Şimdi Ara

Xara Webstyle 4 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu para isteyen ekleri nasıl açacağız ? Yardımcı olabilir misin ?
    Saygılarımla
    acemiwebci
  • acemiwebci Mert25'in bu Rapid Share ye yüklediği xara'nın 3'e bölünmüş zipli dosyalarını nasıl birleştirdin? Sen kurulumu yapmışsın sanırım ben yapamadımda birleşim hakkında yardımcı olursan sevinirim...
    Tekrar Rapidshareye yüklediğim 3 parçayı da indirdim. 1. parçaya sağ tıklayıp winrar seçeneklerinden klasöre çıkart (buraya çıkart da farketmez) dedim ve Xara WebStyle 4.0 dosyası tek parça haline geldi.

Şimdi yapacaklarınızı tek tek anlatmaya çalışacağım (yazacaklarımın hepsini uyguladım ve şu an program full olarak çalışıyor).

1. İmaj dosyasının uzantısı .nrg (Nero ile imaj alınmış). Buradan Daemon Tools programını indirin ve kurun.

2. Daemon Tools programı restart tan sonra saatin yanına simge olarak gelecek. O simgeye sağ tıklayarak en üstteki Virtual CD/DVD-ROM seçeneğindeki Device 0 : [sizin sanal sürücü adı] No media seçeneğindeki Mount İmage seçeneğine tıklayıp gelecek pencerede download ettikten sonra birleştirdiğimiz Xara WebStyle 4.0 dosyasını bulup işaretliyoruz ve imaj sanal sürücüye yerleşiyor. Hemen ardından otomatik olarak install penceresi gelecek. En üstteki Run Xara Webstyle butonuna tıklayıp programı kuruyoruz.

3. Programı kurduktan sonra indirdiğiniz serial klasörünün içindeki Xara WebStyle 4.0 and 4.01 Trial - c_scorpion dosyasını Program Files/Xara/Webstyle 4 klasörüne kopyalayıp çift tıklıyoruz ve enter diyoruz. İşte full program karşımızda.

Eğer bir aksilik çıkarsa (aslında çıkmaması lazım) tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 20 Nisan 2005, 20:42:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mert25

2. Daemon Tools programı restart tan sonra saatin yanına simge olarak gelecek. O simgeye sağ tıklayarak en üstteki Virtual CD/DVD-ROM seçeneğindeki Device 0 : [sizin sanal sürücü adı] No media seçeneğindeki Mount İmage seçeneğine tıklayıp gelecek pencerede download ettikten sonra birleştirdiğimiz Xara WebStyle 4.0 dosyasını bulup işaretliyoruz ve imaj sanal sürücüye yerleşiyor. Hemen ardından otomatik olarak install penceresi gelecek. En üstteki Run Xara Webstyle butonuna tıklayıp programı kuruyoruz.

Ben daha birleştiremedim ki :)

• quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

Ben daha birleştiremedim ki :)

Merhaba TooBy kardeş, niye birleştiremediğini anlayamadım. Eğer parçaları sağlam olarak download ettiysen ve de bilgisayarında Winrar kurulu ise tek yapacağın 1. parçaya (herhangi biri de olur) sağ tıklayıp Buraya veya Klasöre çıkart demek.

Yalnız dikkat etmen gereken şey üç parçanın da aynı klasör içinde (veya aynı yerde) olması.

Eğer indirdiğin parçalar hatalı ise (ki bazen eksik inebiliyor) zaten Winrar hata iletisi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 21 Nisan 2005, 19:38:01 >

• Neyse Mert kardeş sağol... Allah Razı olsun... Herhalde bir sorun var anlayamadığım :O)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gargoyle

6 çıkmadı mı ?

Pardon anlayamadım? Kime bu?

Orjinalden alıntı: TooBy

quote:

Orjinalden alıntı: gargoyle

6 çıkmadı mı ?

Pardon anlayamadım? Kime bu?

pardon xara3d'nin 6 sı çıkmış. pm attım
  • Mert kardeş tamamdır hallettim sağol herşey için... Sorunsuz full sürüm çalışıyor valla...
  • herkese selam.. arkadaslar xarawebstyle programının trial sürümünü indirdim calıstırdımda ama programın icersindeki bazı araclar paralı olduğundan kullanamıyorum.. ayrıca mert kardeşhttp://rapidshare.de/files/1311410/Xara_WebStyle_4.0.part1.rar.html demişsin bu adresden nasıl indirecem yardımcı olurmusunuz tesekkürler

Orjinalden alıntı: kuzeydenbiri

herkese selam.. arkadaslar xarawebstyle programının trial sürümünü indirdim calıstırdımda ama programın icersindeki bazı araclar paralı olduğundan kullanamıyorum.. ayrıca mert kardeşhttp://rapidshare.de/files/1311410/Xara_WebStyle_4.0.part1.rar.html demişsin bu adresden nasıl indirecem yardımcı olurmusunuz tesekkürler

http://rapidshare.de/files/1311410/Xara_WebStyle_4.0.part1.rar.html
    buraya girdikten sonra ssayfanın en altına in FREE butonuna bas Baska bir sayfa acılcak o sayfadada en alta in Orda Xara_WebStyle_4.0.part1.rar diye buyuk bi link cıkıcak indirebiirsin o link ile kolay gelsin saygıLar
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• http://rapidshare.de/files/1312160/Xara_WebStyle_4.0.part2.rar.html dan indirmiyor neyapacaz? yardımcı olurmusunuz..
    HUSSOLOJI BLOG
  • valla bilemiyorum yaaa 1 ile 3 ü indirdim 2.deYou have requested the file Xara_WebStyle_4.0.part2.rar (10485760 Bytes). This file has been downloaded 9 times already.
    IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

You have requested 27009 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately.
    This is neccessary in order to give you fully-compatible and anonymous download-links without strong restrictions.
    In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit.
    Please wait one hour or support us by getting a PREMIUM-Account.
    It is just a one-time fee and you will have access instantly. Please see our big FAQ, if you still have questions.
    yazı cıkıp kalıyoyardımcı olurmusun..
    HUSSOLOJI BLOG
  • Hussoloji dosyaları indirdim fakat şimdide birleştiremiyorum yardımcı olurmusun processing vollume diye yazı geliyo winrarda
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.