Şimdi Ara

x2 mi x3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia x2 mi x3 mü daha iyi sizce?

• x2.flaşı var ve bar tipi.(benim seçimim)
  • arkadaşım bencede x2 çünkü kamerası, dayanıklılığı, şekli, ses kalitesi ve gücü, flaş özelliği, fm radyo vs. bunun gibi birçok nedenden dolayı x2 derim.
    x3 ün güzel yanı kızaklı oluşu, ama kızak bozulduğu zaman at çöpe bide onu düşün..
    en iyisi klasik sürgüsüz normal bi telefon almak.
    X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2
    ____________________________________________________________________________________________________
    NOKIA X2
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

arkadaşım bencede x2 çünkü kamerası, dayanıklılığı, şekli, ses kalitesi ve gücü, flaş özelliği, fm radyo vs. bunun gibi birçok nedenden dolayı x2 derim.
    x3 ün güzel yanı kızaklı oluşu, ama kızak bozulduğu zaman at çöpe bide onu düşün..
    X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2
    ____________________________________________________________________________________________________
    NOKIA X2

3 sene sonra adama cevap vermişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

arkadaşım bencede x2 çünkü kamerası, dayanıklılığı, şekli, ses kalitesi ve gücü, flaş özelliği, fm radyo vs. bunun gibi birçok nedenden dolayı x2 derim.
    NOKIA X2

3 sene sonra adama cevap vermişsin.

nolcak ki bak senin gibi 3 sene sonra bu foruma girip bilgi almak isteyen arkadaşlarım olacak işte
    onlara tavsiye için yazdım ben.. 3seneye kadar telefon kalmaz almıştır arkadaşımız ama benim amacım ona değil
    daha başka bu fforuma giren arkadaşlarıma ...

KAPİŞŞ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.