Şimdi Ara

x1900xtx e toxit biosu yüklenmiş ama???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım kart x1900xtx.Ancak kartta x1900xtx toxit biosu yüklü. Defult ayarlarda kartın hızı 675/801. Ben bunun eski haline çevirmek istiyorum. Ama doğal olarak elet kendini toxit sandığı için dönemiyorum. Bu karta nasıl eski bios'unu yükleyebilirim?

• ben olsam toxic biosu ile kullanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Aldığım kart x1900xtx.Ancak kartta x1900xtx toxit biosu yüklü. Defult ayarlarda kartın hızı 675/801. Ben bunun eski haline çevirmek istiyorum. Ama doğal olarak elet kendini toxit sandığı için dönemiyorum. Bu karta nasıl eski bios'unu yükleyebilirim?

ekran kartı bios larının olduğu bir site vardı ama adını hatırlamıyorum
    googleda x1900xtx orginal bios diye aratırsan belki çıkar biosu indirdikten sonra ati winflash ile bios flashı yapabilirsin
  • Abi alet kendini x1900xtx toxit zannediyor. Normal biosu'u yanlış bios olarak algılıyor. Ve üzerinde orginal fan ile toxit'de artifact problemi veriyor.
  • http://www.techpowerup.com/bios/ bu sayfadan biosları bulabilirsin dos altında disketle flashladığın zaman kabul etmemezlik yapmaz sanırım
  • rapid .... diye bi program vardı onla bios ile oynayabiliyorsun sende bios ile oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: resrous

rapid .... diye bi program vardı onla bios ile oynayabiliyorsun sende bios ile oyna

rabbit olmasın o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: resrous

rapid .... diye bi program vardı onla bios ile oynayabiliyorsun sende bios ile oyna

rabbit olmasın o

doru
    karıştırmışım noolmuş

• http://mvktech.net/

ekran kartları için tüm bioslar mevcut burda..

ati winflash ile masaüstünden flashla vgayı..
  • iş uzun desenize...offff offf..
  • Ati flash falan yalan. Hiç bir şekilde alete toxit bios'undan başka bir şey flashlayamıyorum.
  • rabit ile önce toxic biosunu editle daha sonra flashla..
  • biosu editlemeden flash yapamazsın önce edit sonra flash bal gibi olur bu ara millet toxic biosu yüklemek için ugraşa dursun sen kaldırmak için can atıyorsun ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 24 Aralık 2006; 17:15:19 >
  • Eyvallah. Ama kart bana artifact veriyor. O işi nasıl halledecez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Eyvallah. Ama kart bana artifact veriyor. O işi nasıl halledecez?

saat hızları normalken bile veriyorsa sorun başka birşeyde olabilir belki driver sorunu vardır format atın eğer geçmezse kart çok ısındığından artifact verebilir sıcaklığını kontrol edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.