Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de arıyorum, bulamadım henüz çalışan..
  • Arkadaşlaaaarrr! Uzun bir değerlendirme ve ardından sipariş beklemenin ardından telefon elime ulaştı nihayet. Az evvel aldım hemen baktım kullanma klavuzuna ama gözden kaçırmadıysam şarj süresi (kaç saatte şarj tamamlandığı) ile ilgili bir bilgi yok. Ne kadar sürer şarj olması....

AYRICA TELEFONLA İLGİLİ BİLMEM GEREKEN NELER VAR. ÖZELLİKLE TELEFONDA KULLANABİLECEĞİM PROGRAMLARI NEREDEN BULURUM. ÇOK SAĞOLUN. İYİ Kİ VARSINIZ...
  • telefonun hayırlı olsun. kapalı halde en az 8 saat tercihen 12-16 saat şarj etmelisin. Symbian programs diye arattığında birçok program önüne çıkar

quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

Arkadaşlaaaarrr! Uzun bir değerlendirme ve ardından sipariş beklemenin ardından telefon elime ulaştı nihayet. Az evvel aldım hemen baktım kullanma klavuzuna ama gözden kaçırmadıysam şarj süresi (kaç saatte şarj tamamlandığı) ile ilgili bir bilgi yok. Ne kadar sürer şarj olması....

AYRICA TELEFONLA İLGİLİ BİLMEM GEREKEN NELER VAR. ÖZELLİKLE TELEFONDA KULLANABİLECEĞİM PROGRAMLARI NEREDEN BULURUM. ÇOK SAĞOLUN. İYİ Kİ VARSINIZ...
  • isteğin oyun ve programları yükleyebilirsin.http://members.lycos.co.uk/sameone32/
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar, inanın bu forum var ya bu forum, daha doğrusu sizin gibi insanlar var ya, hayatı daha anlamlı kılıyor.
  • Arkadaşlar ankarada kulaklık sorununu çözmüş birileri varmı ALLAH AŞKINA!!!
    Yardım lazım bu konuda...!!!
  • ya arkadaşlar bana belki YUH! diyeceksiniz ama ben bu kutuyla beraber gelen mini sd kartı takamadım. Kart yuvasına girmiyo kart. Yani kart daha büyük ne yapcaz. Bende bir de512 mb lık var mp3 player da kullanıyorum o da öyle onu da sokamadım. bir yardım edin...
  • Kardeş büyük gelmesine imkan yok. Acaba şey düşündüm mini SD card ile birlikte SD cart adaptörü veriyorlar acaba onunla mı deniyorsan. Neyse dediğim gibi Mini SD kartı takmak için pinleri aşağıya bakacak ve Panasonic yazısı telefonun ön tarafına bakacak. Taktıktan sonra hafif bastır yerine oturacaktır. Ayrıca senin MP^player'ında kullandığın kart büyük ihtimalle SD Card tır. telefonuna uymaz Mini SD kart alman lazım

quote:

ya arkadaşlar bana belki YUH! diyeceksiniz ama ben bu kutuyla beraber gelen mini sd kartı takamadım. Kart yuvasına girmiyo kart. Yani kart daha büyük ne yapcaz. Bende bir de512 mb lık var mp3 player da kullanıyorum o da öyle onu da sokamadım. bir yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 6 Nisan 2006; 22:39:38 >
  • hmm....ya zaten onlarında gönderdikleri benim mp3 playerdaki gibi aynı büyük kart, demekki bunlar bana mini sd kart göndermediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZDA -- 6 Nisan 2006; 23:29:55 >
  • quote:

hmm....ya zaten onlarında gönderdikleri benim mp3 playerdaki gibi aynı büyük kart, demekki bunlar bana mini sd kart göndermediler...

Arkadaşım onlar iç içe çıkıyor. Bize de öyle gelmişti. Onun içinde o kart
    Yanda kilidi falan var oyna çıkar onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

hmm....ya zaten onlarında gönderdikleri benim mp3 playerdaki gibi aynı büyük kart, demekki bunlar bana mini sd kart göndermediler...

Arkadaşım onlar iç içe çıkıyor. Bize de öyle gelmişti. Onun içinde o kart
    Yanda kilidi falan var oyna çıkar onu

Gerçi arkadaşımız büyük ihtimalle kart olayını çözmüştür ama yeni alıpta aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için faydalı olur eminim

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>
     <<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>
     <<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>
     <<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

Bu arada fotoğrafları SONY Cybershot P72 fotoğraf makinesiyle çektim , sabah sabah ukumu açamadığım için netleme sorunu var biraz , panasonic x700 bile bundan daha iyi çekiyo :)

• Yaw arkadaşlar, görüyorsunuz di mi? Cehalet ne kötü bir şey... Ben ilk defa mini sd kartlı tel kullanıyorum, bilmediğim için oralarla oynadım ama zarar veririm diye de korktum. Neyse çok sağolasınız...
  • Ya bu mini-sd kart bölmesinin kapağı bana sağlam gibi gelmedi, bluetooth ve irda olmasına rağmen daha pratik diye cardreader kullanıyordum ancak tak çıkar kapak için kötü olacak gibi geldi, kullanmıyorum artık..
  • Ya bu mini-sd kart bölmesinin kapağı bana sağlam gibi gelmedi, bluetooth ve irda olmasına rağmen daha pratik diye cardreader kullanıyordum ancak tak çıkar kapak için kötü olacak gibi geldi, kullanmıyorum artık..
  • Şimdi bu telefona bir de mini sd almam lazım, kaç gb.a kadar destekliyor biliyor musunuz?
  • Arkadaşlar ben bu tel e uygun mp3 programı bile bulamadım henüz bir yardım edin yaw. Bir de bişeyler kurdum buna ve kurarken tel. hafızasını seçtim. nereye attı programı bulamıyorum....
  • quote:

Arkadaşlar ben bu tel e uygun mp3 programı bile bulamadım henüz bir yardım edin yaw. Bir de bişeyler kurdum buna ve kurarken tel. hafızasını seçtim. nereye attı programı bulamıyorum....

--------------------------------------------------------------------------------

Bu da x700 de çalışan en iyi en problemsiz mp3 ve ogg çalar. winampla yaptığınız herşeyi yapabiliyorsunuz.

http://rapid share.de/files/12810594/MobiFactor.PowerMP3.v1.01.S60.SymbianOS7.Cracked.Read.NFO-SyMPDA.sis.html

• Çok teşekkür ederim arkadaşım. Bir de ben işe yaramaz bir kaç program yükledim, yüklerken telefon hafızasını seçtim, şimdi bunları nasıl silerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

Bu da x700 de çalışan en iyi en problemsiz mp3 ve ogg çalar. winampla yaptığınız herşeyi yapabiliyorsunuz.

http://rapid share.de/files/12810594/MobiFactor.PowerMP3.v1.01.S60.SymbianOS7.Cracked.Read.NFO-SyMPDA.sis.html

BEN bu programı tele kurdum ama bu registeri nasıl kullanacam anlamadım. tel içindeki müzik dosyalarına tıkladığımda hala bilinmeyen dosya biçimi diyor, bu işi öğrenene kadar biraz başınızı ağrıtacam arkadaşlar, inşallah kusura bakmazsınız...

• Hafızadaki uygulamaları silmek için Araçlardan uygulama yöneticisine gir, oradaki listeden seçip c'ye basarak devam edebilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.