Şimdi Ara

X360'ta Ekran Goruntusu Kaydetmek. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction

HD capture için peki hangi ürünü tavsiye edersin kanka ?

Kanka dediğim gibi HDMI çıkışlı TV kartları ile olur veya HDMI çıkışlı DVD Recorder ile. TV kartını bulamadım vardı bitane ama Recorder'da şu mesela;http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_RH-1868H-DVD-RECORDER,6318.html

Bayağı bi uçuk yani bana sorarsan hiç gerek yok bu kadar masrafa IGN, GT gibi sitelerde inceleme yapan yönetici olsan eyvallah derim de normal hobi için bence çok fazla hiç gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesk

O aletten alan olursa yorum yapsın. Eğer beğenilirse toplu şekilde alım yapılıp dendiği gibi oyunlarımızı kaydedip YouTube'da yorumlayıp güzel bir ortam oluşturabiliriz. Ayrıca Yavuz abi bi X360 gelsende GEOW1'i bitirsek??

Konuda geçen aleti alıcam gibi valla. Eğlence olur zaten canım sıkılıyordu.

Uzun süre Live'a gelemeyeceğim gibi. Belki Mart gibi gelirim belli değil daha.

quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

quote:

HD capture için peki hangi ürünü tavsiye edersin kanka ?

Kanka dediğim gibi HDMI çıkışlı TV kartları ile olur veya HDMI çıkışlı DVD Recorder ile. TV kartını bulamadım vardı bitane ama Recorder'da şu mesela;http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_RH-1868H-DVD-RECORDER,6318.html

Bayağı bi uçuk yani bana sorarsan hiç gerek yok bu kadar masrafa IGN, GT gibi sitelerde inceleme yapan yönetici olsan eyvallah derim de normal hobi için bence çok fazla hiç gerek yok

Yok valla kalsın o zaman heyecana gerek yok fazla. :)

Bildiğimiz yoldan gidelim daha iyi. :D

• Demin arkadaştan EasyCap denen aleti aldım. (arkadaşımda varmış valla şaşırdım :D)

Bi ara video capture yapıcam bakalım nasıl olacak...
  • Yorum bekliyoruz abi nasıldır f/p olarak iyi mi vs. konularında aydınlat bizi Bizde alalım artık şu mereti
  • Denicem merak etme. :)

Bakarsın direk YouTube'a video sallarım belli olmaz yani.
  • Yapamadım ya.

Component kablo ile deneyim dedim olmadı.

XBOX360'a component kablo bağladım. Component kablonun; sarı, kırmızı ve beyaz uçlarını EasyCap'e bağladım ama capture programına görüntü gelmedi.

Driver yükle (zaten yükledim) veya capture yapacağın aleti kontrol et tarzı bir uyarı veriyor program. :S

Tam olarak nasıl yapacağız bu capture işini EasyCap ile ?

YouTube'da birkaç video izledim ama anlamadım olayı. Birsürü kablo bağlamış elemanın teki. (scart kablosu gibi 2 ucuda sarı, kırmızı ve beyaz kablolardan)

Birde sanırım capture olayında TV'ye de görüntü gelmek zorunda. TV'den capture ediyor herhalde görüntüyü...?
  • quote:

Denicem merak etme. :)

Bakarsın direk YouTube'a video sallarım belli olmaz yani.

Beklerim senden abi Koycaksan GEOW2 koyda millet nasıl oynadığını görsün. Sora bende koyunca millet benim senden iyi olduğumuda görsün. Şaka maka adam GEOW2'de acaip oynuyo yaw.

• Demin Youtube'dan izlediğim videodan gördüğüm bütün kablo ile ek parçaları aldım. Birazdan gidip evde denemesini yapacağım.

İnşallah olur bakalım. :)
  • Yap abi gözünü seviyim yap :D olsunda bizde alalım. :)
  • Yok olmadı. :)

Görüntü gelmesine rağmen tam net görüntü değil silik geliyor bide siyah beyaz lekeli paso.

Kısacası yapamadım. (bütün herşeyi denedim) Kısmet değilmiş. :)
  • Kıza zaman içerisinde bende deme yapıcam bakalım. Nasıl sonuc vericek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AaXRoNn

Kıza zaman içerisinde bende deme yapıcam bakalım. Nasıl sonuc vericek..

Olumlu haberlerini bekliyoruz.
  • Çok basit şekilde Xbox ya da PlayStation arayüzüne eklenebilecek bir özellik bu resim çekmek,video kaydetmek.Neden yapmıyorlar anlamış değilim ki bir ara söylentiler çıkmıştı ama havada kaldıUmarım başarırsınız arkadaşlar emekleriniz boşa gitmez inşallah
  • Evet video kaydetmek çok güzel olur aslında
  • Hauppage in hdmi girisli aleti 100$ civari hd kayit yapiyor
  • Buna bir care bulan yok mu? :) Ayrica HORT! :D
  • Easycap ile direkt olarak PC ekranından oynayabiliyor muyuz arkadaşlar oyun konsollarımızı? Deneyeniniz oldu mu?
  • ben video çekmek istememde.. pc gamer iken (:p) frapsla resim çekip sonradan bakmaktan çok zevk alırım keşke xbox/ ps3tede böyle bir özellik olsaydı
  • Easycap falan hikaye hem Easycap ile anca SD formatında video capture yapabilirsiniz o da bir işe yaramaz.

Ben sırf next-gen konsollardan FULL HD veya HD Ready kayıt yapabilmek için bir alete dünyanın parasını saydım ve değeceğine inanıyorum. Sonuçta hobi amaçlı aldım bu aleti.

Alet elime geçince zaten çektiğim gameplay videolarını forum ilede paylaşmayı düşünüyorum.

Aldığım aletin iki örnek videosunuda aşağıda veriyorum arkadaşlar. Kalite muazzam tek kelimeyle. ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.