Şimdi Ara

X_Seller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
11
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_Seller -- 2 Temmuz 2016; 16:18:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Uzun bir aradan sonra tekrar hosgeldiniz =}

İmei tedarik ettiğimizde mi5 icin de imei atabiliyor musunuZ? Elimde eski 3g modem var bunun imeisi is gorur mu? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu defa tüm telefonlarda imeiler kayıtlı yanlışım cvarsa xseller düzeltsin artık herkes fiyatlarda revize yapacak gibi görünüyor hoşgeldin xseller.
  • fiyatlarda bir numarasın hoca tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanst

Bu defa tüm telefonlarda imeiler kayıtlı yanlışım cvarsa xseller düzeltsin artık herkes fiyatlarda revize yapacak gibi görünüyor hoşgeldin xseller.

Facebook grupta yazan bilgilere göre teller artık kayıtlı ve türkçe geliyormuş fakat oppo, oneplus ile intel ve samsung işlemcili tellerin imeisi hallolmuyormuş yine.
    İlaveten tempered, silikon kılıf, şarj aleti dönüştürücü ile sim+iğne takımı da geliyormuş artık hediye olarak

• Fiyatlar gerçekten çok güzel. Redmi Note 3'ün Forumdaki fiyatlarla arasında en az 150 lira fark var.
  • Facebook hesabım yok açıklamaları nasıl okuyacağım. Sipariş vermem lazım. Elephone telefonlar neden listede yok.
    İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 15 Haziran 2016; 23:33:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RedMi Note 3 için biraz acale etmiştim sanırım fiyatlar gayet iyi

• Hocam hayırlı satışlar fiyatlarınız çok iyi sanırım sizden oneplus 3 alacağım umarım bir an önce satışa sunulurda sonraki sipariş listesinizde görebiliriz.

• Ben de oneplus 3 bekliyorum bakalım.
  • Zte axon a2015 icin link alabilir miyiz? Zte axon pure,elite,pro, pusur vs 40 tane model var hangisidir hata yapmayalim.

Tesekkurler

• Fiyatlar güzel gibi duruyor

• Fiyatlar güzel ve karar vermek zor gece 12 ye kadar bir sipariş geçeceğim kesin ama hangi model ona karar veremedim. Çok cüzi miktarda farklılıklar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.