Şimdi Ara

x79 mu yoksa farklı bir platformmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yaklaşık 1ay öncede bir konu açmıştım. fakat o çift işlemci içindi. o plandan sımdılık vazgectım. tercihen 2.el olcak sekılde f/p tabanlı bir sistem toplamayı planlıyorum. öncelıgım render tabıkı.
    cevremde bu işle uğraşan ınsanlardan ıkıncı el alcaksan x79 sıstem i74930k ıslemcılı almamı soyluyorlar. tabıkı ekran kartı olarak 1060 dusunuyorum. arastırmalarımda, x79 anakart bulmak baya zor. x99 sısteme suan butcem el vermıyor. sizce x79 4930k mantıklı bır secımmı bska bır onerınız olurmu ?

bir ayrı sorum daha mevcut sıstemımde gskill 2x8gb 1333mhz cl9 low profıle ramlaerım var. guncellerken bu ramlar darbogaz yaratırmı? yaratırsa secımım ne olmalı? (tercıhım 32gb)

• Yerinde olsam zorlar e5 -2670 düşünürdüm.Diger konuda tartışıldı.Ve toplanmaya başlatıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

Yerinde olsam zorlar e5 -2670 düşünürdüm.Diger konuda tartışıldı.Ve toplanmaya başlatıldı.

2670 mevcut durumda daha uyguna mal oluyor tekil olursa. cift olursa tabı anakart yuzunden baya bı fark cıkıyor.
  • berkerx kullanıcısına yanıt
    C602 chipsetli tek soketli anakartlar Türkiye de cok pahalı yurt dışından alınırsa kar yapılir.islemciler 20+ günde geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

C602 chipsetli tek soketli anakartlar Türkiye de cok pahalı yurt dışından alınırsa kar yapılir.islemciler 20+ günde geldi.

link alma şansım varmı anakart için
  • Enemywalker'in tavsiyesiyle ben de bu sistemi toplamaya basladim. Tavsiye de ederim. 2x e-5 2670 topluyoruz. Ben de 4930 dusunmustum hatta 5820k vs. Ama render test sonuclarinda e-5 2670 bayagi fark atiyo. Benim tavsiyem render alicaksan dusuk butceyle en iyisi budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode0

Enemywalker'in tavsiyesiyle ben de bu sistemi toplamaya basladim. Tavsiye de ederim. 2x e-5 2670 topluyoruz. Ben de 4930 dusunmustum hatta 5820k vs. Ama render test sonuclarinda e-5 2670 bayagi fark atiyo. Benim tavsiyem render alicaksan dusuk butceyle en iyisi budur.

Anakart'ı tr denmi yoksa amazondanmı temın ettın? suan amazondan supermicro anakartla bu işe girmeyı dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtube

bu videonun asagidaki aciklamasinda tek tek linkler var hocam amazon TR kargo varsa guzel anakartlar vara benziyor..

EDIT:

bu link 'te de asagida birlikte alinanlar diye tavsiyelerde bulunuyor onlara da bak bence birseyler cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsman -- 11 Kasım 2016; 2:49:0 >

• Ben anakarti Tr'den aldım. Islemcileri aliexpresten aldim. X79 onermiyorum render icin. Amazonda z9pa-d8 2011 soket uygun fiyatli anakartlar var dogrudur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.