Bildirim
X7 Mouse İçin Faydaları Makrolar Soylermisiniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
X7 de bir kaç makro çalışması yaptım, bence çok faydası olmuyor.
CS1.6 Özel Cfg sayfasındaki fare bölümündeki tuş atamalarını bir incele, oyun üzerinden mousetaki tuşlara ve tekerleğe komut atamak daha sağlıklı sonuç veriyor. -
İnceledim benım cfg de bunların hepsi war zaten.Senın yaptıgın makro calısmalarını gorebılırmıyım kardesim? -
Makroda atış sürelerini değiştirmeye çalıştım. Yani ilk atıştan sonra 0.3 saniye bekle ve ateş et, sonra 0.6 saniye bekle ve ateş et gibi. (3 lü atış modu)
Makro; yerel ağdan oynarken anca sonuç veriyor, internet üzerinden oynarken genelde aradaki ikinci atışı görmediği gibi oyunda kasma yapıyor ve yok yere atışları kaçırmama neden oluyor. Aynı şekilde silah satın alma denemelerinde de çok faydası yok. Haliyle doğal (X7 mouse makroları olmadan) oynamak en verimlisi.
X7 Mouse makroları CS üzerinde çok bir getirisi yok bence, başka oyunlarda belki sıralı kısayolları çağırabilir. Atıyorum F11 tuşuna basma komutu gönder, oyunda açılan menünün gelmesi için 1 sn bekle, sonra ekranın falanca koordinatına git, bir kere tıkla ve makro sonu.. gibi menülerde belki işe yarabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: RemagX
Makroda atış sürelerini değiştirmeye çalıştım. Yani ilk atıştan sonra 0.3 saniye bekle ve ateş et, sonra 0.6 saniye bekle ve ateş et gibi. (3 lü atış modu)
Makro; yerel ağdan oynarken anca sonuç veriyor, internet üzerinden oynarken genelde aradaki ikinci atışı görmediği gibi oyunda kasma yapıyor ve yok yere atışları kaçırmama neden oluyor. Aynı şekilde silah satın alma denemelerinde de çok faydası yok. Haliyle doğal (X7 mouse makroları olmadan) oynamak en verimlisi.
X7 Mouse makroları CS üzerinde çok bir getirisi yok bence, başka oyunlarda belki sıralı kısayolları çağırabilir. Atıyorum F11 tuşuna basma komutu gönder, oyunda açılan menünün gelmesi için 1 sn bekle, sonra ekranın falanca koordinatına git, bir kere tıkla ve makro sonu.. gibi menülerde belki işe yarabilir.
peki kardesim kulaklıktan anlarmısın? 150 tl butcem var alpha mı alsam g230 mu karar veremedim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: xmarna
quote:
Orijinalden alıntı: RemagX
X7 Mouse makroları CS üzerinde çok bir getirisi yok bence, başka oyunlarda belki sıralı kısayolları çağırabilir. Atıyorum F11 tuşuna basma komutu gönder, oyunda açılan menünün gelmesi için 1 sn bekle, sonra ekranın falanca koordinatına git, bir kere tıkla ve makro sonu.. gibi menülerde belki işe yarabilir.
peki kardesim kulaklıktan anlarmısın? 150 tl butcem var alpha mı alsam g230 mu karar veremedim?
Markalardan ve ürünlerden pek anlamam. Ben Philips Kulak İçi Kulaklık kullanıyorum, önceki headset kulaklıklarıma göre oldukça amatör kaçıyor. Mikrofon kullanmayacaksanız ve ses çok da önemli değil ise kulak içi kulaklık kullanılabilir.
Eğer 150Tl bütce varsa, Headset Kulaklık + Mikrofon alınacaksa, elektronik marketlerde ürünü deneyerek alın. Sonuçta bu birazda kafamıza ve kulaklarımıza uymasını beklediğimiz bir ürün, öyle internetten alıp olur heralde demeyin. Bazen o kadar çok sıkı oluyor ki 1 saat oynadıktan sonra kulaklığı atmak istiyorsunuz, hele yazın headset kulaklığı boynuma asıp ses seviyesini açarak oynadığım zamanlar oldu, tabi yürüme sesleri pek gelmiyor anca ateş etme sesleri, patlamalar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X