Şimdi Ara

X86 X64 Farkı Nedir X64 Kursam Dahamı İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda pc e yeni ekran kartı ve ram aldım 3gb ram ddr2 1 gb gt430 ekran kartı var dual core 2 2.00ghz işlemci var x64 kursam daha mi hızlı olur

• Merhabalar,

Bellek miktârınızın 3 GB olmasına istinâden, sisteminizde gözle görülür bir performans artışı olmayacaktır. Bana sorarsanız, 32-bit ile devam edin.

İyi günler.
  • bence de arkadaşımızın dediği gibi 32 bit yeterli, 64 bit program seçicidir, zaten 3gb. ram sahibisiniz.
  • 2gb ddr2 ram ile win7 ult. 64bit in, 32 bite göre daha stabil çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim...64bit kurmanızı tavsiye ederim...
  • ben 32bit devam edeceğim karar aldım ama professional mi kursam yoksa ultimate mi
  • Merhabalar,

Bütçenize uygun olan istediğiniz bir Windows 7 sürümünü kurabilirsiniz, Starter dışında, ben Home Premium öneririm. Bir çok ev kullanıcısının, BitLocker, XP Mode veya 36-farklı dil desteği gibi özelliklere ihtiyâcı olmuyor. Fakat sizin kararınız, sistem performansı üzerinde sürümlerin bir etkisi olmayacaktır.

İyi günler.
  • 64bit teknoloji teoride saniyede 32bit teknolojinin iki katı genişlikteki verileri göndermeye yarar örneğin (101010) 32 bit için olsun öyleyse (101010101010) verisi de 64 bit teknoloji için geçerlidir . Ha şimdi uygulamalar 32bit ve 64bit için yazılır , günümüzde çoğu uygulamanın ve programın 64bit sürümü de vardır ama sisteminiz sağlam ve yeniyse 64bit işletim sistemi kullanın onun haricinde 32bit de çok çok yeterli bir teknolojidir günümüz şartlarında...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Pro RTM nedir ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkose78

64bit teknoloji teoride saniyede 32bit teknolojinin iki katı genişlikteki verileri göndermeye yarar örneğin (101010) 32 bit için olsun öyleyse (101010101010) verisi de 64 bit teknoloji için geçerlidir . Ha şimdi uygulamalar 32bit ve 64bit için yazılır , günümüzde çoğu uygulamanın ve programın 64bit sürümü de vardır ama sisteminiz sağlam ve yeniyse 64bit işletim sistemi kullanın onun haricinde 32bit de çok çok yeterli bir teknolojidir günümüz şartlarında...

Hacı benim sistem şöyle 4 gb 1333 mhz ddr3 amd athlon x4 630 msi 785gm-e51 anakart 64 bit terfi etsem gözle görülür bir performans alır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

quote:

64bit teknoloji teoride saniyede 32bit teknolojinin iki katı genişlikteki verileri göndermeye yarar örneğin (101010) 32 bit için olsun öyleyse (101010101010) verisi de 64 bit teknoloji için geçerlidir . Ha şimdi uygulamalar 32bit ve 64bit için yazılır , günümüzde çoğu uygulamanın ve programın 64bit sürümü de vardır ama sisteminiz sağlam ve yeniyse 64bit işletim sistemi kullanın onun haricinde 32bit de çok çok yeterli bir teknolojidir günümüz şartlarında...

Hacı benim sistem şöyle 4 gb 1333 mhz ddr3 amd athlon x4 630 msi 785gm-e51 anakart 64 bit terfi etsem gözle görülür bir performans alır mıyım?

ben 2 sene önceki samsung notebooktan 64 bit'te daha fazla performans alıyorsam sen de alırsın , ancak 32 bit program performansı değişmez , illa ki 64bit sürümlerini bulacaksın , onun haricinde 3gb üstü ram'ı tanımaya başlar daha yüksek harddisk kapasitesi destekler , yüksek ihtimal 64bit oyunlarda daha yüksek ve kaliteli bir performans sunar .

mesela xp'nin 64 biti çok sorunluymuş öyle diyorlardı ama bence windows 7'de 64 bit kullanılmalı diye düşünoyorum eğer bilgisayarınız destekliyorsa , zaten orijinal 32bit home premium varsa 64 bit olarak da aktive edebiliyorsunuz , internette orijinal ingilizce x64 isolar var araştırırsanız...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musab63

quote:

ben 2 sene önceki samsung notebooktan 64 bit'te daha fazla performans alıyorsam sen de alırsın , ancak 32 bit program performansı değişmez , illa ki 64bit sürümlerini bulacaksın , onun haricinde 3gb üstü ram'ı tanımaya başlar daha yüksek harddisk kapasitesi destekler , yüksek ihtimal 64bit oyunlarda daha yüksek ve kaliteli bir performans sunar .

mesela xp'nin 64 biti çok sorunluymuş öyle diyorlardı ama bence windows 7'de 64 bit kullanılmalı diye düşünoyorum eğer bilgisayarınız destekliyorsa , zaten orijinal 32bit home premium varsa 64 bit olarak da aktive edebiliyorsunuz , internette orijinal ingilizce x64 isolar var araştırırsanız...

Teşekkür ederim.Deniyecem en kısa zamanda.

• arkadaşlar orjinal windowslan sahte windows un farkları nelerdir ben orjinal yerine sahte kullansam ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RosweL 61

arkadaşlar orjinal windowslan sahte windows un farkları nelerdir ben orjinal yerine sahte kullansam ne olur

Merhabalar,

Şu linki inceleyebilirsiniz. Ayrıca, orijinal Windows kullanarak, emek hakkı yememiş olacaksınız.

İyi günler.
  • quote:

arkadaşlar orjinal windowslan sahte windows un farkları nelerdir ben orjinal yerine sahte kullansam ne olur

Daha düşük performans alırsın tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

şuanda pc e yeni ekran kartı ve ram aldım 3gb ram ddr2 1 gb gt430 ekran kartı var dual core 2 2.00ghz işlemci var x64 kursam daha mi hızlı olur

Bence 32bitle devam...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: king1496

quote:

düşük performans derken oyunlarda fps düşüşleri gibimi.
    .
  • quote:

quote:

quote:

.

Her türlü düşük bir performans sadece oyunlarla ilgili değil sisteminde bazı eksiklikler bile çıkabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

.

Her türlü düşük bir performans sadece oyunlarla ilgili değil sisteminde bazı eksiklikler bile çıkabilir

ne alaka ?

• 64 biti şöyle düşün 32 bit 1 dişli 64 bit 2 dişli düşün işlerini daha hızlı yapar fazla performans gosterir tabi bu sistemine de bağlı ama 64 bit iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.