Şimdi Ara

X-FI SURROUND MU X-FI TITANIUM MU? HANGİSİNİ ALMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni bir ses kartı almak istiyorum . CREATIVE X-FI TITANIUM ve CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 arasında karar vermeye çalışıyorum. gönlüm harici olan x-fi surround'dan yana. bu kartın THX onayı olduğunu biliyorum. THX, titanium'da da var mı? kartı usb'den bağlayacak olmam ses kalitesinde herhangi bir eksikliğe yol açar mı? bir de şunu sorayım x-fi surround 5.1 ile bu kartın pro versiyonu arasındaki tek fark kumanda mı? başka ne farklar var. türkiye'de pro versiyonu satılıyor mu? bimeks sattığını iddia ediyor ama pro olmayanı ile aynı fiyat olduğu için şüpheliyim. ses sistemi olarak da logitech z 906'nın çıkmasını bekliyorum. fiyatına ve performansına bir bakıp z5500 veya z906'dan birini alıp bu alacağım ses kartıyla kullanacağım.

    CREATIVE X-FI TITANIUM

    http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

    CREATIVE X-FI SURROUND 5.1

    http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569







  • arkadaşım bence ses sistemin için değmez öncelikle ses sistemin değişmen lazım daha etkin fark olacaktır sesde sonrada ses kartın alırsan daha fark edecektir.

    ses sistemi olarak ise

    2.el bulabilceğin megaworks thx 550 yada g500 alacan paran varsada z5500



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 4 Nisan 2011; 12:50:46 >
  • zaten z5500 veya yeni çıkıcak olan z906'dan birini alacağım. o sistem için bir ses kartı da alacağım. ama önce ses kartı alıp , daha sonra yeni ses sistemi almayı planladım.
  • tam tersini düşün bence maddi durumunda bir problem yoksa 6 sene önce bende senin gibi düşünüyodum ama alınca anladım farklarını t7700 den g500 geçince inanılmaz bir fark oldu
  • tavsiyelerin için sağ ol . şu an 5500 alabilecek param yok. ayrıca z 906 türkiye ye gelsin, bi test edeyim ondan sonra karar vericem 5500 mü 906 mı almak istediğime. şimdi farzedin ki bende bu saydığım iki sistemden biri var. o sisteme hangi kartı tavsiye edersiniz? bunu öğrenmek istiyorum.
  • Bahsettiğiniz iki ses kartını kıyaslayabilmek için temel olarak hangi amaçla kullanıcağınızı belirtmeniz gerekiyor. Titanium daha çok film ve oyun ön planda olan 5.1 sistemlerde tavsiye ediliyor.Gerçi ben Hi-fi 2.1 ses sistemi ile kullanmaktayım önceliğim müzik dinlemek ancak Logitech gibi piyasa ürünü olmuş setler alıcaksanız, alıcağınız ses kartını her platformda kullanmak gibi bir durum söz konusu olamaz. Diğer ses kartını sadece 1-2 kere deneme fırsatı buldum.Kendim titanium kullanıcısı olarak titaniumu tavsiye ederim. Dts ve DD özelliği mevcut thx'e gerek kalmıyor ki ben encoder kullanma taraftarıda değilim neyse :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.