Şimdi Ara

X360 ı Pc ye bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Direk konuya giriş yapmak istiyorum elimde wireless modeme ağ kablosuyla bağladığım ve sorunsuz xbox live a vs giridiğim bir adet x360 var. Bu modeme wireless olarak bağlandığım masaüstü pc var. Sorum ise şu x360 ı pc ye kablo ile bağlamadan modem üzerinden bağlanmak mümkün mü? Bağlayıp ne yapacaksın derseniz pc de bulunan .mkv uzantılı HD film, dizi vs. leri x360da seyredeceğim.
    Daha anlatıcı olsun diye bi şema hazırladım paintde
     X360 ı Pc ye bağlama

Ben sorumu anlattım inşallah biride cevabını anlatır. Şemada anlatmak istediğim xbox ile pc arasında herhangi bir kablo bağlantısı olmadan pc ye modemden bağlanabilirmiyim?

• X360'ın Wireless aparatını alırsan olur canım. :)
  • Şöle değim sana evet olur.Açıklimde b.k atmayın sonra :D Öncelikle 2side aynı ağda olduğu için evet bağlanır.Ancak Windows Vista'n veya Windows XP Media Center Edition yoksa malesef film,video izliyemessin.Ama Windows Media Player'a bağlarsın ordan müzik dinlersin.Nasıl yapılıyor diyede sorarsan youtube'da şu şekilde tarat :

Media Center için : "How to connect xbox 360 to Windows Media Center"
    Media Player için : " How to connect xbox 360 to Windows Media Player"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thriz01 -- 7 Ağustos 2009; 21:51:47 >
  • Media center bağlantısını yaptım peki bu x360 da .mkv seyredilmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ste1n -- 8 Ağustos 2009; 12:39:09 >
  • hayır
  • açabiliyor ama çok kotu kasılıyor fena donma yapıyor.hiç izlememek daha iyi
  • açılıyor ama arkadaşında deidği gibi fena kasılıyor..

ben gecelerdir media center kullanamdan xbox ı 360 a bağlamaya çalışıyorum..win7 de ki media playerdan paylaşımı bulamadım..amacım pc de ki resimleri falan xbox a atmak..daha önce yapmıştım..ama şimdi yapamıyorumm :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.