Şimdi Ara

XANTARES DUNYANIN EN IYI OYUNCUSUDUR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 round izledim çöp, ssg ile sürekli ıskalaması hakkında yorum yapmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin dünyan bukadarsa biz napalım

• bu ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Senin dünyan bukadarsa biz napalım

Bunu ben demiyorum hocam

http://www.hltv.org/?pageid=181
  • match filtersden lana tıkla ve gerçek oyuncuları gör. Onlineda kda yapan adama ben vuruyor demem
  • sadece ak47 si iyi oda bulgar ve romen takımlarına kardeş hahahaha dünyanın aynen A:SD:ASDas ex-tsm vs space maçını izle landaki adamlar inferno t de baseye bombayı atıp dalga geciyorlardı hani başkada space maçını hatırlamıyorum yüksek seviyede ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    auzef zormuş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Space soldiers dünyanın en mal takımıdır .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByySnake kullanıcısına yanıt
    Biri oynuyor şampiyonlar liginde diğeri 3.lig amatör karşılaştırmanı ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddiye almışlar bu topici.

sen şimdi k/d oranına bakarsan 1.50 olan globaller vardır mm de faceitte.

listedeki adamlar ingiltere premier liginde oynuyor bizim takım ptt süper ligde oynuyor ikisinin oranı bir mi olacak?
  • olof'un şarkısını yapan değilmi bu
  • tier 3 insan ve takımların icinde tier 2 oyuncu
  • Zuhahaha
  • Balkan turnuvlarinindan fazlasini izlemelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yani dünyanin en iyisi bir türk olabilir bununla gururlanmak yerine neden sürekli aşağılıyacı bir tavirla yaklaşıyorsunuz gururlanmanız gereken yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByySnake

Arkadaşlar yani dünyanin en iyisi bir türk olabilir bununla gururlanmak yerine neden sürekli aşağılıyacı bir tavirla yaklaşıyorsunuz gururlanmanız gereken yerde

Çünkü hocam adam öyle ahım şahım oynamıyor. Balkan championshipde vuruyor adamları kda kasıyor böyle listeye girse ne olur. Aynı performansı landa major turnuvada gösterebilir mi? Hayır. Madem listede birinci çok iyi oynuyor neden HTC 1v1 Invitational by PGL de MICHU yu yenemedi? Az izleyin çok boş yorum yapıyorsunuz
  • Şimdi gördüm youtube'da biraz izledim eğer hile falan yoksa gerçekten çok iyi ama hiç kimse bu oyunda en iyi olamaz !! Ufak şansa bakar
  • Xantares sadece balon. Ayni takimda oynayan paz ondan daha iyi ama bu isler reklamla yurudugu icin belki paz i taniyaniniz bile yoktur. Gecenlerde xantares aim star tarzi video vardi. Ben de acmadan once scream gibi tek tikla saglam refleks ile aldi saniyordum. Bi actim bot mapi acmis duran adamlari olduruyor tek tek :D tamamen balon. Supremeden olusan bi takim hatta lem bunlari zorlar hatta yenenler bile olur :D

• Şarkı çok komedi , replay butonunu kırdım.
  • bence evrenin en iyi oyuncusu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.