Şimdi Ara

X96 Max Kullanıcılar Kulubü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
19
Favori
41.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar merhaba, x96 max almayı düşünüyorum. Cihazla ilgili kronik sıkıntı var mı?
    Ya da begendıgınız ozellıklerı neler?
    fıyat performans urunu olarak goruyor musnuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpotur

Arkadaşlar merhaba, x96 max almayı düşünüyorum. Cihazla ilgili kronik sıkıntı var mı?
    Ya da begendıgınız ozellıklerı neler?
    fıyat performans urunu olarak goruyor musnuz?
    "TV Box için tavsiye" başlığının altında yazmıştım, buraya da ekleyim o yorumu.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138054316

"Navigasyon tuşları ve bildirim çubuğu" olmaması en büyük eksiği.
  • Arkadaşlar yabancı bır sıtede karsılastırmalara bakarken xiomi android tv ile adamlar ses cevırıcısı kullanmıslar.
    boyle bır cevırıcı varmış
    artık illa optık cıkıslı android tv aramak zorunda degılım.
    kımsede soylemedı boyle bır aparat varmıs

SPDIF optik adaptör PC TV için Amplifikatör dijital Kablo
    artık her ıstedıgım android tv cihazına bakabılırım

SPDIF optik adaptör PC TV için Amplifikatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpotur -- 29 Nisan 2019; 0:52:49 >

• selam arkadaşlar,x96 mini aldım ama eternet kablosu sağlam olmasına rağmen eternet bağlı değil yazıyor.Başka cihazlardan film izlerken x96 sürekli donuyor 2gb 16 gb lik x96 mini böylemidir.Bizimkindemi sorun var.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • selam,
    x96 max'te çok memnunum; ancak alet 30 saat falan açık kalınca kapanıyor. Prizden çekip 2-3 saat bekleyip tekrar adaptörü takarsam ancak açılıyor.
    Orijinal romunda mı yoksa bataryasında mı sorun var acaba?

edit: adaptörü değiştirince kapanma ve açılmama şikayetlerim sona erdi. 5v 2am'lık adaptör aldım.
    Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 9 Mayıs 2019; 13:17:4 >
  • Arkadaşlar selamlar, aldığımda sadece bir iki saat kurcaladığım, uygulama yükleyip denediğim X96 max 4/64gb var, kısacası sıfırdan farkı kutunun açılıp tekrar kapatılmış olması.. Satmak istiyorum ne fiyat yazmalıyım acaba, fikir edinmek açısından yardımcı olabilir misiniz..
  • Arkadaşlar selam

Ben burdaki bir forum başlığı altında yorumları okuyarak bir cihaz aldım ama yanlış cihaz mı aldım acaba.

h96 max x2 amlogic s905x2 4G/64G cihaz aldim 281 TL fiyata banggood sitesinden ve bugün kargoya verildi. Burda bu cihazla ilgili bir konu var mı yoksa ben bu başlığı okuyup yanlış bir cihaz mı aldım yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfur1980

Arkadaşlar selam

Ben burdaki bir forum başlığı altında yorumları okuyarak bir cihaz aldım ama yanlış cihaz mı aldım acaba.

h96 max x2 amlogic s905x2 4G/64G cihaz aldim 281 TL fiyata banggood sitesinden ve bugün kargoya verildi. Burda bu cihazla ilgili bir konu var mı yoksa ben bu başlığı okuyup yanlış bir cihaz mı aldım yardımcı olurmusunuz
    Aynen bu başlık altındaki cihaz x96 max senin aldığın cihaz ise h96 max ama her ikiside aynı işlemciyi kullanıyor ve özelik olarakta hemen hemen aynı gibi gözüküyor hayırlı olsun umarım fazla vergi çıkmaz
  • maxser M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim umarım baş ağrıtan bir ürün değildir gelir gelmez sıkıntı olmaz umarım .
    Ben vergi olayını sordum dündü sanırım vergi sigortasını seçtiğim için vergi çıkması durumunda odeme belgesini gösterdiğinizde size iade edeceğiz dediler. Birde bu vergi kesin çıkıyor mu çıkarsa %20 mi ödüyoruz gümrüğe?

• Gümrük vergisi tamamen şans işi bazı arkadaşlar 30-40 tl ile kurtarıyor bazıları ise yüzde %60 varan vergi ödüyor %20 gümrük vergisi + %20 ötv + bantrol ücreti yanı yüzde 50-60 ı bulabiliyor. sanrım aldığın ürünün iyat fotoğrafını filan istiyorlarmış onu gönderiyorsun ona göre vergi belirliyorlar
    Hocam kısmet artık bulaştık birkere ne derlerse ödeyip banggood dan parayı iadeyi almaya çalışacağız hem canlı canlı öğrenmiş olacağız vergi sigortası işe yarayan bişey mi boş bir seçenek mi 😊

• Arkadaşlar spariş verdiğim X96 MAX TV BOX 4GB RAM 64 GB ROM ANDROİD 8.1 cihazım düm geldi gerekli proğramları kurdum. Hemen söyleyim cihazın üzerindeki rom çok kötü ve hiç kullanışlı deiğil. Cihazın özellikleri daha önce kullandığım max 10 dan iyi olmasına rağmen görüntü kalitesi çok berbat
    Cihazı kullanan arkadaşlar görüntü için bir ayar varmı yoksa 1080 p yayınları bile sd kalitesinde mi izliyoruz
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Sizdemi Çin'den sipariş verdiniz? Vergi olayını ve kargo süresini soracaktım

• Vergi kısmını bende merak etmekteyim. Bilgi verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfur1980

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Sizdemi Çin'den sipariş verdiniz? Vergi olayını ve kargo süresini soracaktım
    Hayır ben Türkiyedenki sitelerden aldım 600 tl ye. Biraz pahalı gibi görünsede vergi+ötv+ badnrol ücretini ekleyince nerdeyse buradakine yakın bir ücret çıkıyor. hiç olmassa 25- 30 gün beklememiş oldum.
    Hocam hayırlı olsun valla 280lik ürün 600e yaklaşık bir tutara çıkarsa bırakırım kalsın gümrükte almamda izlememde 😀

• Bu cihazı alma aşamasındayım yalnız 4k tv ye bağlayacağım netflix i 4k veremiyor mu? Olumsuzsa bana hdr ve dolby atmos destekli netflix i 4k izleyebileceğim ne önerebilirsiniz aynı fiyat bandında?

• khaos kullanıcısına yanıt
    4k deateklemez
    Amazon fire stick öneririm 4k için

• Merhabalar
    Uzun zamandır kullanıyorum cihazı. Ve bildirimleri görememek dışında sorun yaşadığımı söyleyemem. Ancak forumda okuduğum kadarıyla güncelleme alıyosunuz, bende devamlı cihazın güncel olduğu yazısı çıkıyor. Sorun nedir acaba

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.