Şimdi Ara

X peria X 'den x peria Xz geçmeye değermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • X peria X kullanıyorum
    X peria Xz geçmek istiyorum
    Sizce değiştirmeye değermi aralarında işlemci dışında ne farklar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ben Xperia x eşimse xz kullanmakta. aradaki fark bence sadece kamerada. xz nin kamera performansı daha üstün ama x in ki de şuana kadar kullandıklarım arasında en iyisiydi ve selfie kamerası karanlıkta gayet başarılı. hız konusuna gelirsekte şuana kadar benim tel hiç kasmadı birçok android tel kullanmıştım onlarda beter kasma oluyor iken. boşuboşuna okadar ücret ödemeye hiç gerek yok x ten şaşma.
  • xperia x sizce iyimi performanslımı ve fiyatını hakediyormu bide x in ayarlarında önerebileceğiniz şeyler varmı geliştirmek için
  • hacoiwat H kullanıcısına yanıt
    Hocam size birşey sormak istiyorum.
    Sıfır xperia x mi alayım yoksa ikinci el fautralı 3 4 aylık temiz bi xz mi ikiside hemen hemen aynı paraya gelir pazarlıkla.
  • oguzhandere5858 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Eğer fiyat olarak başa baş ise xz almak daha mantıklı. xz daha akıcı bir kullanıma sahip ama x inde bir sıkıntısını görmedim şuana kadar kullandığım androidlerden en akıcısı ve hiç kasma yapmadı.
    Buarada xa1 ve xa1 ultra modelleri de çıktı denenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacoiwat

    ben Xperia x eşimse xz kullanmakta. aradaki fark bence sadece kamerada. xz nin kamera performansı daha üstün ama x in ki de şuana kadar kullandıklarım arasında en iyisiydi ve selfie kamerası karanlıkta gayet başarılı. hız konusuna gelirsekte şuana kadar benim tel hiç kasmadı birçok android tel kullanmıştım onlarda beter kasma oluyor iken. boşuboşuna okadar ücret ödemeye hiç gerek yok x ten şaşma.

    Merhaba hocam. Ben de eski XZ Premium kullanıcısıyım. Şu an HTC U11 kullanıyorum. Size söyleceyeceğim heralde HTC U11 kamerasını görseniz küçük dilinizi falan yutarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum xperia x harika telefon şuanda kullanıyorum. Sony xperia xz ye geçmeye değer bir telefon daha performanslı kamerası bir tık daha yüksek. Zaten sony güncelleme konusunda mutsuz etmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.