Şimdi Ara

X1600 pro VS 6600 GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar AGP kart alacağım bu iki kart arasında kaldım sonuçlara bakılırsa 6600 GT x1600 pro ya iyi fark atmış. 1600 pro sadece 3Dmark 2005 ve 2006 da 6600 GT yi geçmiş yalnız pixel shader testine dikkat ettim 1600 pro çok ezilmiş ve genel oyun testlerinde 6600 GT önde. vede oyunlarda 1024 4x AA , 8X AF de 1600 pro nun kasıcağını düşünüyorum. Ayrıca 1600 pro nun o/c potansiye olmadığını duydum 6600 GT yi biraz o/c edebilsem daha karlı olduğumu düşünüyorum sizce ne almalıyım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jibe -- 20 Ağustos 2006; 19:48:12 >

• valla bu ikisini de geç bence
    1600pro ile hemen hemen aynı fiyata 7600GS var
    onu al, az bir o/c ile 3d mark 05 testinde 4200-4300 almak mümkün
    tabi tek artısı benchmark puanı değil
    bir düşün derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

valla bu ikisini de geç bence
    1600pro ile hemen hemen aynı fiyata 7600GS var
    onu al, az bir o/c ile 3d mark 05 testinde 4200-4300 almak mümkün
    tabi tek artısı benchmark puanı değil
    bir düşün derim

tavsiye ederim

• X1600XT modelini alırsan senin için daha iyi olur. Arasında 15$ fark var.
  • benim anaklartım AGP (8x) o yüzden diğer kartların AGP sürümleri yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jibe

benim anaklartım AGP (8x) o yüzden diğer kartların AGP sürümleri yok.

biraz önce agp ibaresi var mıydı, yoksa ben mi görmedim

agp alacaksan 1600pro al, daha yeni teknoloji olması bana daha cazip geliyor
  • bende 1600 pro düşündüm önceleri ama pixel shader testine diikat ederseniz kart çok ezik yani diyorumki gidip 6600 GT alsam ne kaybederim ilerde bana eksisi ne olur ? ayrıca günümüzde oyunlara en çok destek veren nvidia sürekli logoları oluyor belki ondan bile performansım artar ne dersiniz. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msı 8600 gt ? 1950 gt ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6600 gt çok iyi bir kart alalı 1,5 sene oldu hala taş gibi. öyle AA AF meraklısı değilsen bütün yeni oyunları akıcı oynarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jibe

bende 1600 pro düşündüm önceleri ama pixel shader testine diikat ederseniz kart çok ezik yani diyorumki gidip 6600 GT alsam ne kaybederim ilerde bana eksisi ne olur ? ayrıca günümüzde oyunlara en çok destek veren nvidia sürekli logoları oluyor belki ondan bile performansım artar ne dersiniz. ?

http://forum.donanimhaber.com/m_7657472/tm.htm

şu posttaki linklere bir bakıver hocam
    1600pro agp , 6600gt arasında karşılaştırmalar var

• testleri inceledim hemen hemen aynı gibiler yalnız 6600 GT nin o/c potansiye olduğu ortada hem GDDR 3 hemde ramlar 1.6 ns ben olaya ati - nvidia rekabeti oalrak bakmıyorum şuan kullandığım kart ati . benim demek istediğim herşey 6600 GT lehine ayrıca oyunlardaki nvidia sponsorluğu unutulmamalı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

6600 gt çok iyi bir kart alalı 1,5 sene oldu hala taş gibi. öyle AA AF meraklısı değilsen bütün yeni oyunları akıcı oynarsın.

AA AF noluyor_?
  • Arkadaşlar bugun ekran kartı alıcam son fikirleriniz nedir diyorumki ben bu iki karttan birisini alsamda HDR yi kullanamıyacağım çok kasıcak o yüzden X800 GTO mu alayım ne dersiniz.?
  • Dediğim gibi pahalı ama iyi kart x800 para sorun olmaz ise bunu alabilirsin..

Şahsi fikrim o paraya değmez.
  • arkadaşlar sapphire X1600 pro AGP siparişi verdim yardımlarınız için sağolun.
  • Hayırlı olsun.Dostum eger şanslıysan sağlam bi x1600 çıkar kutudan.Benimki %10 overclock kaldırdı.
    3D mark puanım 4000'den 4444 'e çıktı.Oyunlarda da 2 Fps kadar farketti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.