Şimdi Ara

x550jk üretimi durdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allahın lütfu bilgisayar karaborsa oldu gözünüz aydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu zaten bilinen bir şeydi de artık fiyatları şişirirler de şişirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

Bu zaten bilinen bir şeydi de artık fiyatları şişirirler de şişirirler.

Kardeşim ne diye tekrarlayıp duruyosun bi kere dedik yetmedi mi papağan gibi tekrarlıyosun dediğimi varsa fikin söyle yoksa dediğimi tekrarlama lütfen bu benim fikrim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukuberk Y kullanıcısına yanıt
    Bu da benim fikrim! Burası bir forum, seni destekleyici bir yorum yaptım aksini iddia eden olmadı yalnız bu üslubunu anlayamadım. Buna ekstradan denecek ney var yorum yapılmasın istiyorsan not bıraksaydın yazmazdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukuberk

quote:

Kardeşim ne diye tekrarlayıp duruyosun bi kere dedik yetmedi mi papağan gibi tekrarlıyosun dediğimi varsa fikin söyle yoksa dediğimi tekrarlama lütfen bu benim fikrim

Dalga mı geçiyosun.neymiş onun fikriymiş.insanlar aynı düşünceye sahip olamaz mı

• quote:

quote:

Neyin kafası
  • quote:

Bu da benim fikrim! Burası bir forum, seni destekleyici bir yorum yaptım aksini iddia eden olmadı yalnız bu üslubunu anlayamadım. Buna ekstradan denecek ney var yorum yapılmasın istiyorsan not bıraksaydın yazmazdık.

Hani nerde kaldı fikir özgürlüğü hemen gelip çöküyosunuz üstüne banane kardeşim üretim durduysa ben söyledim hemen niye gelip yapıcı bi yorum yapcağınıza gelip fikrime ortak olup bana düşen paydan kısıyorsunuz kul hakkı kuuul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hani nerde kaldı fikir özgürlüğü hemen gelip çöküyosunuz üstüne banane kardeşim üretim durduysa ben söyledim hemen niye gelip yapıcı bi yorum yapcağınıza gelip fikrime ortak olup bana düşen paydan kısıyorsunuz kul hakkı kuuul

Ok bye.
  • yukuberk Y kullanıcısına yanıt
    Fikir özgürlüğü diyorsun tamam fikir özgürlüğü işte buna yapıcı başka ne yorum istiyorsun vah vah neden bitti mi demeli insanlar fikir özgürlüğü için!? Neyse senin düşüncene saygısızlık yapan yok. Sende yapma rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.