Şimdi Ara

X1800 Serisi İçin Su Soğutma Blokları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bakınız fireball ne getiriyor.

quote:

ATI X1800 XT/XL referans dizaynına göre hem gpu hem de ram bloklarını komple soğutun!!!. Aqua, ram ve gpu kısmını soğutmakla kalmaz aynı zamanda özel yapısı sayesinde voltaj regülatörlerinide başarılı bir biçimde soğutur ki bu da iyi bir overclock deneyimi için çok önemlidir.. Daha iyi bir perfomans ve kurulum için plug&cool konnektörleriyle beraber kullanmanızı tavsiye ederiz.

Artık x1800'lerin sesini kesebilecez...

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=WA181

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satir Keyn -- 18 Ocak 2006 2:28:14 >

• altı üstü bir soğutucu ,millet karnını doyuramıyor senin yaptığın reklamı görünce şaşırdım en azından tr malı falan sandım ama altı üstü ithal edilen bir ürünün reklamıymış
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • Hep aynı laf
    quote:

millet karnını doyuramıyor

Sokakta kedileri beslerim
    quote:

Sokakta köpekleri beslerim
    quote:

Sokakta mendil satan çocuklara döner ısmarlarım aynı lafın rev2 ve rev3'ü "bunlar tinerci bunlara yemek mi verilir?", "bunlar bölücü bunlara yemek mi verilir?" ya da "bu çocuğa döner alacağına parasını versen de evine annesine kardeşine götürse"... Matalite hep aynı ve sığ...

Evet Türkiye'de çok zor şartlar arasında yaşayanlar var ama benim bu ürünü almam ya da almamamla onların yaşam sıtandartının yükselmesi arasında bir bağlantı yok. Aynı şekilde bunun yerli üretimini almamla da...

Yerli malı düşmanı değilim şu anda EA soğutucular kullanmaktayım.

Dilencilere para vermem, ama sokakta açım diyen ya da kapımı çalıp açım diyen hiç kimseyi geri çevirmedim, çevirmem de... Fakat şunu da biliyorum :
    quote:

edebiyatını yapanların tamamının bu konuda hiç birşey yapmıyorlar sadece abuk sabuk alakasız yerlerde gündeme getiriyorlar.

Herkez kendi çapında birşeyler yapsa bu kara toprakları çocuklarımıza bizim bulduğumuzdan daha güzel biryer olarak bırakırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satir Keyn -- 17 Ocak 2006 17:47:05 >

• benim bunu yazmaktaki kastım senden yaptığın iyiliklerin çetelesini yazman değildi kaldıki yazdığın parça iyi hoş tamam gerekirse bende kullanırım ancak bunun ithal edilip vergisi cartı curtuyla dışarıdaki fiyatının 2 katına satılması türkiye adına iyi güzel olan ne katıyor onu anlayamadım
    quote:

böyle yazmış olmamda benimde hatam olabilir onuda kabul ediyorum senin düşüncelerine olumsuz veya olumlu gözle bakmakta benim haddim değil yine aynı şekilde bana ithamda bulunmakta başkasının hakkı değildir belki espri mahiyetinde yazmış olabilirsin. lafımı geri alıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 17 Ocak 2006 15:16:15 >
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • kaan senin iyi niyetinden hiç şüphem yok. ancak bu ürünün ithal edilip satılması türkiye'de olan iyi şeylerden birisi değil. firma ithalat yapacak ve satacak. hayrına dağıtmayacak ki.
  • @Satır Keyn bence tartışma alevlenmeden şu başlığa bi el at ...

biri fiyatından haberder etse bizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 18 Ocak 2006 12:46:29 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.