Şimdi Ara

x800-gto2 mi x800-gto ultimate mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonunda x800-gto2 bilimum bilgisayarcılara geldi..ben tam bir sistem toplamak üzereyken yeni gelen bu kart kafamı karıştırdı..ben x800-gto ultimate de karar kılmıştım..ee napiim sizce şimdi?? gto2 mi alayım yoksa çok tavsiye edilen ultimate i alıp kurtulayımmı?? ne gibi farklar var bu iki kart arasında??

• GTO^2 X850XT'ye çok iyi bir şekilde yaklaştırılıyor. Testler çok olumlu. Sen nasıl kullanacaksın önce bunu yazarsan daha iyi olur. Hızaşırtma düşünüyor musun? Düşünüyorsan GTO^2'yi tavsiye ederim. Ha X800GTO'yu da hız aşırtabilirsin ama GTO^2'nin performansı tartışılmaz. GTO alacaksan ve gene hız aşırtacaksan Ultimate yerine Fireblade almanı öneririm maddiyet imkanları dahilinde tabiki. Fireblade biraz daha sesli çalışır o kadar fan olduğundan dolayı. Sonuç olarak hızaşırtma düşünüyorsan GTO^2 derim ben.
  • O/C düşünmüyorum..ama yüksek donanim gerektiren oyunlarda(nfs most wanted gibi,quake gibi) sorun yaşamak istemiyorum.gto-2 bana ne gibi artılar sağlar? 30$+kdv fazladan ödemeye değer mi?
  • O/C düşünmüyorum..ama yüksek donanim gerektiren oyunlarda(nfs most wanted gibi,quake gibi) sorun yaşamak istemiyorum.gto-2 bana ne gibi artılar sağlar? 30$+kdv fazladan ödemeye değer mi?
  • ultimate bilmiyorum ama normalde gto d12 pipeline var +30$ ödeyerek +4 pipeline alıcaksın ki bu = X85XT hatta biraz daha zorlarsan X850XT PE
    bu ne demek orta fiaytta yüksek performanslı bi kart alıcaksın. eğer aklındaki kart ultimate ise hiç düşünme GTO2 al. ki zaten saphhireinki sanırım zaten diretk 16 pipeline açık geliyo fazla uğraştırmıyo...zor bişiyde değil zaten sadece yazılımla yapılıyo....
  • gto-2 bulamıyorum..mavi bilgisayar anca ortalığı karıştırıo bence..listesine koymuş ama stoklarında yok..distrubütöründe bile yok bu ürün şu anda..

gto ekran kartını kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirmi? fireblade ve ultimate modelini kullanan arkadaşlar ne düşünüyorlar ??
  • x800gto f.blade güzel bir karttır ve o.c. potansiyelide yüksektir.fakat çok sesli bir fanı var.ama rahatsız olmam dersen sorun yok;yok sessiz olsun dersen x800gto ultimate almanı öneririm kendi özel fansız soğutması var ve ses çıkarmaz.bence biraz daha koyup x800gto2 al çünkü o.c. yapmayacam demişsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTO 2 iyi bir seçim ekstra 4 pipeline acılınca X850XT'ye yaklasıyor ama 600/600 yapan fazla yok ama o.c uygulamacagın için gto2 alman en hayırlısı olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun.
  • gto ultimate'de fansız soğutma olması bir soğutma problemine yol açar mı? metal bloklarla soğutma ne derece etkili oluyodur sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexnumber10

gto ultimate'de fansız soğutma olması bir soğutma problemine yol açar mı? metal bloklarla soğutma ne derece etkili oluyodur sizce?

normal fana göre biraz daha ısınıyormuş.f.e.a.r. oynarken bir arkadaın 65 derecelere çıkmış sıcaklığı.cooler master centurion rc530 kasa uzerinde 12 cm intake ve outtake fan, enermax psu uzerinde 12 cm fan ve bi tane de yan kapak uzerinde 8 cm fan ve thermaltake bigtyphoon cpu fani kullaniyormuş.bence alacaksan sm3 lü bir ekran kartı al.birazdan farklarını resimlerle gösterecem
  • eger sesten nefret edıyosan sakın x800gto fb almaaaa..cunku cıkardıgı sesı duydum...yuhh dedımm...bu ne yaaa...felaket yuksett...sadece yuksek olsa ıyı ıgrenc bı ses cıkartıyoo..anlatımazz yasanır yanee..valla x800gto2 nın cıkardıgı sesı bılmıyomm..bence hıc dusunme x800gto2 al...ama dersen ses benım ısım degıl tabıkı x800gto ult all..ama performans bekleme fazlaa...yanı sonuc olarak cevabım x800gto2....
  • peki düz gto'da yani x800-gto modelinde de ses problemi var mı ??
  • yok mu yaaw düz gto kullananlar ??
  • up
  • X800gto2 kullanıcısı olarak kartı kesinlikle atazsiye ederim ki öncelikle şunu belirteyim mosteandet oyununu 1280*1024 te ful detay da hiç kasılmadan oynayabiliyorsun (ben kasıldıgını hissetmiyorum)verdigin parayı bence hak ediyor....

ayrıca x800gto2 alanlarınki genelde 16 pp açık olarak geliryor yani extra bi ugraş gerektirmiyor everest kartı direk x800xl (R430) olarak algılıyor bios olarak R430 görünüyor ama fanını çıkartıp bakan arkadaşlar r480 bios lu oldugunu söylüyorlar...
  • Ben X800GTO Ultimate kullandım ve soğutması gayet yeterli. Ben 72 dereceyi de gördüm kartla, faka 72 derece bir ekran kartı için çok fazla değil. Birçok ekran kartı tam yükteyken 70 dereceyi görüyor. En azından ses sıfır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.