci
Üst konularda tüm aradıklarınız mevcut.Lütfen üst konuları kullanalım.
arkadaşım baktımda FW falan fazla bişi anlamadı ben daha hiç bişi bilmiyorum xbox hakkında fw nerde yaptırcam aldığım yerdemi live hesabı NTCS-J falan hiç bişi anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme