arkadaşım bencede x2 çünkü kamerası, dayanıklılığı, şekli, ses kalitesi ve gücü, flaş özelliği, fm radyo vs. bunun gibi birçok nedenden dolayı x2 derim. x3 ün güzel yanı kızaklı oluşu, ama kızak bozulduğu zaman at çöpe bide onu düşün.. en iyisi klasik sürgüsüz normal bi telefon almak. X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 ____________________________________________________________________________________________________ NOKIA X2
quote:
Orijinalden alıntı: motorcu35
arkadaşım bencede x2 çünkü kamerası, dayanıklılığı, şekli, ses kalitesi ve gücü, flaş özelliği, fm radyo vs. bunun gibi birçok nedenden dolayı x2 derim. x3 ün güzel yanı kızaklı oluşu, ama kızak bozulduğu zaman at çöpe bide onu düşün.. en iyisi klasik sürgüsüz normal bi telefon almak. X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 X2 ____________________________________________________________________________________________________ NOKIA X2
3 sene sonra adama cevap vermişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
quote:
Orijinalden alıntı: motorcu35
3 sene sonra adama cevap vermişsin.
nolcak ki bak senin gibi 3 sene sonra bu foruma girip bilgi almak isteyen arkadaşlarım olacak işte onlara tavsiye için yazdım ben.. 3seneye kadar telefon kalmaz almıştır arkadaşımız ama benim amacım ona değil daha başka bu fforuma giren arkadaşlarıma ...
KAPİŞŞ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme