Şimdi Ara

x4 960tve 680gtx darbogaz yeni videolar ilk mesaja eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
2
Favori
7.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knisath
    Bazı arkadaşlar i7 serisi tavsiye etmiş ,4 ghz de sorunun aşıldığını gördüklerinde i7 serisini kendi bilgisizliklerine göre önerdiklerini belki yüzü kızararak anlamış olurlar.

peh i7 önermek bilgisizlikmiş ...ben hâlâ i7 serisi öneririm ;
    elimden 3 tane phenom II x4 955 geçti toplamda birkaç yıl kullandım ama üzerinden çok zaman geçti onlar müzelik oldu eskiden phenom II ler iyi işlemcilerdi
    ama şimdi gtx 680 gibi 1000 tl üstü bir kartın yanına da daha düzgün bir işlemci koymak daha iyi olur.
    sizin mantığınıza göre şahinde araba olduğunua göre toyota'ya ne gerek var değilmi ? nasıl olsa ikiside araba ...
    ben yine diyorum ikinci elde 350-380 tl civarına i5 2500K bulunabilir bu da şu andaki işlemcinin tozunu rahatça atar
    anakart diyorsanız 150 tl ye satılan z77 çipsetli anakartlar mevcut.
    nedense AMD kullananların genelinde bir züğürt tesellisi var...

neyse konu sahibi güle güle kullansın o zaman o mutluysa sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 23 Aralık 2012; 17:50:31 >

• teşekkür ederim.şimdilik yetiyor ki bence cpu kullanımı %70lerde gpu kullanımı %90larda ise fpsde 80lerde ise sorun yok demektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Bazı arkadaşlar i7 serisi tavsiye etmiş ,4 ghz de sorunun aşıldığını gördüklerinde i7 serisini kendi bilgisizliklerine göre önerdiklerini belki yüzü kızararak anlamış olurlar.

ben hâlâ i7 serisi öneririm ;
    elimden 3 tane phenom II x4 955 geçti toplamda birkaç yıl kullandım ama üzerinden çok zaman geçti onlar müzelik oldu eskiden phenom II ler iyi işlemcilerdi
    ama şimdi gtx 680 gibi 1000 tl üstü bir kartın yanına da daha düzgün bir işlemci koymak daha iyi olur.
    sizin mantığınıza göre şahinde araba olduğunua göre toyota'ya ne gerek var değilmi ? nasıl olsa ikiside araba ...
    ben yine diyorum ikinci elde 350-380 tl civarına i5 2500K bulunabilir bu da şu andaki işlemcinin tozunu rahatça atar
    nedense AMD kullananların genelinde bir züğürt tesellisi var...

neyse konu sahibi güle güle kullansın o zaman o mutluysa sorun yok

karşılatırdığınız işlemci yapısı ile şahin ve toyota nın kullandğı motor ve parça yapısının işlemci yapısının eşleştirilmesi olarak söylemeniz bile amd fx serisi ve inteil i5 i7 serisinin işlemci yapısını ne kadar bildiğinizi gösteriyor.

Bunun yanında biri 3 TL biri 70 TL olan bir malı 70 TL daha iyidir diye almak onun iyi olduğu anlamına gelmez.Madem örnek verdiniz ben yazayım geforce mx4 serisi kartlardan ti serisi 700 -800 dolara satılıyordu onlar neden şimdi aynı performansı vermiyor o zaman ?Madem saçma örnekler vereceğiz bu da bir örnek olsun.

amd alana züğürt tesellesi demek işlemci yapısı hakkında bilmeden söyleyebileceği birşey.Sanki amd malzemeden çalıyorda işlemci ondan ucuza çıkıyor gibi birşey.Bir linux tabanlı işletim isteminde yapılan AMD benchmarkların bir de Windows tabanlı AMD benchmarkların ne kadar farklı olduğunu bilseydiniz bütün işin işlemcide değil programlarda kullanılan kodların etkili olduğunu bilirdiniz.

şu konuda katılıyorum işlemci yapısı güncel bir işlemci koyabilirdi ama bu intel demek değil.

• quote:

peki madem linux dediniz o zaman onun üstünden gidelim hangi linux sürümünü günlük olarak kullanıyorsunuz ?
    ubuntu da mı kubuntu da mı oyun oynuyorsunuz linux türevlerinde red hat mı seversiniz ? masaüstünde kde mi gnome mu tercih edersiniz ?
    veya hiç fedora kullandınız mı yada ticari versiyonu olan centos üzerinde firewall kurup üzerinden squid proxy kurarak şirketlerde kullandınız mı ?
    apache web server hazırlayarak şirketlere verdiniz mi ? yada samba üzerinden şirketlere yönetim ağı kurdunuz mu ?
    ipsec nedir bilirmisiniz ? conf dosyları ile uğraştınızmı ?
    AMD nin hangi iyi özelliği linuxta size extra avantaj sağladı ? linux microsoft gibi kasmaz zaten ; p3 makinede cayır cayır firewall olarak çalışan makineler var
    sizin için amd tarafındaki benchlerin anlamı nedir ? yoksa benim gibi zaman zaman c++ ile linux çekirdeği üzerinde derlemeler mi yapıyorsunuz ?

şimdi amd 'den dem vuryorsanız bana ayrıntıya girin lütfen...
    yıllardır firmalara sistemler kurarım hem microsoft hemde linux tarafında benim tespit edemediğim ama sizin tespit edebildiğiniz linuxtaki
    amd performans farkını çok merak ettim doğrusu.

ben forumdan 350 tl ye kullandığım ; i7 2600 ayarındaki xeon e3 1240'ı aldım şimdi bu mu kazık ?
    yada 350 tl ye garantili i5 2500K alınca 4.5 ghz de kullanınca fx 8xxx serisi bir işlemciye göre çok mu kazık oluyor ?

lütfen şu linux konusundaki bilgisizliğimi mazur göründe paylaşın o benchmarkları ve günlük kullanıcıya ne faydası olduğunu...
    ben bilmiyorum bari siz öğretin...

• quote:

quote:

peki madem linux dediniz o zaman onun üstünden gidelim hangi linux sürümünü günlük olarak kullanıyorsunuz ?
    ubuntu da mı kubuntu da mı oyun oynuyorsunuz linux türevlerinde red hat mı seversiniz ? masaüstünde kde mi gnome mu tercih edersiniz ?
    veya hiç fedora kullandınız mı yada ticari versiyonu olan centos üzerinde firewall kurup üzerinden squid proxy kurarak şirketlerde kullandınız mı ?
    apache web server hazırlayarak şirketlere verdiniz mi ? yada samba üzerinden şirketlere yönetim ağı kurdunuz mu ?
    AMD nin hangi iyi özelliği linuxta size extra avantaj sağladı ? linux microsoft gibi kasmaz zaten ; p3 makinede cayır cayır firewall olarak çalışan makineler var
    sizin için amd tarafındaki benchlerin anlamı nedir ? yoksa benim gibi zaman zaman c++ ile linux çekirdeği üzerinde derlemeler mi yapıyorsunuz ?

yıllardır firmalara sistemler kurarım hem microsoft hemde linux tarafında benim tespit edemediğim ama sizin tespit edebildiğiniz linuxtaki

ben forumdan 350 tl ye kullandığım ; i7 2600 ayarındaki xeon e3 1240'ı aldım şimdi bu mu kazık ?
    yada 350 tl ye garantili i5 2500K alınca 4.5 ghz de kullanınca fx 8xxx serisi bir işlemciye göre çok mu kazık oluyor ?

lütfen şu linux konusundaki bilgisizliğimi mazur göründe paylaşın o benchmarkları ve günlük kullanıcıya ne faydası olduğunu...

bana soruyorsunuz da siz biliyor musunuz gerçekten ?Kaldı ki şirketlere linux kuruyorsanız ve benchmarklar işie yaramıyorsa neden şirketlere linux kurup server yapılandırmasını linux tabanlı işletim sistemi üzerinden yapıyorsanuz ?Fedora hariç (red hat hakkında atıp tutan ama buradaki yanlışımı görmeyen için ayrıca gelsin ) ,red hat,suse,pardus ve ubuntu kullandım.PS3 eski sürümüne linux Os kurup newtwork ile ps3 işlemciye render aldırdım.Microsoftu (windows ) ( işletim sisteminden konuşurken microsoft yazınca windowsu anlamamak işine gelen ve Türkçeye takılanlar için gelsin ) ps3 e kurup render aldırabilirmiydiniz ?Ben aldıramadım bu bilgimle.

İkinci sorum peki benchmarkların microsoft işletim sistemnizde günlük kullanım için ne faydası oldu size ?Ben şu kadar puan alıyorum ben bu kadar puan alıyorum demekten başka tek iyi yanı donanımda bir sorun olup olmadığının kolayca tespiti dışında.Bu durum linux OS içinde geçerli.

Kaldı ki p3 bile çalıştığını bilecek kadar tecrübe sahibisiniz ama bunun ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar bağlantısını anlayamışsınız.Linux Os kodların esnekliği sayesinde p3 althlon xp gibi sistemlerde sorunsuzca çalışabiliyorsa bu kod yapısından intelin işlemcilerinin aşmış işlem gücünden değil ya amd'nin işlemcilerinin.

en basidinden oyunların başlama ekranlarında hangi işlemcinin logosunu görüyorsunuz ?Bu adamlar bu logoları neden koyuyor bilmiyorsunuz herhalde.İşlemci hiçbirşey program optimizasyonu herşeydir.200 satır kod yazıp bir integral hesaplatması var bir de 10 satır kod yazıp hesaplatması var.Hangisi çabuk biter madem program derleyip çekirdek gelişimi yapıyrsunuz linux çekirdeğinde bilmeniz gerekir bunu değil mi ?

xeon ve i7 farkını bilmiyorsanız ben yazayım biri workstation kullanımı için kod ,ısı ve uzun süreli stabilite optimizasyonu yapılmış özel işlemci türüdür.i7 ise günlük kullanımı ortalama 9-10 saat geçmeyecek kullancılar için optimize edilmiştir.Eğer xeon'u oyun için aldıysanız evet kazık yemişsiniz bu bilginizle.

i5 o fiyata bulup aldıysanız neden kazık olsun ama sizin o fiyata bulup almanız dünya üzerinde ki herkesi o fiyata bulup alabileceği anlamına gelmediğini biliyorsunuz.yani siz onu o fiyata alınca intel i5 işlemci satan şirketler otomatik fiyat düşüşü yapmıyor sitelerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 23 Aralık 2012; 22:32:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

assasins creed 3'te tüm ayarlar fullde.1080pde..anti alising vs full açık..

cpu kullanımı %45-50lerde

gpu kullanımı 95-100 arası gidip geliyor.

sorun kalmadı sistemde :)

fps 90civari

Adam burada AC3 gibi intel proflarına göre AMD işlemcilerinin ezildiği bir oyunda bile işini görmüş bence son söz budur.
  • quote:

quote:

patron sakin ol ya :)

• phenom 2 x4 955 be 7850 ye darboğaz yaparmı yapmazmı acil cvp lasım arkadaşlar
  • Arkadaşlar az önce 64 kişilik operation firestorm haritasına girdim burada fps 80nin altına düşmüyor ve gpu kullanımı %95-100 arası ilginç caspian borderda bu kadar iyi değerler alamıyordum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeseskane

phenom 2 x4 955 be 7850 ye darboğaz yaparmı yapmazmı acil cvp lasım arkadaşlar

benimki suanki haliyle yapmadıysa sizin ki hiç yapmaz..:) biraz o.c iyi iş görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

***200 Tl'lik işlemci 100 TL'lik board 50 TL'lik ram ile 1000-1200 TL'lik VGA olmaz dedik anlatamadık.

***2000 TL sistem kuruyorsunuz PSU'ya gelince 500W alıp 4 tane harddisk 2 tane güç girişli VGA yetmezmiş gibi bir de OC yapmaya kalkmayın PSU'yu peak değerinde kullanarak hem PSu'ya hemde kararsız voltajdan donanıma zarar verirsiniz dedik anlatamadık.

***2GB VRAM yetmez yarın için 4Gb alın diyene Bf3 çıktığında 1,5 GB 580 ile 3Gb 580'in karşılaştırılması yapıldı arada 2 fps fark çıktı, gereğinden fazla VRAm'den kim ne fayda görmüştür, yarın 2Gb 680 oyunlara yetmiyorsa 4Gb 680'de bir işe yaramaz dedik yine anlatamadık.

***VRAM sorun olsaydı hala piyasanın GTX690'dan sonra en iyi 2. kartı olan GTX590'ın kutusunda 3GB yazsa da çift GPu olduğu için GPU başı VRAM 1,5 GB'dır yani GTX590 aslında totalde 1,5GB VRAM ile nasıl 2-3-4-6Gb yeni seri 680 ve 7970'den açık ara hızlı oluyor düşündünüz mü dedik, kimseye belki yine anlatamadık ama, kimseden ses de çıkmadı

***GTX580 'i 100w fazla güç çekiyor diye eleştirenlere günde 10 saat 365 gün oynasan yılda 30-40 TL farkeder kartı forumda 450'ye satıp yerine 2 katından fazla paraya %30 performans alıp bir de enerjiden de kazançlıyım diyene gerzek olduğunu kibarca yine anlatamadık.

***Sırf 3-5 fps'lik fazladan OC için ref kart yerine özel seri karta 200 TL fazla para verilmez, eskiden bu kadar fark yoktu boşuna kendiniz yoldurmayın dedik ama boşuna dedik Hele sessizlik muhabbeti yapana en özel seri kartın fanları dahi %50'yi geçince durum hiç de öyle olmuyor dedik ama nafile.

***Senkron SSD ile senkron olmayan SSD'nin farkının fiyattan ibaret olduğunu zaten anlatamadık.

***Bir driverla aylar sonra birden bire %30 performans olmaz sağdan soldan görüntüden çalmadan o iş zor dedik yine anlatamadık. Uzun vadeli beta driverlar da hayatımıza girdi çok şükür.

***1000 TL 680'e vereceğime 2 tane XXX veya YYY kartan alırım SLI CF yaparım akarım diyene o iş öyle olsaydı dedik yine anlatamadık.

***Bir çuval parayı sisteme döken ama windows güç ayarlarını, sistem optimizasyonunu bilmeyen, torrentten inme defolu win7 ile olası problemler olacağını düşünmeyene madem kopya kullanıyorsun, hiç değilse temiz kopya edinmeye çalış dedik yine laf anlatamadık.....

Herkese hayırlı sabahlar.....

Yukarıdaki yorumu okuduktan sonra bilgisayarı camdan attım...forumuda terk ediyorum... Ülkeyide...

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

***200 Tl'lik işlemci 100 TL'lik board 50 TL'lik ram ile 1000-1200 TL'lik VGA olmaz dedik anlatamadık.

***2000 TL sistem kuruyorsunuz PSU'ya gelince 500W alıp 4 tane harddisk 2 tane güç girişli VGA yetmezmiş gibi bir de OC yapmaya kalkmayın PSU'yu peak değerinde kullanarak hem PSu'ya hemde kararsız voltajdan donanıma zarar verirsiniz dedik anlatamadık.

***2GB VRAM yetmez yarın için 4Gb alın diyene Bf3 çıktığında 1,5 GB 580 ile 3Gb 580'in karşılaştırılması yapıldı arada 2 fps fark çıktı, gereğinden fazla VRAm'den kim ne fayda görmüştür, yarın 2Gb 680 oyunlara yetmiyorsa 4Gb 680'de bir işe yaramaz dedik yine anlatamadık.

***VRAM sorun olsaydı hala piyasanın GTX690'dan sonra en iyi 2. kartı olan GTX590'ın kutusunda 3GB yazsa da çift GPu olduğu için GPU başı VRAM 1,5 GB'dır yani GTX590 aslında totalde 1,5GB VRAM ile nasıl 2-3-4-6Gb yeni seri 680 ve 7970'den açık ara hızlı oluyor düşündünüz mü dedik, kimseye belki yine anlatamadık ama, kimseden ses de çıkmadı

***GTX580 'i 100w fazla güç çekiyor diye eleştirenlere günde 10 saat 365 gün oynasan yılda 30-40 TL farkeder kartı forumda 450'ye satıp yerine 2 katından fazla paraya %30 performans alıp bir de enerjiden de kazançlıyım diyene gerzek olduğunu kibarca yine anlatamadık.

***Sırf 3-5 fps'lik fazladan OC için ref kart yerine özel seri karta 200 TL fazla para verilmez, eskiden bu kadar fark yoktu boşuna kendiniz yoldurmayın dedik ama boşuna dedik Hele sessizlik muhabbeti yapana en özel seri kartın fanları dahi %50'yi geçince durum hiç de öyle olmuyor dedik ama nafile.

***Senkron SSD ile senkron olmayan SSD'nin farkının fiyattan ibaret olduğunu zaten anlatamadık.

***Bir driverla aylar sonra birden bire %30 performans olmaz sağdan soldan görüntüden çalmadan o iş zor dedik yine anlatamadık. Uzun vadeli beta driverlar da hayatımıza girdi çok şükür.

***1000 TL 680'e vereceğime 2 tane XXX veya YYY kartan alırım SLI CF yaparım akarım diyene o iş öyle olsaydı dedik yine anlatamadık.

***Bir çuval parayı sisteme döken ama windows güç ayarlarını, sistem optimizasyonunu bilmeyen, torrentten inme defolu win7 ile olası problemler olacağını düşünmeyene madem kopya kullanıyorsun, hiç değilse temiz kopya edinmeye çalış dedik yine laf anlatamadık.....

Herkese hayırlı sabahlar.....

Adam sorunu çözmüş demekki oluyormuş dimi

• quote:

quote:

Buyrun, izleyin görün.... İki kat daha ucuz ama 3770k yı bile yere yatırabiliyor 8350.....

http://www.youtube.com/watch?v=qlHdPeh-o8M

• quote:

bana soruyorsunuz da siz biliyor musunuz gerçekten ?Kaldı ki şirketlere linux kuruyorsanız ve benchmarklar işie yaramıyorsa neden şirketlere linux kurup server yapılandırmasını linux tabanlı işletim sistemi üzerinden yapıyorsanuz ?Fedora hariç ,red hat,suse,pardus ve ubuntu kullandım.PS3 eski sürümüne linux Os kurup newtwork ile ps3 işlemciye render aldırdım.Microsoftu ps3 e kurup render aldırabilirmiydiniz ?Ben aldıramadım bu bilgimle.

İkinci sorum peki benchmarkların microsoft işletim sistemnizde günlük kullanım için ne faydası oldu size ?Ben şu kadar puan alıyorum ben bu kadar puan alıyorum demekten başka tek iyi yanı donanımda bir sorun olup olmadığının kolayca tespiti dışında.Bu durum linux OS içinde geçerli.

Kaldı ki p3 bile çalıştığını bilecek kadar tecrübe sahibisiniz ama bunun ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar bağlantısını anlayamışsınız.Linux Os kodların esnekliği sayesinde p3 althlon xp gibi sistemlerde sorunsuzca çalışabiliyorsa bu kod yapısından intelin işlemcilerinin aşmış işlem gücünden değil ya amd'nin işlemcilerinin.

en basidinden oyunların başlama ekranlarında hangi işlemcinin logosunu görüyorsunuz ?Bu adamlar bu logoları neden koyuyor bilmiyorsunuz herhalde.İşlemci hiçbirşey program optimizasyonu herşeydir.200 satır kod yazıp bir integral hesaplatması var bir de 10 satır kod yazıp hesaplatması var.Hangisi çabuk biter madem program derleyip çekirdek gelişimi yapıyrsunuz linux çekirdeğinde bilmeniz gerekir bunu değil mi ?

xeon ve i7 farkını bilmiyorsanız ben yazayım biri workstation kullanımı için kod ,ısı ve uzun süreli stabilite optimizasyonu yapılmış özel işlemci türüdür.i7 ise günlük kullanımı ortalama 9-10 saat geçmeyecek kullancılar için optimize edilmiştir.Eğer xeon'u oyun için aldıysanız evet kazık yemişsiniz bu bilginizle.

i5 o fiyata bulup aldıysanız neden kazık olsun ama sizin o fiyata bulup almanız dünya üzerinde ki herkesi o fiyata bulup alabileceği anlamına gelmediğini biliyorsunuz.yani siz onu o fiyata alınca intel i5 işlemci satan şirketler otomatik fiyat düşüşü yapmıyor sitelerinde.

linux daha çok firewall ve web uygulamalarında kullanılır.
    ayrıca red hat linux diye bir linux yoktur red hat linux sürümlerinin kollarından biridir.
    ikincisi microsft'u ps3 kurmak değil windows'u kurmak diyelimde doğru olsun.

xeon işlemci farkını soruyorsanız elimden geçen tonlarca xeon ve opteron işlemci oldu aradaki farkları gayet iyi bilirim merak etmeyin.

microsoft'u kurmak'tan bahseden , redhat linux'u pardus ubuntu ile yanyana yazan biriyle tartışmaya gerek yok

sen haklısın ne desen haklısın tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

quote:

Buyrun, izleyin görün.... İki kat daha ucuz ama 3770k yı bile yere yatırabiliyor 8350.....

http://www.youtube.com/watch?v=qlHdPeh-o8M

oyun için i5-i7 her türlü götürür benim evdeki işim zaten oyun ,müzik,film;
    3d tarzı işler diyorsanız forumda sizin gibi testlerine bakıp güzel işlemci diye alan alınca da hayal kırıklığı yaşayan sonrada satmaya çalışan birkaç kişi biliyorum.
    server tarzı işlemciler için zamanında amd opteronların bazı şeyleri destekleyememesi yüzünden çok sorun yaşamış biri olarak sorunsuzluk adına intel derim.

• quote:

ayrıca red hat linux diye bir linux yoktur red hat linux sürümlerinin kollarından biridir.

xeon işlemci farkını soruyorsanız elimden geçen tonlarca xeon ve opteron işlemci oldu aradaki farkları gayet iyi bilirim merak etmeyin.

microsoft'u kurmak'tan bahseden , redhat linux'u pardus ubuntu ile yanyana yazan biriyle tartışmaya gerek yok

gerçekten de tartışmaya gerek yok en azından linux Os'un bir işe yaramdığını söyleyip üstüne şirketlere firewall vs işler için kurduğu söyleyen biri için.

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Hat_Linux

şu linke bakarsan belki yaşın yetmediğinden red hati neden yazdığımı görebilirsin.

baktın ki benim yazımda engin teknik linux ve windows ayrıca donanım bilginle bir açık bulamadın Türkçe yanlışlarıma takılıyorsun.Bilseydim yanımda Türk dil kurumu kitapçığını alır edebi eser şeklinde yazı yazardım.

xeon ve opteron işlemci elinden tonlarca geçmiş ama acaba ne işe yarıyor diye bir kere olsun araştırmamışsın.

linux Os un günlük kullanımda bir işe yaramadığını ama şirketlere Os olarak kurup para kazandığını söyleyen,red hat bilmeyip bildiğini zannederek bilen kişiyle dalga geçmeye çalışan biriyle neden tartışmaya giriyorsam zaten

Bu arada tabi ki ben haklıyım sen haklı olsaydın şu konularda güneş batıdan doğardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 23 Aralık 2012; 22:13:59 >

• quote:

quote:

gerçekten de tartışmaya gerek yok en azından linux Os'un bir işe yaramdığını söyleyip üstüne şirketlere firewall vs işler için kurduğu söyleyen biri için.

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Hat_Linux

şu linke bakarsan belki yaşın yetmediğinden red hati neden yazdığımı görebilirsin.

baktın ki benim yazımda engin teknik linux ve windows ayrıca donanım bilginle bir açık bulamadın Türkçe yanlışlarıma takılıyorsun.Bilseydim yanımda Türk dil kurumu kitapçığını alır edebi eser şeklinde yazı yazardım.

xeon ve opteron işlemci elinden tonlarca geçmiş ama acaba ne işe yarıyor diye bir kere olsun araştırmamışsın.

linux Os un günlük kullanımda bir işe yaramadığını ama şirketlere Os olarak kurup para kazandığını söyleyen,red hat bilmeyip bildiğini zannederek bilen kişiyle dalga geçmeye çalışan biriyle neden tartışmaya giriyorsam zaten

Bu arada tabi ki ben haklıyım sen haklı olsaydın şu konularda güneş batıdan doğardı.

onca yazdığımdan anlayabildiklerinle hiçbirşey bilmediğini de gösterdin daha yazmaya gerek yok
    yolun istanbula düşerse birgün uğra yanıma seni otomasyon odasına sokayım sana anlattıklarımı canlı canlı göstereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 23 Aralık 2012; 23:30:17 >

• Hiç benim gibi adamla uğraşma sen keyfine bak engin bilgin ve Türkçe dil kurallarına uygulamadaki üstün başarınla .Zaten birşey bilmeyene ne anlatıyorsun ki . Red hat in 1994 te linux çekirdeği özelleşmeşiyle linux un bir sürümü olduğunu mu ,amd işlemcilerin linux os ta daha stabil ve hızlı çalışıp çalışmadığını mı ,xeon un oyunlar için kullanılıp i7 den daha fazla performans gerektiğini mi anlatacaksın.Sağol kalsın benim keyfim bilmediklerimle iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 23 Aralık 2012; 23:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: prooge

arkadaşlar bu gpu kulalnım oranlarını yüzdeli olarak nasıl görebiliyoruz. bende fx6200 işlemci 7850 ekran kartı var da

msi afterburner ile.

4,00 ghz nasıl stabilite yaptın ben uğraşıyorum ama olmuyor aynı işlemci var bende ayarlarını söylesene bi çarpan kilit hangisi oluyor 200 lü rakam mı yoksa 15 lı rakam mı

15'li rakam. Onu arttırın adım adım voltaj vermeden. Sonrasında stabilite bozulduğunda voltajı da adım adım yükselterek en uygun kombinasyonu bulursunuz.

• quote:

Hiç benim gibi adamla uğraşma sen keyfine bak engin bilgin ve Türkçe dil kurallarına uygulamadaki üstün başarınla .Zaten birşey bilmeyene ne anlatıyorsun ki . Red hat in 1994 te linux çekirdeği özelleşmeşiyle linux un bir sürümü olduğunu mu ,amd işlemcilerin linux os ta daha stabil ve hızlı çalışıp çalışmadığını mı ,xeon un oyunlar için kullanılıp i7 den daha fazla performans gerektiğini mi anlatacaksın.Sağol kalsın benim keyfim bilmediklerimle iyi.

zaten seninle uğraşmak değil mesaj yazmak bile zaman kaybı tamamen haklısın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.