Şimdi Ara

(x1950 pro) Ben niye oyun oynayamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erulu

VPU recover hatası falan mı acaba ... 55 derece de monitörün kapatmaması lazım... Dün bende 4 saat kadar f1 oynadım. 50 dereceyi geçmedi...

VPU Recover hatasını Catalyst yüklüyse veriyor diye biliyorum ben oda yüklü değil anlayamadım henüz nerden kaynaklandığını

başka bir makinada ekran kartını deyecem
    makinama başka bir psu takarak deneyecem
    olmadı kart üzerine soğutucu takacaz napalım ozamana kadar gigatekten haber gelir herhalde
  • x1950 prolarda sorun olduğunu her yerde okuduğumdan, bende zalman fanlı modeli x1950 pro ultimate almıştım, günlerce açık kalıyor, oyun oynuyorum, bana mısın demiyor, gerçekten x1950 düşünenlere tavsiye ederim.
  • Belkide Ultimate modeli bu durumlardan dolayı çıkarıldı ama niye diğerine bir çözüm düşünmediler..
  • Ultimate Yazlık model,Pro ise Kışlık model heralde Sapphire in yaptıgı iş bu kadar olur ancak.
  • arkadaşlar lütfen yardım edin bana...ne yaptıysam düzeltemedim...bi yapmadığım biosu default ayarlara getirip denemedim ondan da olacağını zannetmiyorum...aşağıda resimi ekledim bakarak derdimi daha da iyi anlıyacağınızdan eminim::

(x1950 pro) Ben niye oyun oynayamıyorum

driver da güncel son çıkan... bence çok ısınmaktan oluyo diicem ama başka oyunlarda neden yapmıyor...artı atitool ile bakıyorum sıcaklık en fazla 80 derceye çıkmış...anlamadım gitti herkese söyledim format at diyo zannetmiyorum format atınca düzelsin...kartı çıkarıp taksam gene düzelmez diye düşünüyorum...ne yapcam anlamadım ne olur bi yol gösterin Kasada 2 egzos iki tane de içeri hava üfleyen Fan var hava sirkülasyonuda iyi bu pc nin nesi var anlamadım...yoksa korktuğum başımamı geliyo EKRAN KARTIM SİZLEREMİ ÖMÜR....

sistemİM DE ŞU:

intel e6400 core duo 2
    sapphıre x1950pro
    1024mb kingston 667mhz ram
    250gb hdd seagate 16mb
    Asus p5b anakart
    işlemci ve ekran kartı stok fanlı...

lütfen tıkandım kaldım yardım edin....

oyun bölümüne böyle bi konu açmıştım....bu görüntü her oyunda yapmaya başladı bu renk karmaşasını yaptığı oyunlar cod2,haulin ve test driver öteki oyunları denemedim ama ne hikmetse f.e.a.r da yapmıyo...(ama fazla denemedim f.e.a.r da 1 2 dk. öteki oyunlar favori oyunum olduğu için en çok onları oynuyorum ve yapmıyo f.e.a.r ıda uızun süre oynasam yapar herhalde....)

kartın bozuk olduğu anlaşıldı oyunlar bozuk desem kaç kere kurdum kaldırdım denemediğim driver kalmadı...

yaşasın nvdia yaşasın 8800gts....
    en kısa zamanda 8800gts sahiplerine nvdia ya kesin dönüş ve 8800gts öneriyorum......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 3 Temmuz 2007; 20:20:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar lütfen yardım edin bana...ne yaptıysam düzeltemedim...bi yapmadığım biosu default ayarlara getirip denemedim ondan da olacağını zannetmiyorum...aşağıda resimi ekledim bakarak derdimi daha da iyi anlıyacağınızdan eminim::

driver da güncel son çıkan... bence çok ısınmaktan oluyo diicem ama başka oyunlarda neden yapmıyor...artı atitool ile bakıyorum sıcaklık en fazla 80 derceye çıkmış...anlamadım gitti herkese söyledim format at diyo zannetmiyorum format atınca düzelsin...kartı çıkarıp taksam gene düzelmez diye düşünüyorum...ne yapcam anlamadım ne olur bi yol gösterin Kasada 2 egzos iki tane de içeri hava üfleyen Fan var hava sirkülasyonuda iyi bu pc nin nesi var anlamadım...yoksa korktuğum başımamı geliyo EKRAN KARTIM SİZLEREMİ ÖMÜR....

sistemİM DE ŞU:

intel e6400 core duo 2
    sapphıre x1950pro
    250gb hdd seagate 16mb
    Asus p5b anakart

oyun bölümüne böyle bi konu açmıştım....bu görüntü her oyunda yapmaya başladı bu renk karmaşasını yaptığı oyunlar cod2,haulin ve test driver öteki oyunları denemedim ama ne hikmetse f.e.a.r da yapmıyo...(ama fazla denemedim f.e.a.r da 1 2 dk. öteki oyunlar favori oyunum olduğu için en çok onları oynuyorum ve yapmıyo f.e.a.r ıda uızun süre oynasam yapar herhalde....)

kartın bozuk olduğu anlaşıldı oyunlar bozuk desem kaç kere kurdum kaldırdım denemediğim driver kalmadı...

en kısa zamanda 8800gts sahiplerine nvdia ya kesin dönüş ve 8800gts öneriyorum......

sen sapphire x1950pro kullanıcılarının sonunu özetlemişin dostum bu resimle dostum üzgünüm ama hiç biosla filan uğraşma, açık seçik artifact sorunu yaşıyorsun, birzamanlar benimde yaşadığım gibi, yazıklar olsun sapphire bu kadar insanın parasını yedin ayıp ya

• Arkadasım bence oyunun bir üst versiyon yaması varsa indir ekran kartına oc yapmadıysan sorun cıkarmaması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

quote:

arkadaşlar lütfen yardım edin bana...ne yaptıysam düzeltemedim...bi yapmadığım biosu default ayarlara getirip denemedim ondan da olacağını zannetmiyorum...aşağıda resimi ekledim bakarak derdimi daha da iyi anlıyacağınızdan eminim::

sistemİM DE ŞU:

intel e6400 core duo 2
    sapphıre x1950pro
    250gb hdd seagate 16mb
    Asus p5b anakart

sen sapphire x1950pro kullanıcılarının sonunu özetlemişin dostum bu resimle dostum üzgünüm ama hiç biosla filan uğraşma, açık seçik artifact sorunu yaşıyorsun, birzamanlar benimde yaşadığım gibi, yazıklar olsun sapphire bu kadar insanın parasını yedin ayıp ya

dostum kartında ciddi sorun var görünüşe göre :( o sistemle o oyunu çatır çatır oynaman lazım ben aşağıda F.E.A.R dan oynarken aldığım ss yi koydum sağ üstte sarı olan rakam fps değeri alttakiler ise ekran kartının gpu ve ram hızları ve sıcaklık değerleri var...

• quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

quote:

quote:

sistemİM DE ŞU:

intel e6400 core duo 2
    sapphıre x1950pro
    250gb hdd seagate 16mb
    Asus p5b anakart

dostum kartında ciddi sorun var görünüşe göre :( o sistemle o oyunu çatır çatır oynaman lazım ben aşağıda F.E.A.R dan oynarken aldığım ss yi koydum sağ üstte sarı olan rakam fps değeri alttakiler ise ekran kartının gpu ve ram hızları ve sıcaklık değerleri var...

Bi de sen dene bakalım su oyunu sende olcekmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota -- 3 Temmuz 2007; 21:46:45 >

• arkadaşlar yalan söylemiyeyim...ilk aldığım zamanlar o/c yapayım dedim belki ondanda bozmuşumdur kartı belli olmaz...nasıl yaptım 580 olan işlemci hızını 620 yaptım bellek hzınıda 800 filan yapmıştım galiba atitool ile ondan sonra kaydetip bi oyuna girdim aynı yukarda verdiğim resim gibi bi olay oldu pc reset attı ve şimdide yaklaşık 5 ay geçti ve kart bu hali aldı belki benim o/c girşimim kartı daha da kötü hale sokmuştur ama kim ne derse desin bundan sonra nvidia dan şaşmam....
  • quote:

arkadaşlar yalan söylemiyeyim...ilk aldığım zamanlar o/c yapayım dedim belki ondanda bozmuşumdur kartı belli olmaz...nasıl yaptım 580 olan işlemci hızını 620 yaptım bellek hzınıda 800 filan yapmıştım galiba atitool ile ondan sonra kaydetip bi oyuna girdim aynı yukarda verdiğim resim gibi bi olay oldu pc reset attı ve şimdide yaklaşık 5 ay geçti ve kart bu hali aldı belki benim o/c girşimim kartı daha da kötü hale sokmuştur ama kim ne derse desin bundan sonra nvidia dan şaşmam....

yaw hocam benim işlemci hızıda 621 üstte ss de gördüğün gibi acaba psu mu yetmiyor senin ? ne biliyim yada kart fabrikasyon bozuktur... :( altta ise tdu dan aldığım ss var gayet güzel oynuyorum.. sıcaklık gördüğünüz gibi 61 c de...

• quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

quote:

arkadaşlar yalan söylemiyeyim...ilk aldığım zamanlar o/c yapayım dedim belki ondanda bozmuşumdur kartı belli olmaz...nasıl yaptım 580 olan işlemci hızını 620 yaptım bellek hzınıda 800 filan yapmıştım galiba atitool ile ondan sonra kaydetip bi oyuna girdim aynı yukarda verdiğim resim gibi bi olay oldu pc reset attı ve şimdide yaklaşık 5 ay geçti ve kart bu hali aldı belki benim o/c girşimim kartı daha da kötü hale sokmuştur ama kim ne derse desin bundan sonra nvidia dan şaşmam....

yaw hocam benim işlemci hızıda 621 üstte ss de gördüğün gibi acaba psu mu yetmiyor senin ? ne biliyim yada kart fabrikasyon bozuktur... :( altta ise tdu dan aldığım ss var gayet güzel oynuyorum.. sıcaklık gördüğünüz gibi 61 c de...

valla anlamadım gitti psu da güzel benim hiç ihtimal vermiyorum yetmiyeceğine BE QUIET DARK POWER 530W.....

birde F.E.A.R CONDEMNED gibi oyunlarda fazla denemedim ama yapmadı call of duty 2 haulin ve test dr,ver de yaptı şimdiye kadar kafam çok karışık iki kere format attım gene olmadı....

• artifact sorununun formatla geçmesi imkansız bu kartın fiziksel bir sorun yaşadığını gösteriri ramlarin bozuk olması gibi, buarda aynı sorunu ben de yaşıyordum, ama şuan tık sorun yok çünkü 8800gts gibi kaliteli ürün kullanıyorum, nvidia kullancam bende bundan sonra, sonuçta nvidia babamın oğlu değil ama adamlar işini biliyor kardeşim, ama sapphirele ortaklık kurarlarsa, bilgisayar knusunda jübile yaparım elimi ayağımı çekerim bu sektörden, başka bir firma türeyene kadar
  • quote:

artifact sorununun formatla geçmesi imkansız bu kartın fiziksel bir sorun yaşadığını gösteriri ramlarin bozuk olması gibi, buarda aynı sorunu ben de yaşıyordum, ama şuan tık sorun yok çünkü 8800gts gibi kaliteli ürün kullanıyorum, nvidia kullancam bende bundan sonra, sonuçta nvidia babamın oğlu değil ama adamlar işini biliyor kardeşim, ama sapphirele ortaklık kurarlarsa, bilgisayar knusunda jübile yaparım elimi ayağımı çekerim bu sektörden, başka bir firma türeyene kadar

çok güzel açıklamışsın hocam....geliyorum az kaldı şimdilik agp ye geri dönüş yapıcam (tozlanmışdır ama :D)

eylülden sonra crysis çıksın vista ve 8800gts ile muhteşem bi geri dönüş yapıcam..

• valla ben msı 1950 pro kullanıyorum canavar gibi hiç bir sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

valla ben msı 1950 pro kullanıyorum canavar gibi hiç bir sorun yok

bak söylüyosun işte msı diye bizim derdimiz sapphıre olması...

sapphıre
  • Benimde böyleydi garantiye gönderdim yeni versiyonuyla değiştirdiler şimdi süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Benimde böyleydi garantiye gönderdim yeni versiyonuyla değiştirdiler şimdi süper

yeni versiyonu derken
    .....
  • şekli şemali değilik bir sapphire x1950pro gönderdiler de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 4 Temmuz 2007; 0:10:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

şekli şemali değilik bir sapphire x1950pro gönderdiler de

forumda bazı arkadaşların dediğide doğru ultimate versiyonunda zalman fan var boşuna ultimate yi çıkarmamışlar...senin kartada soğutma ile alakalı bir operasyon yapmışlar demek...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.