Şimdi Ara

X3 Almayı düşünüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek seviye telefon hayalimden vazgeçip orta halli nokia x3 almaya karar verdim.
    Telefonun inceleme vidyolarını izledim youtube'dan gerçekten harika gözüküyor. Hoparlör testlerini de izledim sesi çok güzel çıkıyor. Hb yorumlarını da okudum olumsuz cevap yorum yapan yok. Fiyatına göre de daha iyisini göremedim. Telefon fiyat/performans ürünü gibi gözüküyor. Siz kullandınız mı bu telefonu? Telefon kasma yapıyor mu? Çok mesaj yazan biriyim ve telefonun takılmasını istemiyorum. Bu telefonda symbian yok kasma yapmaz mı? (Anlamıyorum pek telefon olaylarından) Kamerası gündüz çekimlerinde iyi mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler yorum yapanlara..

• valla x3 kasa olarak cidden cok sik bir cihaz bende az da olsa inceledim telefonu oncelikle mesaj olayinda cok rahat edersin tahminimce ama cok cepten program internet kullanan biriysen bikere daha dusunmelisin.kameraya gelince gunduz cekimleri gayet basarili ama bu kameraya flas destegi koyulmamasi mantik disi olmus acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musanpa -- 22 Temmuz 2010; 17:55:04 >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim. Kamera pek önemli değil gündüz iyi çeksin yeter. Netten program indirip kurma gibi bir niyetim de yok. Sadece bir telefondan istediğim şeyler ve iyi bir müzik çalar. Sanırım bunlar bu telefonda bir arada ve makul bir fiyat ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan301
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Kamera pek önemli değil gündüz iyi çeksin yeter. Netten program indirip kurma gibi bir niyetim de yok. Sadece bir telefondan istediğim şeyler ve iyi bir müzik çalar. Sanırım bunlar bu telefonda bir arada ve makul bir fiyat ile..

ozaman bu cihaz tam senlik daha arama derim.renk olarakta beyaz cok hos kaliteli duruyor tabii orasi senin zevkine kalmis...
  • Çok şık bir telefon. İstediğiniz herşeyi de karşılayabilecek düzeyde. Alırsanız hayırlı olsun.
  • @umuts55

Teşekkür ederim ;)

@musanpa

Evet bende siyah almak istemiyorum. Ama hepsiburada da sadece siyah kırmızı ve mavi yazıyor renk seçeneği olarak. Acaba mavi seçince dış yüzü beyaz müzik tuşları mavi olan bir telefon mu gelir?
  • hocam aslıdna en iyisi varya :D çok şık hafif bir telefon. büyük beklentiyle almadıktan sonra müthiş gelir. yani eksik özelliği yok gereken donanıma sahip yani. dinle müziği çek fotonu alo de msj at bitti işte :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @erdemguven

Evet hocam
  • anı telefon ıhtıyacım olupta 5130 almamış olsaydım kesınlıkle alacağım modeldi.5130dan pek de farkı yok.sadece kulaklık olmadan müzik dinlenebiliyor birde kızaklı yapısı olması sebebi ile daha şık.5130 xpressmusicde öneririm.250 liraya kadar düşmüş sanırım.Reset problemi yaşayan arkadaşlar var ama benim makinem şu ana kadar hiç reset atmadı.Ekimden bu yana kullanıyorum.Gayet stabil ve hızlı.
    x3 daha yeni bir model ama...
    gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz x3ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

anı telefon ıhtıyacım olupta 5130 almamış olsaydım kesınlıkle alacağım modeldi.5130dan pek de farkı yok.sadece kulaklık olmadan müzik dinlenebiliyor birde kızaklı yapısı olması sebebi ile daha şık.5130 xpressmusicde öneririm.250 liraya kadar düşmüş sanırım.Reset problemi yaşayan arkadaşlar var ama benim makinem şu ana kadar hiç reset atmadı.Ekimden bu yana kullanıyorum.Gayet stabil ve hızlı.
    x3 daha yeni bir model ama...
    gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz x3ü.

5130'da güzel telefon fakat x3 çok daha şık bence.Sende güle güle arızasız kullan 5130'unu hocam.
  • x3 buguün elime ulaştı ve aradığın tüm özellikleri karşılayacak bi telefon. Bende çok mesajlaşan biriyim tuşlar gayet rahat ve takılma hiç olmadı daha. Ses mükemmel ( içinden çıkan m9 hoparlörde çok iyi ), kamera iyi, şık bi telefon kesinlikle öneririm.
  • Bende siparişi verdim yarın elimde olur umarım.
  • bence almamalıydın
  • Beklentilerini karlşılıyorsa bencede almalısın olumsuz yorumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerenipek

Beklentilerini karlşılıyorsa bencede almalısın olumsuz yorumu yok.

Buna benzer birşey yazacaktım ağzımdan almışsın lafı
  • bence alma..ne olursa olsun sonra için rahat etmeyecek...ben senin yerinde olsam gider 8g lık ikinci el iphone alırım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bence alma..ne olursa olsun sonra için rahat etmeyecek...ben senin yerinde olsam gider 8g lık ikinci el iphone alırım daha iyi

quote:

Yüksek seviye telefon hayalimden vazgeçip orta halli nokia x3 almaya karar verdim.

BU yazıyı okumadınız galiba.Ya da gözünüzden kaçtı.Arkadaş zaten yüksek bir seviye istemiyor.Yani çok özelliklei bir şey istemiyor.E x3'ün özellikleri de yabana atılacak kadar değil hani.
    Kişinin çok rahat bir şekilde iletişim ihtiyacını karşılar.Ha wifi,gps,dokunmatik ekran gibi lüks donanımlar artık üst düzey telefon olur ki bu da arkadaşın isteklerinin dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ekranı 256k bı boka yaramaz

• Arkadaşlar telefon elime geçti. Çok güzel bir telefon özellikle müzikteki performansına bayıldım. İstediğim herşey var aldığıma pişman değilim. Fakat telefonun ekran bazen beyaz -kendini mi resetliyor bilmiyorum- oluyo ve yanıp sönüyor. Telefonu kapatıp açmam gerekiyor. Telefon sorunu mu yoksa arada oluyor mu?? Firmware güncellemesi yapsam geçer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 28 Temmuz 2010; 15:16:56 >
  • up ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.