Şimdi Ara

x1600 pro dan cıkan cızır cızır ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ekran kartından cızır cızır cok ince bir ses cıkıyor fan ile ritimli olarak eğer sayfayı aşağıya falan indirmeye kalkarsam yine cıkıyor cırt cırt diye anlamış deilim yardımları bekliyorum

• Öyle bir ses bendede var eski ekran kartında böyle bir sorun yoktu bunu takınca olmaya başladı bende anlamadım.
  • markada sapphire dir Allah bilir.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 454furkan

arkadaşlar bu ekran kartından cızır cızır cok ince bir ses cıkıyor fan ile ritimli olarak eğer sayfayı aşağıya falan indirmeye kalkarsam yine cıkıyor cırt cırt diye anlamış deilim yardımları bekliyorum

hdd sesi olmasın o? ekran karından normal olarak bi fan sesi gelir. fanın tozunu almayı deneyebilirsin

• x1600 prolar, cok problemli beyler, biosundan tutunda fanina kadar her seyi sorunlu
    oyunlarda artifact falan veriyor durdugu yerde
    gecen ay almistim, gittim degistirdim bir 7600GT ile simdi cok rahatim
    herkese tavsiye ederim

yanlis anlasilma olmasin, 7600gt yi almak icin fark verdim
  • o ses bendenden geliyodu ama geçen karti gitti goruntu gelmedi garantiye verdim
  • yok abi ozellikle oyunlarda oluoyor harddiske yüklenince falan gelmiyor mesela sayfayı aşağıya indirdiimde czz yapıyor marka da sapphire ya cok uyuz bir ses
    quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

quote:

arkadaşlar bu ekran kartından cızır cızır cok ince bir ses cıkıyor fan ile ritimli olarak eğer sayfayı aşağıya falan indirmeye kalkarsam yine cıkıyor cırt cırt diye anlamış deilim yardımları bekliyorum

hdd sesi olmasın o? ekran karından normal olarak bi fan sesi gelir. fanın tozunu almayı deneyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok abi ozellikle oyunlarda oluoyor harddiske yüklenince falan gelmiyor mesela sayfayı aşağıya indirdiimde czz yapıyor marka da sapphire ya cok uyuz bir ses
    quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

quote:

oyunlarda fan hızı arttığından fanın sesi gelir normalde. sayfa indirip kaldırırken ekran kartından ses gelmesi enteresan yaw.

• kardeş aynı şey bendede var ben böyle rezil bi kart görmedim ati den beklemezdim bir atici olarak bende sap gibi kalmış durumdayım.bendedesesi geçtim hadi 1 saat sonra oyundan atıyo.direk windowsa dönüyo bende kartı grantiye verdim.neyse x1600pro alanlara şimdiden geçmiş olsun
  • benim kart'ta garantide bendende o ses geliyodu sonunda kart gittişimdi bakalım tamiri olmaz buyuk ihtimalle yenisini vercekler işallah onda ses yoktur
  • bilmiyorum ben mesela ati tool u acıyorum ses yok hani o kutu varya oynuyor anu açıyorum başlıyor cızzzzz diye ses cıkarmaya fan sesi uğultu tarzında bu cok ince meslea bozuk hardisk sürter yada iki tane metal sürter aynı o ses anlamıs deilim
     x1600 pro dan cıkan cızır cızır ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 454furkan -- 3 Temmuz 2006; 22:38:48 >
  • direk garantiye gönder . benim karttanda öyle bi ses geliyodu garantide yenisiyle değiştirdiler
  • arkadaşım peki kaç gün sürüyor değiştirme süresi yada benim direk ati servisine götürüp hemen geri alma imkanım var mı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ahc

direk garantiye gönder . benim karttanda öyle bi ses geliyodu garantide yenisiyle değiştirdiler
  • bence tamiri olmaz onun mecbur yenisini vercekler ama 30 iş günü beletme hakları var ben haziran 28 de verdim hala bekliyom işalla fazla bekletmezler
  • ya keşke 6600gt alsaydım o kadar da arada kaldım en sonunda bunu aldım bilseydim alırmıydım ben bunu
  • o problem bazı vgalarda oluyor..mesela bnde bundan önce ASUS fx5950ultra wardı ondada sayfayı aşağı yukarı yapınca..ama powercolor x1600 promda yok..bu arada sorunlu demişsinizde bn bu kartta çok memnunum oc değerlerini bastım 3dmark05 4800puan alıyorum we sorunsuz her oyunu oynuyorum..
  • bende x1600pro ilk aldığımda öyle cız cız ses geliyordu foruma sordum bi şey olmaz dediler 2 ay kullandım kart bom garantiye gönderdim yenisi geldi o ses yoq . yani garantiye gönder derim ben sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 4 Temmuz 2006; 16:37:14 >
  • zannedersem benim kartta o ses yuzunden gitti bende 1 bucuk ay kullandım sonra çuffsss
  • arkadaşlar bende sapphire x1600pro agp kullanıyorum benim kart daha yeni henüz bozulmadı neyseki araştırmalarıma göre kartların uçmasının birkaç nedeni var kartın ön yüzündeki ram ler termal pad ile soğutucuya bağlı ama arka yüzdeki ram ler tamamen korumasız bide gözden kaçan bi chip atinin kullandığı rialto adlı köprü yongası aşırı derecede ısınmakta ve üzerinde sadece bir termal pad var ama soğutucu yok ben ısı üreten tüm elemanlara heat sink koydum ısı kontrol altında x1600pro lar malesef çok ısınıyor ama performans yönünden 6600gt den çok daha başarılı özellikle yeni nesil oyunlarda 6600gt yi oldukça geride bırakıyor
  • evet aa ve af açınca zaten 6600GT mt tanımıyor.. Bu arada herkeze öneririm ben yeni zalmanın soğutucusunu aldım beklemede gpu 44c oyunda max52c oluyor herkeze tavsiye ederim ayrıca tık ses yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.