Şimdi Ara

x800gto 128mb ddr1li yeni versiyon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben bir araştırmaya girdim bu yeni çıkan fiyatı düşük 128mb olan ddr1 bellek kullannan x800gto ile 6600gt arasında kararsızım. Şöyleki şimdi x800gto 12 pipeline diyor ve 256 bit diyor ama ddr1 bellek kullanıyor ve ram hızları da 2x350mhz. Hiç bir yerde bu kartın 128mblik ddr1li olan bu versiyonun incelemesini, testlerini, benchmarklarını bulamadım. 6600gt ise ddr3 bellek kullanıyor ve 2x500mhz hızlarında ama bunun yanında sanırım 8 iş hattı var ve 128bit fiyatları aynı ikisi arasında tereddüte düştüm hani karşılaştırma yapacağım bir inceleme testte bulamadım özellikle yeni çıkan 128lik x800gto kesinlikle bulamadım yok hiç bi yerde.

Kartı aldıktan sonra overclock yapmayı düşünmüyorum yani pek uğraşmıyorum çünkü bu işlerle o yüzden overclock olabilirliği pek önemli değiş benim için. Default performanslarını karşılaştırıp onu göz önünde bulundurum almak istiyorum.

Dediğim gibi aslında x800gto 256bit falan ama işte şu ddr1 olayı ve ramlerinin 2x350mhz olması kafama takıldı.

Birde nforce4 chipsetli bir anakartta yine nvidia chipsetli bir ekran kartı kullanmak ati yerine sanki daha iyi olur gibime geliyor.

Sizler nedersiniz?

• arkadaşlar bir yorumu olan yok mu gerçekten bu konuda
  • yannız bi yannışın var 128mblik x800gto lar ddr2 bellek kullanıyolar bunla ilgili bende bişiler aramaştım ama kart çok yeni olduğu için galba bi bilgi yok ama mantık olarak x800gt 6600gt ile kafa kafaya gittiğine göre bu kart muhtemelen 6600gt yi geçer ama çok bi fark yaratamaz diye düşünüyorum
  • Banda X800 geçer gibi me geliyo. 6800 geçebilr
  • 128mb lik x800gto yu Türkiyede göremedim eğer usa dan alacaksan üstüne 30 dolar daha koy 256 ddr3 versiyonunu al bence bu kart çok daha iyi fiyat farkıda fazla deyil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.