ocak ayında amerikaya gitmeyi planlıyorum ve bitane ati x1950xtx almayı dusunuyorum. fakat sorularım olucak;
imzaamdaki sistemle uyumlu çalışır mı? özellikle anakartımla ilgili bi sorunum olurmu?
Resimde x1950xt için single slot x1950xtx için dual slot diyor. ne demek istediini açıklayabilirseniz
Yardımlar için ŞİMDİDEN teşekkurler, gidene kkadar bu konuyu ayakta tutmaya çalışıcam ki millet x1950xtxle ilgili sorulara yanıt bulabilsin.
NOT -kaynak;tomsharware-; If you have to decide between two graphics cards that differ in clock speeds, memory size and bus width, go for the smaller memory size with the wider bus as long as you get faster memory and/or a faster graphics processor in exchange. It will be worth it. The devil is in the details, and by paying attention, your overall gaming experience can benefit.
Turkçesi; (zor olcek ); 2grafik kartından birini seçmek durumundaysanız ve elinizde çekirdek hızı, memory miktarı ve bit değeri gibi veriler varsa; karşılığında daha cok cakirdek hızı ve daha hızlı memoryler alacaksanız, fazla memory ve az bit'tense,,, az memory,çok bit'i tercih etmelisiniz
x1950xtx için dual slot demesi bu kartın çift slot kapladığını gösterir(heralde)
quote:
Orjinalden alıntı: kızılejder
x1950xtx için dual slot demesi bu kartın çift slot kapladığını gösterir(heralde)
öyle
Bu durum atx anakartlarda genelde soru çıkarmaz ama benim gibi mini atx kullanıcılarını uzun uzun düşündürür
tamam,
1. Bu kartın dx9 ile uyumlu olarak 2 ay sonra çıkacağını, ama dx10 uyumlu dizayn edildiğini, vistayla beraber bi software-update ile dx10lu yapılacağını duydum doğrumudur?
2. Diyelim doğru, benim sistemde duzgun çalışırmı bu arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: hyperspace
tamam,
1. Bu kartın dx9 ile uyumlu olarak 2 ay sonra çıkacağını, ama dx10 uyumlu dizayn edildiğini, vistayla beraber bi software-update ile dx10lu yapılacağını duydum doğrumudur?
2. Diyelim doğru, benim sistemde duzgun çalışırmı bu arkadaş
Bu duyumların bir kaynağa dayanıyormu?Zira çogu kaynak bile uydurma haberlerle dolu..Hele hele arkadaşından falan duyduysan hiç inanma derim..Böyle bi haber henüz ne duydum ne gördüm forumda olsun nette olsun
keşke 7900gtx lerde aynı özelliğe sahip olsalar.
özellik dediğimiz şey daha kesin değil hatta %30 falan doğru
ARKADAŞLAR BUNLAR SATIŞ POLITIKALARI Bİ ATİ CIKARIR Bİ NVİDİA ARADA OLAN ALIP SATANLARA OLUR BU ADAMLAR COK ONCEDEN YAPIP SONRADAN ARA MODELLER YAPIP SIK SIK KART SATMANIN COK KAZANCLI OLDUGUNU KESF EDİP BUNU UYGULUYOLAR
MERAK ETMEYİN FAZLA SÜRMEZ NVİDİA DA KART CIKARIR
quote:
Orjinalden alıntı: racer007
ARKADAŞLAR BUNLAR SATIŞ POLITIKALARI Bİ ATİ CIKARIR Bİ NVİDİA ARADA OLAN ALIP SATANLARA OLUR BU ADAMLAR COK ONCEDEN YAPIP SONRADAN ARA MODELLER YAPIP SIK SIK KART SATMANIN COK KAZANCLI OLDUGUNU KESF EDİP BUNU UYGULUYOLAR
MERAK ETMEYİN FAZLA SÜRMEZ NVİDİA DA KART CIKARIR
uyarın için saol
x1950xt ile x1950xtx'nin farkı nedir_? x1950cf olucakmı_?
bu yakışıklı kart ile ilgili halen sorular var ben ve arkadaşlardan (onlar adınada konushuyorum);
1. bundan bi onceki cvptaki 2 soru, 2. bu kartın dx10 destekli olma olasılığı varmı? 3. turkiyedeki fiyat ne kadar olurr?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme