Şimdi Ara

[X]-R-[4]-P bu adama beni ulaştıranlara 500tl verceğim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
6.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eren

Bornova Anadolu Lisesinde okuyor belki lazım olur.
    Arkadaşmış facede :)

Alıntıları Göster
    Aha okulu da bulundu tamam artık en geç eylülde okul çıkışı iş biter
  • quote:

evet açık adrese doğru gidiyoruz yokmu adresini veren herkes bekliyor hadi haksızlığa gelemiyorum bunun hesabı sorulmalı dürüst olunmalı insan gibi oynanmalı bugün oyundan çalan yarın türkiyeyi çalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

Orijinalden alıntı: neXuiz

quote:

Orijinalden alıntı: asımmavzer1

quote:

500 Tlyi unutma ha bilgileri aldın sende kaçma verecen herkeze

tmm 500 tl kolay kolay olmayan gururun incilmesi 500 tl neki..

bana cogugun adresini ve 200 tl ver, charin bilgilerini döve döve alayim..

bilgi + 100 tl ver cocugun leişini getirim .

1 milyar verecem 5 kişiyi vurmanı istiyorum

Fiyatı arttır

Ayak üstü konuşulacak mesele değil bunlar.

Özele gel

• quote:

oba adamın yeri belli oldu. Geriye bi tek benzetmek kaldı...

Şunuda ekleyeyim olası durumlarda şeytana uyupda kötü şeyler yapmak her kul'un ortak başına gelen bir hatadır. Önemli olan iradene sahip olmak ve kul hakkına girmemek. İradene sahip olup kötü olan şeyleri elinin tersiyle çevirirsen ilerde daha iyisini bulacaksın. Bu arkadaş şeytana uymuş ve kötü birşey yapmış, eğer sanıyorsam azda olsa pişmanlık duyuyorsan arkadaşın char item ne varsa geri vermelisin. Yaptıgın hatalardan pişman olursan ancak affedilirsin. Unutma o para bugün olmasa 3 gün sonra ailenden yada senden çıkacaktır. Trafik kazası olur annen baban kardeşin veyahut sen kemiklerinizi kırarsınız 300 çaldın diyelim 600 hastane masraflarına gider. Bunu böyle bil bi oyun için gururunu ayaklar altına alma...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sammy...

quote:

oba adamın yeri belli oldu. Geriye bi tek benzetmek kaldı...

Şunuda ekleyeyim olası durumlarda şeytana uyupda kötü şeyler yapmak her kul'un ortak başına gelen bir hatadır. Önemli olan iradene sahip olmak ve kul hakkına girmemek. İradene sahip olup kötü olan şeyleri elinin tersiyle çevirirsen ilerde daha iyisini bulacaksın. Bu arkadaş şeytana uymuş ve kötü birşey yapmış, eğer sanıyorsam azda olsa pişmanlık duyuyorsan arkadaşın char item ne varsa geri vermelisin. Yaptıgın hatalardan pişman olursan ancak affedilirsin. Unutma o para bugün olmasa 3 gün sonra ailenden yada senden çıkacaktır. Trafik kazası olur annen baban kardeşin veyahut sen kemiklerinizi kırarsınız 300 çaldın diyelim 600 hastane masraflarına gider. Bunu böyle bil bi oyun için gururunu ayaklar altına alma...

Alıntıları Göster
    Para sende kalabilir bunu hayrina doverim ben. Nerdeymis?

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Para sende kalabilir bunu hayrina doverim ben. Nerdeymis?

Alıntıları Göster
    Bornova Anadolu Lisesinde mi okuyor. Askerde iken yediğimiz / içtiğimiz ayrı gitmeyen, Çağatay kardeşime durumu ileteceğim. Kendisi, Bornova Anadolu Lisesi mezunuydu çok net hatırlıyorum. Hem bu vesileyle hocalarını ziyaret etmiş olur, hem okuldan adresini alır hemde orada bu hırsızın ne olduğunu okuldaki öğretmenlere anlatır.

Eğer kesin adres vs bulunursa ben bu lamerin evini arayıp ailesi ile görüşeceğim, çocuklarının yaptıklarını anlatıp onları güzelce azarlayacağım. Eğer charı geri iade ederse karışmam ama vermezse kardeşimi ona yönlendiririm.

Para falan istemiyorum adaleti sağlayalım, hak yerini bulsun yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümen Yabgu

Bornova Anadolu Lisesinde mi okuyor. Askerde iken yediğimiz / içtiğimiz ayrı gitmeyen, Çağatay kardeşime durumu ileteceğim. Kendisi, Bornova Anadolu Lisesi mezunuydu çok net hatırlıyorum. Hem bu vesileyle hocalarını ziyaret etmiş olur, hem okuldan adresini alır hemde orada bu hırsızın ne olduğunu okuldaki öğretmenlere anlatır.

Eğer kesin adres vs bulunursa ben bu lamerin evini arayıp ailesi ile görüşeceğim, çocuklarının yaptıklarını anlatıp onları güzelce azarlayacağım. Eğer charı geri iade ederse karışmam ama vermezse kardeşimi ona yönlendiririm.

Para falan istemiyorum adaleti sağlayalım, hak yerini bulsun yeter...

Alıntıları Göster
    Ben adresini bulabilirim Adrese dayalı kayıt sistemi üzerinden fakat ne geçti bu arkadaş ile aranızda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucan-laz

Ben adresini bulabilirim Adrese dayalı kayıt sistemi üzerinden fakat ne geçti bu arkadaş ile aranızda.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler ilgilenen arkadaşlar... evet [X]-R-[4]-P bilgileri geri ver veyahut olanlara katlan ...... kırmızı bültendesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

karakter takasında önce o aldı ve onun vermesi gereken bilgileri vermeden çevrimdışı oldu yani 250 tl 300 tl lik bi olay oldu...

beni mağdur bıraktı karakteri geri vermedi... konuyu takip edersen anlarsın hocam
  • quote:

quote:

karakter takasında önce o aldı ve onun vermesi gereken bilgileri vermeden çevrimdışı oldu yani 250 tl 300 tl lik bi olay oldu...

beni mağdur bıraktı karakteri geri vermedi... konuyu takip edersen anlarsın hocam

Alıntıları Göster
    Ulan hastayım DH'nin şu yardımlaşmasına, helal beyler. Adamın sülalesinin kütüğünü çıkartmışsınız. İzmirliymiş herif, istanbul olsa dövmeye gelmek isterdim de izmirli arkadaşlar toplanıp zevkine dövsün ya. Bebe ya

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    500 TL vericem dedin, sonra para önemli değil önemli olan gurur dedin, daha sonra 500 TL ne ki? dedin. Şimdi karakteri geri istiyorsun, 500 TL ile çok rahat alırsın. Anlayamadım ben seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

500 TL vericem dedin, sonra para önemli değil önemli olan gurur dedin, daha sonra 500 TL ne ki? dedin. Şimdi karakteri geri istiyorsun, 500 TL ile çok rahat alırsın. Anlayamadım ben seni.

500tl yi karşı taraftan alcağım bi miktar olabilirdi :) ama şimdi sen parayı mesele ediyosun yok para sorun diil
  • quote:

Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben 40 yaşında biri olarak konuyu tam kavrayamadım, online oynanan karaktermi çalmış arkadaş...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

500tl yi karşı taraftan alcağım bi miktar olabilirdi :) ama şimdi sen parayı mesele ediyosun yok para sorun diil

Alıntıları Göster
    Sen karşıdan gelecek olan parayı mı vermeyi düşünüyorsun yoksa gerçekten mi 500tl senin için cüzzi mevla?

• quote:

Alıntıları Göster
    bornova anadolu lisesinde okumuyor, ders programında yazan öğretmen isimleri birbirini tutmuyor. BUrdaki öğretmen isimlerinden hocalarının facebooklarına erişip durumu anlatabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S[L]atanic

bornova anadolu lisesinde okumuyor, ders programında yazan öğretmen isimleri birbirini tutmuyor. BUrdaki öğretmen isimlerinden hocalarının facebooklarına erişip durumu anlatabilirsiniz :)

Alıntıları Göster
    Asımmavzer pmden bana ulaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S[L]atanic -- 29 Haziran 2010; 0:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S[L]atanic

Asımmavzer pmden bana ulaş

Alıntıları Göster
    Ben izmir deyim izin verin indiriyim abi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryBro

Ben izmir deyim izin verin indiriyim abi :D

Alıntıları Göster
    Seri katiller bile bu şekilde aranmıyor hiçbirşey bilinmiyorken adamın herşeyini buldunuz helal olsun valla hepinize :) Ankaradayım ama bursa tarafına gelicem temmuz sonlarında eğer ihtiyaç olursa her zaman gelirim.Profesyonel bir Kick Boksör olarak.

Not:Havamıda atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    +18
    1 Hafta sonra arkadaşım İzmire gidiyor tatile,benide davet ediyor,gitmek istemiyorum.Bize ulaştır bunun adresini her şekil yardımcı oluruz.Çevre geniş.Her cins arkadaş akraba vs vs insan var. 5 Kuruş para istemeyiz.Üstüne para bile veririz.Nerede böyle düzenbaz *di yaşam formları ilgi alanımız.Kanlı gömleyini sunarız içiniz rahatlar.Bizde bu işten memnun kalırız bizi böyle *.ç muhattap ettiyiniz bi *refsizidaha temizlediyimiz için.Sen bana değil gör bak ben sana teşekkür edeceğim.

KİM NEYİ HAK EDİYORSA ALACAK

HAK ADALET !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Aha okulu da bulundu tamam artık en geç eylülde okul çıkışı iş biter

Alıntıları Göster
    Teklifim hala gecerli, hayrina doverim bu cocugu. Oyle "Chari geri ver karismayayim" muhabbetine de girmem. Hem Chari alirim hemde doverim yani kacari yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.