Şimdi Ara

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
145.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır alınacaksa tabiki xfi alınmalı artık,audigy sahiplerinin xfi almasına gerek olmayabilir sonucu çıkar buradakilerden sadece.
  • hiçbiyerde ses kartı bulamıyorum... arkadaşlar nereden alabilirim?
  • nerede oturuyorsun
  • KontG ben dun hepsiburadadan aldım ;)

beyler x-fi ye z-5500 ü coax dan nasıl baglayacam
    x-fi nin coax ı kucuk

bana koblo önerin lütfen

bu arada yukarıdaki tv aparatı 4/4 luk oldu çalışıyor ses bıraz dusuk gelıyor ama sonucta çalışıyor
  • Bende X-Fi music aldım.. hoparlor sistemim X - 530 sanırım biraz zayıf kaldı... player olarak Jetaudio kullanıyorum.. X-Fi konusunda tecrübeli arkadaşlarım bana player olarak ne önerirler....
  • creative player kullan 24bit ses imkanı sağlıyor ;)
    ve winamp kadar kullanışlı ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: keep

Öncelikle herkese merhaba, bilgisayarımda onboard , ses özellikleri yeni olan intelin high defination audio olarak adlandırdığı ses kartını kullanıyordum, müzik dinlemek ve DVD izlemek en büyük hobilerimden birisi olduğu için bugün forumda yazılanlarıda okuyarak X-Fi EXTREME MUSİC ses kartı aldım. Bu yorumları her okuduğumda acaba onboard bir ses kartı ile pcı bir ses kartı arasında çok büyük farklılıklar warmı diye merak ediyordum, benim fikrim , en azından yeni alacaklar için arada ses kalitesi olarak çok büyük fark yok, en azından 200 ytl üzerinde bir parayı hak ettirecek bir fark yok, DVD film izlerken baslar ve tizler biraz daha iyi ama işte onun içinde bu para werilirmi bilmiyorum karar sizin gerçi saat geç olduu için sesi çok açıp deneyemiyorum,
    şimdi X-Fi EXTREME MUSİC kullanıcıları kesin bana itiraz ediyordur ama bence bu kart biraz fazla abartılıyor,

Onboard PCI ses kartları X-Fi nin yanından bile geçemez, hatta kıyas için konuşmaya bile gerek yok. X-Fi nin içindeki işlemcinin saniyedekli işlem gücünü daha konuşmadık bile. Eğer Onboard sistemle X-Fi den aynı kalite ses alıyorsan problem sendedir, kartta değil. X-Fi ses kartına o kadar para verip de ona güzel 5+1 veya 7+1 ses sistemi almadıkça o parayı çöpe atmış olursun. Güzel bir ses sistemine bağladığında ve kartın ses ayarlarını çok güzel yaptığında(bu çok önemli) Onboard kartının yüzüne bile bakmazsın bundan emin ol. Onboard ses kartlarının kendi içlerinde ses işlemcileri çok çok zayıf olduğundan bilgisayarınızın işlemcisine yüklenir ve sistem performansını da düşürür, onboard ses kartlarını HD diye falan gözünüzde büyütmeyin, herşeyi yazılımsal sizin CPU nuza yaptırır, anakarta da DAC (Digital to Analog) çevirici koyar al sana onborad ses kartı. Onboard ses kartları böyle işte başka da bişey beklemeyin

• süper olmuş valla zor bi işi başarmışsın eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: to--relieve

süper olmuş valla zor bi işi başarmışsın eline sağlık

Eğer bu mesaj banaysa,ben teşekkür ederim asıl katılım için,aynı zamanda da rica ederim Başlığın işe yaradığını görmek güzel

Hoşçakalın,saygılar...

• Eline sağlık senin sayende iştahım açıldı ses sistemimi komple değiştircem
  • quote:

Orjinalden alıntı: keep

Öncelikle herkese merhaba, bilgisayarımda onboard , ses özellikleri yeni olan intelin high defination audio olarak adlandırdığı ses kartını kullanıyordum, müzik dinlemek ve DVD izlemek en büyük hobilerimden birisi olduğu için bugün forumda yazılanlarıda okuyarak X-Fi EXTREME MUSİC ses kartı aldım. Bu yorumları her okuduğumda acaba onboard bir ses kartı ile pcı bir ses kartı arasında çok büyük farklılıklar warmı diye merak ediyordum, benim fikrim , en azından yeni alacaklar için arada ses kalitesi olarak çok büyük fark yok, en azından 200 ytl üzerinde bir parayı hak ettirecek bir fark yok, DVD film izlerken baslar ve tizler biraz daha iyi ama işte onun içinde bu para werilirmi bilmiyorum karar sizin gerçi saat geç olduu için sesi çok açıp deneyemiyorum,
    şimdi X-Fi EXTREME MUSİC kullanıcıları kesin bana itiraz ediyordur ama bence bu kart biraz fazla abartılıyor,

Keşke evime yakın bir yerde olsaydında hocam senı davet etseydım yanlış bilgilendırmeyın lutfen ınsanları ayarlar ve oda cok onemlı ve tabıkı ses sistemide ..1 film 1 mp3 calarım bayılır cıkarsın hocam YIKIO ORTALIGI ama o ayarları ole sacma yaparsanız ınanınkı ses bı okadarda ıgrenc olabılıo puf noktalar cok onemlı kesın atlıosundur ...tekrar kolay gelsın

• arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim, sevdiğiniz bir şey hakkında olumsuz bir konuşma geçince hepiniz tepki gosteriyorsunuz, ewet düzgün ayarlarla iyi ses alınabiliyor haklısınız , özellikle DVD filmlerde ve oyunlarda Xfi ses kartı gerçek gücünü gösteriyor,
  • ELİNE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ
  • Bende KEEP' e katılıyorum. onboard olmaz olmaz diye diye müzik dinleyeceğim diye fatal1ty FPS aldım.Onboard AC97 den hic bir fark göremedim istediğim müzik performansını kesinlikle alamadım denemediğim ayarda kalmadı.bende inspire 5200 vardı onla olmaz dediler.megaworks aldım sonuç hiç kark yok.Megaworks ta zaten 5200 ün kalitelisi 5200 den kesinkez güçlü ama ben X-Fi Fatal1ty + Megaworks tan müzik ziyafeti yerine hüsrana uğradım.15 günde müzik için 750YTL. harcadım sonuç sıfırdır arkadaşlar.DVD ve oyunda Sorun yok ama mp3 ve audio cd lerde felakete uğradım.Ses kartı falan yalanmış bunu anlamam 750YTL. ye mal oldu diyebilirim. Keep sende aynen benim gibi hissetmişsin birşeyler söyleyelim bu konuda.Benimde müzik kulagim iyidir.İnsan etkilenir hiç olamazsa.Beni kötü etkilediği kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerturk17

Bende KEEP' e katılıyorum. onboard olmaz olmaz diye diye müzik dinleyeceğim diye fatal1ty FPS aldım.Onboard AC97 den hic bir fark göremedim istediğim müzik performansını kesinlikle alamadım denemediğim ayarda kalmadı.bende inspire 5200 vardı onla olmaz dediler.megaworks aldım sonuç hiç kark yok.Megaworks ta zaten 5200 ün kalitelisi 5200 den kesinkez güçlü ama ben X-Fi Fatal1ty + Megaworks tan müzik ziyafeti yerine hüsrana uğradım.15 günde müzik için 750YTL. harcadım sonuç sıfırdır arkadaşlar.DVD ve oyunda Sorun yok ama mp3 ve audio cd lerde felakete uğradım.Ses kartı falan yalanmış bunu anlamam 750YTL. ye mal oldu diyebilirim. Keep sende aynen benim gibi hissetmişsin birşeyler söyleyelim bu konuda.Benimde müzik kulagim iyidir.İnsan etkilenir hiç olamazsa.Beni kötü etkilediği kesin.
    pek inandırıcı değilsiniz.

• dediğin şeyler de kesin bi terslik war yada müzik zevklerimiz çok farklı 2 sene boyunca megaworks kullandım tek bir şikayetim olmadı ve bende obac97 ses kartından audigy 2 ye geçtim aynı set üzerinde bana kusursuz 2 sene hizmet etti hatta 150 ytlye audigy 2 aldım 370e megayı 520 ytlye (2 sene öncesi için konuşuyorum) kuarbileceğim en iyi sistemi kurduğumu düşünüyorum vede şunu söylemek isterim ister megaworks alın ister giga ,g500,z5500 alın unutmayın ki bunların sistemlere verdiğiniz paralara orta kalite bir 5*100 waatt prologic amfi bulmanız bile güç iyi bir 5.1 amfi nin 1000-1500$ civarında olduğunu varsayarsak ve buna hoparlörleride eklediğimiz zamanki fiyatı göz önünde bulundurursak bizim mega,giga ,g500,z5500 gibi setlee verdiğimiz paraların ve bunlardan aldığımız kalitenin çok makul olduğunu göreceksiniz değerlendirmelerinizde bunlarıda göz önünde bulundurun lütfen ne kadar ekmek o kadar köfte bu kadar basit bi olay

quote:

Bende KEEP' e katılıyorum. onboard olmaz olmaz diye diye müzik dinleyeceğim diye fatal1ty FPS aldım.Onboard AC97 den hic bir fark göremedim istediğim müzik performansını kesinlikle alamadım denemediğim ayarda kalmadı.bende inspire 5200 vardı onla olmaz dediler.megaworks aldım sonuç hiç kark yok.Megaworks ta zaten 5200 ün kalitelisi 5200 den kesinkez güçlü ama ben X-Fi Fatal1ty + Megaworks tan müzik ziyafeti yerine hüsrana uğradım.15 günde müzik için 750YTL. harcadım sonuç sıfırdır arkadaşlar.DVD ve oyunda Sorun yok ama mp3 ve audio cd lerde felakete uğradım.Ses kartı falan yalanmış bunu anlamam 750YTL. ye mal oldu diyebilirim. Keep sende aynen benim gibi hissetmişsin birşeyler söyleyelim bu konuda.Benimde müzik kulagim iyidir.İnsan etkilenir hiç olamazsa.Beni kötü etkilediği kesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

pek inandırıcı değilsiniz.

yani onboard ile x-fi arasındaki ses kalitesini fark edemiyorsanız kardeşim valla yazık olmuş verdiğiniz paralara. oha felan oldum yane onboard ile x-fi arasındaki müzik farkının aynı demenize üstüne üstün megaworks gibi bir sistemle.

• Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
    benim elimde X-fi Elite Pro ses kartı var yanlız elite pro da ses kartından hariç birde modül ve uzaktan kumanda bulunmakta modülün ses kalitesini çok etkilediğini belirtmek isterim....
  • quote:

Eğer sen aradaki kalite farkını anlıyamıyorsan bir daha ses kartına para verme bence

• modül ses kalitesini nasıl etkiliyor merak ettim
    quote:

Orjinalden alıntı: Hannoverli

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
    benim elimde X-fi Elite Pro ses kartı var yanlız elite pro da ses kartından hariç birde modül ve uzaktan kumanda bulunmakta modülün ses kalitesini çok etkilediğini belirtmek isterim....

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.