Şimdi Ara

X Rebirth - Uzay Simülasyonu (2013 - PC Exclusive)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
8.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapımcı: Egosoft
    Dağıtımcı: DeepSilver
    Tür: Uzay Simülasyonu
    Platform: PC
    Çıkış Tarihi: 2013
    Yayıncı Web:http://xrebirth.deepsilver.com
    Yapımcı Web:http://egosoft.com/games/x_rebirth/info_en.php

Uzak gelecekte, X evreni derin ve geri dönülmez bir değişim dönemi ile karşı karşıya kalmıştır.Evren belirsiz bir geleceğe doğru sürüklenirken yükselişteki yeni düşmanları sayısız macera beklemektedir. Evrenin geleceği şanlı bir geçmişa sahip eski bir hırpalanmış gemide seyahat eden genç maceracı ve onun müttefikindedir.Evrenin kaderi oyuncunun elindedir ...

X Rebirth sadık hayranları ve yeni başlayanlar için oyun boyunca keşfetmek için büyük, canlı ve son derece detaylı bir evren sunan, X serisi için muhteşem yeni bir başlangıcı temsil eder. Bu tür aksiyon, ayrıntılı ticaret mekaniği ve hızlı seyahat ile yüksek hızlı uzay araştırmaları gibi çeşitli oyun öğeleri ile oyuncuları saatlerce ekran başına kilitleyecek gerçekten eşsiz bir uzay destanı deneyimi sağlar. X Rebirth yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Ekran Görüntüleri:
     X Rebirth - Uzay Simülasyonu (2013 - PC Exclusive)  X Rebirth - Uzay Simülasyonu (2013 - PC Exclusive)

X Rebirth - Uzay Simülasyonu (2013 - PC Exclusive)  X Rebirth - Uzay Simülasyonu (2013 - PC Exclusive)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebedidevlet -- 3 Ekim 2012; 21:03:38 >

• grafikler mükemmel. x serisi zaten en iyi uzay smilasyon oyunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality1907 -- 16 Nisan 2012; 21:36:31 >
  • muhteşem görünüyor
  • istasyonların içine girilip fps yada arkadan görünüm gibi yürünmedikçe oyun pek yenilenmeyecek bence
  • Güncel
  • Yahu grafikler tamam süper de...

Oyun çok karışık be arkadaş. Hayır simulasyon da değil bu, daha fena bişey. Adamlar direkt oyunu yaptıkları kodları önümüze bırakmışlar bir oyun da biz yapalım istiyorlar. O derece karışık bir oyun.

Sağa sola bakmak bile ölüm yahu. Az biraz kullanıcı dostu bir oyun olaydı iyiydi. Arma 2 mesela örnek veriyorum, çok güzel bir askeri simulasyon oyunu. Aşırı detaylı falan filan. Ama alışıyorsun yine biraz zaman verince. X'in hiç öyle bi niyeti yok. Bişeye tıklıyorum binbir tane şey açılıyor önümde. Napacam ne edecem derken öyle tavuk gibi kalıyorum oyunun karşısında :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ekim 2012; 22:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yahu grafikler tamam süper de...

Oyun çok karışık be arkadaş. Hayır simulasyon da değil bu, daha fena bişey. Adamlar direkt oyunu yaptıkları kodları önümüze bırakmışlar bir oyun da biz yapalım istiyorlar. O derece karışık bir oyun.

Sağa sola bakmak bile ölüm yahu. Az biraz kullanıcı dostu bir oyun olaydı iyiydi. Arma 2 mesela örnek veriyorum, çok güzel bir askeri simulasyon oyunu. Aşırı detaylı falan filan. Ama alışıyorsun yine biraz zaman verince. X'in hiç öyle bi niyeti yok. Bişeye tıklıyorum binbir tane şey açılıyor önümde. Napacam ne edecem derken öyle tavuk gibi kalıyorum oyunun karşısında :/

Mesajın üstünden zaman geçmişte arayüz ve kullanım eskilerine göre daha kolay olacakmış hocam. Herşeyi yenilemişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yahu grafikler tamam süper de...

Mesajın üstünden zaman geçmişte arayüz ve kullanım eskilerine göre daha kolay olacakmış hocam. Herşeyi yenilemişler.

Bu oyun star citizen türünde galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisini de denemeden birşey demek istemiyorum ben. Yani uzayda geçiyorlar, uzay simülasyonu ikiside. Galaksiyi gezip istediğin şeyleri yapmak var. Ama ne bileyim X serisi farklı ya aynı tür diyesim gelmiyor nedense.
  • Grafikler çok iyi
  • Çıkış tarihi 15 Kasım 2013 olarak açıklandı. 2 yeni video.

• Yalnız x rebirth deki atmosfer inanılmaz iyiye benziyor. Uzayda playformlar üzerine şehir inşa etmek uçan arabalar falan çok iyi düşünülmüş fikir bence. Önceki seriler kadar karışık olmazsa tutar bu oyun.
  • beceremedim
  • cikmasina 3 ay kaldi, HDMI destegi olacakmis, bunu HD televizyon ile oynadiginizi dusunun, harika !
    Bu da yenilikler ve icerigi ile ilgili bir video, uzay sehirleri harika olmus.

http://www.youtube.com/watch?v=qCSprVVwRR0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 19 Ağustos 2013; 23:27:06 >
  • @Jazzart

Çok iyi ingilizce bilen için harika. Uzay temalı oyunları sevmeme rağmen ingilizce bilmeden zevki çıkmıyor.
  • Bir guild vs olursa iyi bilen arkadaşlar yardımcı olur .
  • ayrıntılar?
  • bugün indirimin son günü.
  • var mı benim gibi bu oyunu sabırsızlıkla takip edip bekleyen?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.