Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (1542. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
50 Misafir (30 Mobil) - 20 Masaüstü30 Mobil
5 sn
83.837
Cevap
175
Favori
2.593.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15401541154215431544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

'Geçen sezonu nerede bitirdiğimiz de ortada' dediğiniz kadronun, mevcut hafta itibariyle topladığı puan, şu anki kadro ile aynı. 5 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet. Hiçbir eksiği yok. Hatta o beğenmediğiniz kadro, bu haftalarda Avrupa kupalarında da kayıpsız gidiyordu.

Geçiniz bunları. Takım ne top oynuyor ne sistemi var ne de umut veriyor. Veteranlarla doldurdular takımı.

• Fb forumunda saatlerdir ağlama, feto muhabbetleri var o kadar şikayete rağmen hiçbir şey yapılmıyor. Burada biz a desek anında cezayı yapıştıryor adminler. Galatasaray bölümüne gözü dönmüş fanatik fb liyi admin yaparsan olacağı bu. Şimdi gidip bunlara bir laf desek aylarca ceza alırız. Günde 20-30 kere girdiğim foruma haftada 3-5 kez anca giriyorum bu tipler yüzünden. Yakında bir tane admin birde üyeye söyle güzel bir sayıdırip komple gideceğim forumdan çok az kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

As kadro çıkıp elenirsek daha büyük sıkıntı olur

baya bi rotasyon yapıp eleniriz akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 19 Ekim 2022; 13:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geçen seneki kadronun çapı oydu. Bu seneki kadronun potansiyeli daha çok diyorum zaten.Tarbzon ADS Antep maçları kötü oynamadık.Eldeki kadrodan daha iyi oyun beklediğimi söylüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

okan buruk gidecekse cikip elenelim ya :D

Ben gelen bütün fbjkl leri blokluyorum, fatih terim gelsin okan gitsincileri de blokluyorum kafam rahat hiç sinirlenmiyorum artık forum baya güzelleşti benim için tavsiye ederim ✌️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yusuf inşallah kadroda olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

zaten yusuf ross 11 falan olmassa salsın gitsin takımı okan.ross diye eleman aldık adamı unuttuk.yusuf demir bu maçta 11 oynaması şart

Hergün 40 gazeteci kadro bilgisi paylaşıyor bu normal değil

Ha ayrıca hoca gol atamamamızın sebebi olarak fovetleri göruyorsa yarın bırakıp gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 19 Ekim 2022; 15:30:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Otormuş bir kadromuz varda rotasyon yapılacak maç değil.Bence direk as kadrodaki sorunları çözmek için ideal 11 oluşturmaya yönelik bir kadroyla çıkılmalı.Bir aydır yatıyorlar zaten neyin rotasyonu.

• abi kastamonu filan diye düşünüp rotasyona gitmem ben olsam sanki tüm maçlar kazandı da rotasyona gidecek eşek gibi as kadro çıkacaksın ki oyuncular birbiriyle oynamaya alışsın değil kastamonu küçük tartus hacışakir belediyespor gelse yine de as kadro çıkacaksın daha ver kaç yapamıyor oyuncular kendi arasında kim nereye kaçar haberi yok hiçbirinin beraber oynamadıkları için boşşşş boşşşş takılıyorlar sahada

şu tarz eski maçları izletmek lazım ruhsuzlara ki biraz hangi takımda, kimlere karşı oynadıklarını bilsinler. bugün federasyon destekli kulüp şu hareketi yapsa ne kart görürler, ne bizimkiler itiraz eder.

MKE Ankaragücütwitter
    “VAR mısın? Yoksun!”
    https://twitter.com/Ankaragucu/status/1582629077030035456
  • Kadroda en sorunlu bölge aslında forvet. Oradaki tüm alternatifler yaşlı formsuz fiziği yetersiz. Sahte 9 Mertens oynatmak ise öyle kolay değil, takımın sisteminin ve oyuncu yapısının uygun olması gerekiyor. Burada dinamizm için Barış Alper'in en azından 1-2 kere denenmesi gerekir bence.

Onun haricinde Sergio, Torreira, Midtsjö (duruma göre Berkan) üçlüsü oldukça ideal yaşta ve çok sorunu olmayan bir üçlü. Kanatlarda yabancı alternatifler Yusuf 19 yaşında Rashica 26 yaşında.

Beklerden Boey zaten hem genç hem iyi yedeği de Dubois. Sol bek olarak kim ne derse desin PVA öyle ciddi anlamda kötü falan değil özellikle savunma kısmında. Sıkıntı yedeği yok.

Kısacası aslında veteranları oynatmayı tercih etmesek yani Mertens'i, Mata'yı, Gomis'i, Icardi'yi (yaşlı değil ama veteran olmuş aynı şekilde Seferovic de) ilk 11 düşünmesek sadece gerektiği zamanlarda 20-30 dk fayda verecekleri şekilde kullansak çok daha iyi bir kadro kurulabilir. Fakat bu durumda 2 sıkıntı var. İlki bu veteranlar çok fazla para kazanıyor. İkincisi kanatlarda yabancı kullanabilmek için Berkan, Barış Alper ve Okan üçlüsünden en az birinin ya da ikisinin oynaması gerekiyor (Kerem ve Yunus un ikisini birden kesme durumunda).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 19 Ekim 2022; 16:22:2 >

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Mor ve ötesi - cambaz şarkısının sözleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.